test

Opinie o Swede Demuth sp. j - Poznań

Korzystałeś z usług Swede Demuth sp. j - Poznań? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Pytający
Data: 2014-08-12 22:29

Wizyt: 4464
Komentarzy: 20
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
12.08.2014 (4 lata temu)
12.08.2014 (4 lata temu)

Swede Demuth sp. j - Poznań

Czytałem ich ogłoszenie na stanowisko magazyniera. Czy ktoś miał jakieś bliższe doświadczenia z tą firmą i może podzielić się opiniami?
Dzięki
użytkownik
17.08.2014 (4 lata temu)
jeżeli masz jakieś problemy życiowe, to możesz się tam zatrudnić, a szef z pewnością ci "pomoże", potem będziesz już tylko wiernym pieskiem bez prawa głosu. Zawiodłem się na tych ludziach i 3 lata okazały się zbyt długą męczarnią, musiałem odejść. Zdecydowana większość pracowników to "beton" i o zmianach nie ma mowy. Odradzam wszystkich zatrudnianie się w tej firmie.
użytkownik
22.09.2015 (3 lata temu)
22.09.2015 (3 lata temu)
Oj chyba nie wszyscy wiedzą, że tego typu opinie są szkodliwe i nie wiem czy prawdziwe . Ma ktoś jakieś uwagi jak teraz firma wygląda, co należałoby po niej oczekiwać i przede wszystkim czy i w jakim czasie ludzie z rekrutacji są w stanie się odezwać do mnie jako potencjalnego kandydata. Bo w nieskończoność to ja też nie mam czausu czekać.
użytkownik
13.03.2016 (2 lata temu)
13.03.2016 (2 lata temu)
odradzam każdemu prace w tej firmie .Pracowałem w tej firmie i bardzo tego żałuje.Szefostwo nic nie robi sobie z pracownika, twierdzą że jak nie ty to zatrudnią kogoś innego w twoje miejsce. Ale oni nie wiedzą że nikt do nich nie przyjdzie pracować za tak niską stawkę.
użytkownik
23.04.2016 (2 lata temu)
23.04.2016 (2 lata temu)
Hej, a powiedzcie mi, czy firma oferuje normalne umowy o prace i jest szansa na czas nieokreslony?
użytkownik
23.05.2016 (2 lata temu)
23.05.2016 (2 lata temu)
Pracuję od kilkunastu lat. Wszystko w porządku. Firma się rozwija, więc praca jest, zwłaszcza w sezonie. Atmosfera ok, bez jakichś "korporacyjnych" procedur.
użytkownik
08.06.2016 (2 lata temu)
08.06.2016 (2 lata temu)
Odradzam tą firmę.
użytkownik
15.06.2016 (2 lata temu)
15.06.2016 (2 lata temu)
Pracuję w firmie od wielu lat,po krótkiej przerwie wróciłem z powrotem więc to mówi samo za siebie.Mogę śmiało polecić pracę w tej firmie, w wielu kwestiach idzie się dogadać.Atmosfera i ludzie ok.
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
Pracowałem w tej firmie kilka lat. Stawka 8,5 lub 9,50 to kpina. W firmie stosuje się mobing. Problem z urlopem, duże opóźnienia w wypłatach. Nie polecam. Przestrzegam gdyż wiem że będą teraz zatrudniać bo dużo osób ma zamiar odejść z tej firmy.
użytkownik
30.06.2016 (2 lata temu)
30.06.2016 (2 lata temu)
Stawka na rękę czy brutto - jeśli na rękę to nie tak źle; dzwonili dziś, ale odmówiłem. Wiszę ci piwo za radę o mobbingu
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
Pracowałem w tej firmie trochę czasu. Niestety z tego co szef obiecywał na rozmowie kwalifikacyjnej się nie wywiązał. W tej firmie pracownik musi za darmo udlugiwac szefowi a to pomalować mieszkanie, a to naprawić coś, albo przekopac ogródek oczywiście za darmo. System plac jest niespraeiedliwy, podwyżki są rzędu 50 gr rocznie lub co dwa lata a wypłaty otrzymuje się z dużym opóźnieniem. Nie polecam tego pracodawcy.
użytkownik
06.07.2016 (2 lata temu)
06.07.2016 (2 lata temu)
pracuję w firmie od paru lat, odszedłem na pół roku i wróciłem z powrotem dla dobrej atmosfery jaka panuje w firmie więc o czymś to świadczy, nigdy też nie doświadczyłem mobbingu
użytkownik
06.07.2017 (rok temu)
06.07.2017 (rok temu)
Ciekawe jest to co piszesz. Chyba pomyliłeś z inną firmą bo ta to tragedia
użytkownik
04.09.2017 (rok temu)
04.09.2017 (rok temu)
Niestety posty opisujace prawde usunieto. Zamiast tego pojawily sie opinie napisane przez samych wlascicieli i przez pracownikow w ramach "polecenia sluzbowego". Tragiczne, ze niezalezny portal robi takie rzeczy. najlepszyfachowiec.pl jest niewiarygodny.
użytkownik
19.09.2017 (rok temu)
19.09.2017 (rok temu)
Nie ma tragedii. Firmy rodzinne mają swoją specyfike i pewnych sytuacji tutaj nie przeskoczysz. Na magazynie ekipa jest ok choć ostatnio trochę starej gwardii odeszło. Jedyne co trzeba to bardzo ale to bardzo uwarzać na Panie pracujące na sklepie, Pani M. sprzedaje informacje na dwóch frontach zależnie od tego gdzie chce być klepana po ramieniu. Co do kasy to przelewy są na czas, premie tylko świąteczne.
użytkownik
9 sty (9 miesięcy temu)
9 sty (9 miesięcy temu)
Zgadzam się z tym co piszesz. Ta firma to tragedia. Ten zarząd składający się z dwóch Pan o niskim IQ, chamstwo szefa i pieniądze płacone pod stołem to masakra. Negatywne opinie usuwają. Zresztą dużo ludzi odchodzi z tej firemki.
Stanowczo nie polecam się tam zatrudniać
użytkownik
2 mar (7 miesięcy temu)
2 mar (7 miesięcy temu)
Konkurencja się rozpisała? Szkoda, że osoby zadowolone z pracy nie piszą!!
użytkownik
9 kwi (6 miesięcy temu)
9 kwi (6 miesięcy temu)
Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Swede Demuth sp. j o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
użytkownik
26 wrz (25 dni temu)
26 wrz (25 dni temu)
Zgadzam się. Piszą sami właściciele. Prawda jest zupełnie inna. Mobbing na każdym kroku stosowany przez szefa, fatalne warunki pracy w zimnych magazynach i praca po 10 lub 12 godzin. Kasa mała. Odradzam pracę u tych oszustów.
użytkownik
27 wrz (24 dni temu)
27 wrz (24 dni temu)
Są tak skrajnie różne opinie, że zupełnie nie wiem co sądzić. Interesuje ,mnie praca w firmie dlatego tu zajrzałem.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pabo

polbau tera group

Energozam

Huhtamaki

Huhtamaki czeladz

inspector

hartbex

wojdyla nieruchomosci

utal urząd warszawa urząd

symphony barnsley

flame employment

mondi polska
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin