test

Opinie o Swedwood Poland - Wielbark

Korzystałeś z usług Swedwood Poland - Wielbark? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ***
Data: 2013-03-15 16:52

Wizyt: 23545
Komentarzy: 4037
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Swedwood Poland - Wielbark

To żeś przymistrzował !!!
autor
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Ja powiem tez ze żarcie nie jest złe szczególnie za te grosze co płacimy. Wigilija była dobra a dziennie posiłki spoko wiec lepiej skupić się na podwyżkach liczę na minimum 5 procent!!!
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Czy ktoś coś wie o podwyżkach
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
będą -------------ale nie dla fizycznych tylko dla psychicznych
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Podobno 0d 50-90 groszy i kto jak w xxxxxxx włazi i się liczą L4
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Pani na homagu niech się zajmie praca a nie obrabianiem xxxxxxx koleżankom plotkara
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Siema czym się kierują mistrzowie przy dawaniu podwyżek??? Pracuje 1 rok i chcę wiedzieć czy dla wszystkich takie same ? Czy biorą wogole pod uwagę kto jak pracuje?!
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Będą trzy progi 4%5%6% oczywiście liczy się staż pracy jak i kto ile był na l4
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
A ktora to taka odwazna jest ....?
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
biuro 6%
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Produkcja w okolicach 7-10% biuro 5-6% info pewne jak 6 w totka.
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Od nowego roku 14,70 najnisza ciekawe ile w Ikei podniosą???
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
To lutowa wypłata powinna być już z podwyzkach ?
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
U nas nikt nie narzeka,obiady są smaczne obsługa naprawdę świetna. Z dziewczynami można się dogadać przesympatyczne . zwlaszcza Pani o czarnych długich włosach pozdrawiam ekipę Pani Wiesi
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
.... znowu się nawaliłem !!! jak ja teraz wrócę do pracy ?
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
pojesz zupy gulaszowej - postawi cię na nogi
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Czy będzie wypłata w piątek ?
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Wiesia jest NAJ NAJ! A czarna to jooooo!
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Kiedy strajk??
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
po co strajk, przecież będą podwyżki, na sortowni już dostali--25groszy brutto
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Czy będzie wypłata w piątek ?
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Tak
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Dziękuję za odpowiedź
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Co cię nie zabije to cię wzmocni !
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Już jest wypłata.
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Głodowa ale jest!
Im więcej ,tym mniej.....
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Więcej za mniej pamiętajcie !!!
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Czy ktoś coś wie o podwyżkach
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Im więcej ciebie tym mnie...
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
W większości nic nie umiecie, a narzekacie na wypłaty. Jak wam źle to dowidzenia, jednak prawda jest taka ze nikt inny was nie zatrudni a jeśli nawet to bd miec mniej niż tutaj.
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
a wy tam na górze jesteście tacy zajebiści,kurła.Pozdro dla wszystkich z dołu
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Dlaczego zachowujesz się jak buc!!! Na produkcji też są ludzie wykształceni i mają również duże doświadczenie zawodowe.
W Nowym Roku życzę - zacznij myśleć zanim coś głupiego napiszesz!!!
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Sytuacja i podejście góry przypomina powieść George’a Orwella "Folwark Zwierzęcy". W założeniu wszyscy równi,a okazuje się że są równi i równiejsi pany i motłoch.
Proszę o trochę ogłady i szacunku do kolegi, koleżanki.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Widać że jakiś koleś bez szkoły a z plecami który się na góre dostał wypisuje takie brednie. Ciekaw jestem ile ty umiesz, pewnie dla ciebie ta praca to szczyt marzeń bo na nic więcej ciebie nie stać z twoim wykształceniem. P.s nie szufladkuj ludzi swoim pokrojem buraku. Taką prace a nawet lepszą można wszędzie znaleźć , trzeba tylko chcieć.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Reasumując sprawę retrospektywnie, na drodze dedukcji dochodzę do konklucji iż Twoje idiotyzmy na temat mojej aparycji intelektualnej są wręcz efemeryczne. Moja intuicja nie obliuje mnie do dalszej konwersacji, Biorąc pod uwagę aspekt tego wydarzenia, nie mam zamiaru polemizować z Tobą na ten temat.
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Proszę wszystkich czytających, aby w tym roku podczas Rozliczania PIT-a przekazali 1% na dowolną działalność OPP (Organizacja pożytku Publicznego). Wpisanie Danych zajmuje ok. minutę. A wtedy część naszego podatku zamiast do Państwa (czyt. do posłów na zmarnowanie) trafi do potrzebujących.
Niech każdy przekażee 1% zgodnie ze swoimi przekonaniami na to co chce
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Prawda jest taka, że będąc zwykłym(ą) pracownikiem i nie mając męża za plecami, możesz sobie awansować.... po pelet do Biedronki.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
https://www.youtube.com/watch?v=YE1dIymAgZg

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

apator

apator elkomtech

elkomtech

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin