test

Opinie o SuperHouse.pl Tarnowskie Góry

Korzystałeś z usług SuperHouse.pl Tarnowskie Góry? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Łukasz
Data: 2016-06-18 11:22

Wizyt: 17092
Komentarzy: 95
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.06.2016 (2 lata temu)
18.06.2016 (2 lata temu)

SuperHouse.pl Tarnowskie Góry

Polecam. Bardzo fajne domy w normalnych cenach.
autor
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
Deble. Idioci. To nie portal randkowy. Pracy tu sie szuka!
użytkownik
08.07.2017 (rok temu)
08.07.2017 (rok temu)
xxxxxxx
użytkownik
09.07.2017 (rok temu)
09.07.2017 (rok temu)
Kontakt z firmą możliwy:

- pod nr telefonu 7-92-92-92-72

- bezpośrednio w biurze firmy:

- ul. Gliwicka 196 Tarnowskie Góry

- ul. Szulborska 3/5 Warszawa

- mailowo: [email protected]l



Kontakt z naszymi klientami jak i możliwość obejrzenia naszych ostatnich realizacji możliwy w miejscowościach:

- Ustroń

- Ruda Śląska ul. Kokota

- Ruda Śląska ul. Wirecka

- Ruda Śląska ul. Jeżynowa

- Dzierżno

- Wielgolas Duchnowski

- Piaseczno

- Dalików

- Bytom ul. Północna

- Bytom ul. Hallera

- Bobolice

- Czerwionka-Leszczyny

- Knurów

- Klisino

- Gaszowice

- Pszczyna

- Wejherowo

- Poznań

- Słocin

- Zabrze ul. Neptuna

- Zabrze ul. Hubera

- Gliwice

- Katowice

- i wiele, wiele innych.



Zapraszamy do kontaktu z naszymi pracownikami jak i z naszymi klientami. Na życzenie udostępniamy dane kontaktowe i adresy budów.
użytkownik
16.07.2017 (rok temu)
16.07.2017 (rok temu)
Chciałbym się podzielić opinią. Firma Super House wykonała mi prace ziemne i płytę fundamentową. Ściany i teraz strop. Na razie wyglada to dobrze tylko długo czekałem na rozpoczęcie prac. Trochę za długo. I prace są prowadzone z przerwami. Mieszczą się w harmonogramie, ale budynek można byloby wykonać znacznie szybciej. Mają za dużo roboty a za mało ekip. Teraz czekam na montaż reszty domu. Można podjechać na budowę i zobaczyć sobie prace. Kontakt mailowy [email protected]
użytkownik
25.07.2017 (rok temu)
25.07.2017 (rok temu)
Polecam. Andrzej z Mysłowic
użytkownik
06.08.2017 (rok temu)
06.08.2017 (rok temu)
Rozpoczyna się kolejna budowa Firmy SuperHouse w Rudzie śląskiej gdzie stawiają już 5 dom przy ul. Wireckiej. Jak kto chce można podjechać zobaczyć i w Lędzinach ul. Gwarków.
użytkownik
15.09.2017 (rok temu)
15.09.2017 (rok temu)
Rusza budowa w Dalikowie koło Aleksandrowa Łódzkiego pod Łodzią
użytkownik
05.10.2017 (rok temu)
05.10.2017 (rok temu)
Chcialem porozmawiac z kims jak sie mieszka w ich domach i tu moje wielkie zaskoczenie...jeszcze nikt nie mieszka....
użytkownik
26.10.2017 (rok temu)
26.10.2017 (rok temu)
Byłem w Rudzie Śląskiej na Wireckiej. Nie wiedzialem ze domy drewniane moga miec tsk nowoczesna forme. Wyglada to super
użytkownik
29.10.2017 (rok temu)
29.10.2017 (rok temu)
Szanujemy prywatność naszych klientów i dlatego domy, w których mieszkają już nasi klienci pokazujemy tylko i wyłącznie za zgodą tychże klientów.

Z uwagi na ogromne zainteresowanie naszymi domami proponujemy wszystkim zainteresowanym, a zarazem naszym potencjalnym klientom spotkania na naszych budowach z klientami, gdzie aktualnie budujemy domy w miejscach, w których obecnie realizujemy inwestycję.

Zawsze można wtedy porozmawiać z tymi wszystkimi ludźmi, którym jeszcze nie przekazaliśmy ich skończonego domu. Można podjechać z własnym kierownikiem budowy lub inspektorem czy znajomym i zobaczyć sobie jakość wykonywanych przez nas prac czy zaczerpnąć opinii o współpracy z firmą SuperHouse.pl od nasych klientów lub nawet śledzić sobie jak te wszystkie nasze domy powstają. Chcemy, aby każdy zobaczył sobie nie tylko gotowy dom, ale aby mógł również uczestniczyć w budowie "od kuchni" naszych domów I na takie budowy serdecznie zapraszamy.

Mamy takich budów kilkadziesiąt w całej Polsce. Najwięcej na Śląsku, lecz także pod Warszawą, koło Łodzi, okolice Poznania, Wrocław, Opolszczyzna, Trójmiasto itd. Chętnie zapraszamy na nasze budowy, umówimy wtedy spotkanie z klientem lub przekażemy kontakt do naszego klienta. Możemy zaprosić na domy, gdzie mamy wykonane prace ziemne, stany surowe, deweloperskie lub pod klucz, lecz zawsze są to jeszcze nie oddane domy naszym klientom, w których nie mieszkają jeszcze ich lokatorzy, aby nie niepokoić ich potencjalnymi ,

Zawsze chwalimy się naszymi domami i pokazujemy jak one powstają "od kuchni", na bieżąco umieszczając relacje z budów na naszym profilu na Facebooku (https://web.facebook.com/superhousepl/). Można wtedy sobie zobaczyć domy w różnych stanach zaawansowania robót i ocenić.

pozdrawiamy
Zespół SuperHouse.pl
użytkownik
29.10.2017 (rok temu)
29.10.2017 (rok temu)
Szanujemy prywatność naszych klientów i dlatego domy, w których mieszkają już nasi klienci pokazujemy tylko i wyłącznie za zgodą tychże klientów.

Z uwagi na ogromne zainteresowanie naszymi domami proponujemy wszystkim zainteresowanym, a zarazem naszym potencjalnym klientom spotkania na naszych budowach z klientami, gdzie aktualnie budujemy domy w miejscach, w których obecnie realizujemy inwestycję.

Zawsze można wtedy porozmawiać z tymi wszystkimi ludźmi, którym jeszcze nie przekazaliśmy ich skończonego domu. Można podjechać z własnym kierownikiem budowy lub inspektorem czy znajomym i zobaczyć sobie jakość wykonywanych przez nas prac czy zaczerpnąć opinii o współpracy z firmą SuperHouse.pl od nasych klientów lub nawet śledzić sobie jak te wszystkie nasze domy powstają. Chcemy, aby każdy zobaczył sobie nie tylko gotowy dom, ale aby mógł również uczestniczyć w budowie "od kuchni" naszych domów I na takie budowy serdecznie zapraszamy.

Mamy takich budów kilkadziesiąt w całej Polsce. Najwięcej na Śląsku, lecz także pod Warszawą, koło Łodzi, okolice Poznania, Wrocław, Opolszczyzna, Trójmiasto itd. Chętnie zapraszamy na nasze budowy, umówimy wtedy spotkanie z klientem lub przekażemy kontakt do naszego klienta. Możemy zaprosić na domy, gdzie mamy wykonane prace ziemne, stany surowe, deweloperskie lub pod klucz, lecz zawsze są to jeszcze nie oddane domy naszym klientom, w których nie mieszkają jeszcze ich lokatorzy, aby nie niepokoić ich nieproszonymi gośćmi.

Zawsze chwalimy się naszymi domami i pokazujemy jak one powstają "od kuchni", na bieżąco umieszczając relacje z budów na naszym profilu na Facebooku (https://web.facebook.com/superhousepl/). Można wtedy sobie zobaczyć domy w różnych stanach zaawansowania robót i ocenić.

pozdrawiamy
Zespół SuperHouse.pl
użytkownik
13.11.2017 (rok temu)
13.11.2017 (rok temu)
Zdecydowałam się na tą firmę po tym jak inna firma z Piekar Śląskich (nie bede podawała mazwy) źle wykonała mi pracę ziemne biorąc zaliczkę kilkudziesięciu tysięcy złotych i mając 2 miesieczne opóźnienie w rozpoczetych pracach. Nie chcieli realizować budowy zgodnie z umową jak dowiedzieli się że wynajełam sobie inspektora budowy.

A tu w super haus napotkałam jasne zasady plstnosci, brak pobranej zaliczki, płatności w etapach po wykonaniu pracy, bez problemów realizują umowę we współpracy z inspektorem, kierownika budowy dali mi gratis, początek zapowiada naprawdę fajną współpracę. Będę informowała jak dalej układa się współpraca.
użytkownik
20.11.2017 (rok temu)
20.11.2017 (rok temu)
Polecamy. Dom wspaniały. Chodź nie obyło się bez drobnych rozczarowań.
użytkownik
21.11.2017 (rok temu)
21.11.2017 (rok temu)
My również jesteśmy bardzo zadowoleni chociaż dom został oddany grubo po umownym terminie. Jednak uważamy że warto było czekać. Wiadomo nie wszystko wyszło idealnie ale ogólne wrażenie na duży plus. Jeśli ktoś sądzi że zbudują dom w trzy miesiące to nie zbudują ale uważamy że warto poczekać. My na pewno polecamy firmę superhouse.
użytkownik
01.12.2017 (rok temu)
01.12.2017 (rok temu)
Rozpoczynamy budowę z firmą i bardzo się cieszymy z tego powodu.
Wykopy rozpoczęliśmy wczoraj i na razie bardzo sprawnie to wygląda - jest jedna cena. I wszystko zapewniają. Zobaczymy jak pójdzie im realizacja. Będziemy pilnować budowy i damy znać.
użytkownik
02.12.2017 (rok temu)
02.12.2017 (rok temu)
ściany parteru stoją, teraz rozpoczynają panowie budowę stropu . bardzo fajnie im to idzie. miałam z mężem na początku wątpliwości jak będzie wykonany dom, jak pójdzie stawienie domu, czy fundamenty będą dobrze wykonane - przecież to najważniejsza cześć domu a mamy wymagająca działkę i nie obyło się bez problemow na początku z pozwoleniem na budowę. ale teraz to naprawdę fajnie wygląda. zapraszam wszystkich niezdecydowanych na budowę.polecam
użytkownik
08.12.2017 (rok temu)
08.12.2017 (rok temu)
Po co jest folia paraprzepuszczalna w domach na ścianie. I płyta lab od środka? Niektórzy je stosują A niektórzy nie.
użytkownik
10.12.2017 (rok temu)
10.12.2017 (rok temu)
Niektórzy stosują płytę OSB dwustronnie a niektórzy jednostronnie. Niektóre firmy oszczędzają dając ja z 1 strony
użytkownik
13.12.2017 (rok temu)
13.12.2017 (rok temu)
Najlepsza jest płyta MFP
użytkownik
16.12.2017 (rok temu)
16.12.2017 (rok temu)
Zapraszam na budowę kolo Dalikowa województwo łódzkie niedaleko Aleksandrowa Łódzkiego
użytkownik
26.12.2017 (rok temu)
26.12.2017 (rok temu)
Dom w Tarnowskich Górach wygląda świetnie. Dziekujemy za okazanie nam tego domu. Nie możemy się doczekać aż pojedziemy do Gaszowic zobaczyć kolejną budowę.
Szkoda że już mamy projekt i nie wiele można zmienić. Kilka zmian bym wprowadziła.
użytkownik
03.01.2018 (rok temu)
03.01.2018 (rok temu)
Coś mi się wydaje że ta budowa ruszyła moim kosztem... czekam na budowę od kwietnia 2017 r.
użytkownik
07.01.2018 (rok temu)
07.01.2018 (rok temu)
Ile można zarobić na stanowisku montera konstrukcji szkieletowych?
użytkownik
10.01.2018 (rok temu)
10.01.2018 (rok temu)
Latem pensje dochodzą nawet do 5-6 tyś dla dobrego pracownika. Zima jest to zazwyczaj koło 4 tys.
użytkownik
16.01.2018 (rok temu)
16.01.2018 (rok temu)
Najgorsza firma z jaka kiedykolwiek miałaM doczynienia . Jedna wielka porażka !!!
użytkownik
18.01.2018 (rok temu)
18.01.2018 (rok temu)
Podłogi z betonu xxxxxxx są naprawdę piekne
użytkownik
23.01.2018 (rok temu)
23.01.2018 (rok temu)
SuperHouse.pl ma opinię super pracodawcy!!!! xxxxxxx
użytkownik
01.02.2018 (11 miesięcy temu)
01.02.2018 (11 miesięcy temu)
Przyszedłem do firmy xxxxxxx z projektem domu. Zrobili mi adaptację i po podpisaniu umowy rozpoczęli prace. Nie musiałem płacić od razu tylko po skończonych etapach. Musiałem zato dość długo czekać na rozpoczęcie prac ale przedłużała się procedura pozwolenia na budowę - trudno mogę to zrozumieć. Jak Panowie zaczęli w 3 tygodnie postawiony miałem dom w stanie surowym i później ponownie była przerwa w pracach tym razem około 2 tygodnie po której weszła ekipa instalatorów. Obecnie zakończyli mi panowie budowę w stanie deweloperskim i zostałem poproszony o udzielenie opinii. Wiec jestem zadowolony z budowy i wyboru tej firmy lecz myślałem że prace będę kontynuowane bez przerw w jednym ciągu. Niestety z uwagi chyba na ilość prowadzonych budów prace były wykonywane etapowo i z przerwami, ale po 5 miesiącach mogę powiedzieć że skończyli i budują solidnie.
użytkownik
06.02.2018 (11 miesięcy temu)
06.02.2018 (11 miesięcy temu)
Witam,czy można by było zobaczyć domek?Mieszkamy w Łodzi do Dalikowa mamy niedaleko. xxxxxxx
użytkownik
20.02.2018 (11 miesięcy temu)
20.02.2018 (11 miesięcy temu)
Polecamy. Firma godna polecenia.
użytkownik
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
Dom w Kaletach naprawdę robi wrażenie. Nasz będzie o prostszej bryle.
użytkownik
06.03.2018 (10 miesięcy temu)
06.03.2018 (10 miesięcy temu)
6 *
użytkownik
11.03.2018 (10 miesięcy temu)
11.03.2018 (10 miesięcy temu)
Elewację mamy już wykonaną. Po długiej zimie przerwy domek prezentuje się świetne.
użytkownik
16.03.2018 (10 miesięcy temu)
16.03.2018 (10 miesięcy temu)
xxxxxxx budował xxxxxxx konstrukcje. Na budowach xxxxxxx
użytkownik
17.03.2018 (10 miesięcy temu)
17.03.2018 (10 miesięcy temu)
Bardzo polecam wszystkim tym osobą które marzą o własnym niedrogim domu i zależy im na jak najlepszym domu. Do SuperHouse wybraliśmy się przypadkowo, w drodze na spotkanie do Spomedu w Bielsku, ale ich oferta była na tyle konkurencyjna i przejrzysta oraz przystępna cenowo że zrezygnowaliśmy z wcześniej wybranej firmy. W siedzibie firmy realizacją naszych marzeń zajęła się Pani Jola (bardzo kompetentna, profesjonalna i zaangażowana osoba). Wybraliśmy dom wg projektu indywidualnego, który idealnie dopasował się do wąskich wymiarów naszej działki. Z wieloma moimi pomysłami i prośbami do zrealizowania na pietrze domu nie było żadnych problemów, pomimo konstrukcji szkieletowej STEICO, która jak się okazało jest niesamowicie wszechstronna i bardzo wiele można dzięki niej zaprojektować i wykonać w porównaniu do drewna KVH (pusta przestrzeń nad salonem robi niesamowite wrażenie) Było to w 2017r a obecnie firma kończy już etap konstrukcyjny. Wszystko, sprawnie i profesjonalnie, lecz nie obyło się bez drobnych poślizgów. Gorąco Polecam !!!!!
użytkownik
21.03.2018 (10 miesięcy temu)
21.03.2018 (10 miesięcy temu)
Widzę, że większość poniższych komentarzy pochodzi od zadowolonych klientów firmy - takie opinie również są bardzo ważne, ale może znajdzie się na forum osoba chętna do wypowiedzenia się na temat pracy w SuperHouse.pl? Na jakie warunki, a głównie na jaki rodzaj umowy można liczyć w tym miejscu? Czy praca jest rozwojowa?
użytkownik
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
Ja pracuje na umowie o pracę. Firma dla kreatywnych i lubiących pracować pod presja. Na zarobki na pewno nie mogę narzekać acz kolwiek trzeba sporo nerwów sobie popsuć ale przynajmniej 10-go wszystko się zgadza.
użytkownik
31.03.2018 (9 miesięcy temu)
31.03.2018 (9 miesięcy temu)
Polecam firmę superhouse ze względu na rzetelność i kompleksową obsługę.
użytkownik
03.04.2018 (9 miesięcy temu)
03.04.2018 (9 miesięcy temu)
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o email. Mam parę pytań.
użytkownik
05.04.2018 (9 miesięcy temu)
05.04.2018 (9 miesięcy temu)
Witam. Jestem właścicielem domu koło Dalikowa. Można przyjeżdżać i dom oglądać xxxxxxx . Budowa jeszcze trwa jednak domek już zachęca xxxxxxx
Superhouse.pl jest zawodowcem, zna się na rzeczy podpowiada dobre rozwiązania (lepsze od moich pomysłów). Jest fachowcem działającym w tej branży od wielu lat. Część zdjęć na fb firmy Superhouse.pl jest również z budowy u mnie. W skrócie powiem tak: spokojnie można się dogadać xxxxxxx Wszelkie moje uwagi zostają uwzględnione, co daje mi spokojnie zasnąć. Znają się na swojej pracy. Wiedzą co mają robić. Szczerze polecam tę firmę. Jestem zadowolony ze współpracy i mam nadzieję, że już niedługo będzie parapetówa... :)
Zachęcam do oglądania mojego xxxxxxx domu xxxxxxx
użytkownik
14.04.2018 (9 miesięcy temu)
14.04.2018 (9 miesięcy temu)
xxxxxxx Nie ma mozliwosci by ta xxxxxxx firma miala tyle pozytywnych opini. xxxxxxx
użytkownik
15.04.2018 (9 miesięcy temu)
15.04.2018 (9 miesięcy temu)
Długo nie szukałem firmy. Zastanawiałem się nad Super House a Mawit. I trafiło na firmę z Tarnowskich Gór. Na rozpoczęcie projektu musiałem długo czekać bo aż 2 miesiące (ale fajne jest to ze robią wszystko razem z projektem i pozwoleniem na budowę), xxxxxxx projekt zrobili w nie cały miesiąc i po uzyskaniu pozwolenia od razu postawili konstrukcję domu. Wszystko zorganizowali. Nie mam czasu być codziennie na budowie i o nic nie musiałem się martwić, wynająłem dodatkowo inspektora na budowie który nie xxxxxxx większych uwag i budowa idzie do przodu. Obecnie czekam na montaż stolarki i zaraz będę miał stan surowy zamknięty. Mimo że nie budują bardzo szybko i trzeba się na nich naczekać budują bardzo solidnie i dużo rozwiązań podpowiadają. Polecam, lecz te czekanie pochłonęło trochę nerwów, nie postawia domu w 3 miesiące.
użytkownik
06.08.2018 (5 miesięcy temu)
06.08.2018 (5 miesięcy temu)
U mnie budowa stanu surowego zamkniętego miała zakończyć się w listopadzie 2017 roku. Rozumiem mały poślizg ale 9 miesiecy po terminie to kpina z klienta i obciach dla wlasciciela. Dom dalej nie dokonczony. Położyli dach A teraz będą robić kominy tzn kominy w środku juz sa teraz musza ciac niedawno polozony dach
użytkownik
10 sty (13 dni temu)
10 sty (13 dni temu)
PROSZE O KONTAKT SZEŚĆ SZEŚĆ JEDEN JEDEN SZEŚĆ CZTERY OSIEM ZERO DWA

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin