test

Opinie o Swedwood Poland - Wielbark

Korzystałeś z usług Swedwood Poland - Wielbark? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ***
Data: 2013-03-15 16:52

Wizyt: 21325
Komentarzy: 3763
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
15.03.2013 (5 lat temu)
15.03.2013 (5 lat temu)

Swedwood Poland - Wielbark

A pamiętacie jak pani xxxxxxx została mistrzem. Bez żadnego castingu, bez doświadczenia i w ogóle bez niczego. Teraz też wybierają mistrzów - kompetencje nie wymagane.
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
To żeś przymistrzował !!!
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Poda mi ktoś maila na którego mogę wysłać cv?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jak jesteś Mistrzem, to zachowuj się jak Mistrz! Panowie mają więcej doświadczenia od Ciebie... Jak Ty zbierałeś buraki w Niemczech za marki, Panowie zarządzali ludźmi. Pracujesz na FF, zaczynałeś na UV. Nie wypowiadaj się za GB. Nie zostali wypchnięci na siłę. Tylko zostali wybrani w toku rekrutacji wewnętrznej na Liderów. I mają otwartą furtkę powrotną, jeżeli im się nie spodoba tarzać z takimi świniami jak TY w błocie. Ps. Przy okazji wiemy kto wypisuje te wszystkie obelgi, bzdury i ...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Poproszę o inicjały Pana ,,Zdziwionego''Chcę wiedzieć który mistrz jest po 6 oddziałach szkoły powszechnej...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Dla mnie to ta blodi z pakowni ze zmiany A co tak romansuje z zonatym facetem to jest bez mozga pusta panna a on nie leprzy ja sie pytam ta panna to pracuje jako babka klozetowa bo tak pod tymi kiblami wystaje czy na pakowni
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Wlasnie gdzie są przełożeni tej dziewczyny ona nie powinna tam być wszyscy wiedzą ze pod koniec zmiany zbieramy się pod tablica a moze my nie wiemy miejsce zebrania są teraz w łazience
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Czy będzie premia do tej wyplaty
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
po 6 oddziałach zamkniętych jesteś ty
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Czy będzie premia
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Dziękujemy operatorowi z uv1 zm b za to ze audytorzy nie zamkneli naszej fabryki dzięki niemu mamy do czego rano wstawac i stac nas na splate kredytu. Dziekujemy dziekujemy Panu K K
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Niektórzy i niektóre to pomylily miejsca pracy. Tu się pracuje a nie obgaduje,mądrzy się, puszcza się,lata za pierwszym lepszym i lepsza, nie przyczepia się do kogoś i nie pierdziele głupot. A później każdy ma z czego się śmiać jak smsy się czyta co durne baby piszą, zala się itp.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Tych dwóch owych kołków pseudo liderów ze zmiany C już się niczego nie nauczy.
Jeden ma jakieś chore aspiracje a drugi biega wzdłuż lini i nie wie co się dzieje,Ciekawe jak długo rudy będzie ich trzymał.Mam propozycje żeby pan dyrektor oddał ich do pana M.M na pół roku do przyuczenia zawodu.Jak wytrzymają to my będziemy myśleć za nich
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jak ten audyt ?
KJ, Udało się oszukać?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Dziękujemy za informację panie esesman i zapewniamy że pani M dokładnie o tym wie.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Kiedy wyplata?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Piszecie tak o tej dziewczynie bo sami nie macie nawet kolegi czy kolezanki nawet w pracy a dla czego tak jest ,bo macie charakter ssmana sodzoc po tym co wy na nioł wypisujecie i za pewne jesteście brzydcy i ne macie szas na wzburzenie zainteresowania u drugiej osoby , czego nie można powiedzieć o tej dziewczynie.
Odwalcie się w końcu od niej , dajcie ludziom żyć ploćióchy !!!!.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
A która to sortownia 1 a 2
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Coś więcej ?
Przecież powołano zespoły, cykliczne spotkania i nic ?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Będzie jutro wypłatA
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
To jest pytanie czy stwierdzenie?
Nie, nie bedzie, bo prezes musi przeglad Ferrari zrobic, a to kosztuje.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Ej daj jakies namiary, bo bym cosik przyqtasil :D
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Miejmy nadzieję że nowa pani kierownik pani T Z zrobi porzodek z owymi paniami .To jest tylko kwestjo czasu .
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Ej jak cos, to bede czekal pod kiblem pod koniec dniowki, dobra?
Bedzie ta Blondi? Ogumienie bede mial ze soba, jak cos, wiec sie nie musi martwic!
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Czy będzie dziś wyplata
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Na lakierni zm c jeden lider "struś pędziwiatr" a drugi " worek na gnój"
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
O tak przyznaję racje nie raz słyszałem jak te panie pani W i Z szepcza po za jej plecami.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
W poniedziałek
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Zosia to tempa strzała obłożona tłuszczem i głupotą. A najbardziej bawi mnie gdy udaje wielka panią a za paznokciami kilo piachu. Za te obgadywanie to kiedys ktos na parkingu jej w mordę napluję. Niech ktoś weźmie sie za nią
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Nie będzie premii do tej wypłaty.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Informacja od zwiąkowca.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Święta prawda ,a ty dziewczyno nie przejmuj się tym co tu piszo bo te osoby do zepsute do szpiku kości.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Chyba swojego zycia nie macie że tak wpier się w czyjeś. Wszędzie widzicie tylko romanse. Ta blond i i ten dzieciorób? Błahahahahaha. Kto w to by uwierzył? Bo rozmawiała przy kiblach z trolem? I to ma byc waszym zdaniem romans? Ja pier co za żal mi tych starych wyjadaczek tylko jakas ladna sie trafi to próbują z niej zrobić kochanicę.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Ha ha kuźwa dobre bez kitu. Nie od dziś kurde wiadomo co tam się dzieje. Niektóre laski to takie pustaki że masakra. Nie dość że nie mają szacunku do samych siebie to i zonatych potrafią dobrze zakręcić. - rozbijaczki rodzin i ojców zabieracie dzieciom. Każdy ma swoje zdanie. A wy co bronicie to chyba wiecie że mowa jest o was- albo ukrywacie np swoje romanse. Ha ha. Pozdrowienia
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Czy bedxie premia do tej wuplaty
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Niestety nie.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
I tak nic nie przebije łba przefarbowanego na zielono !
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Odp się od blodi azdrosne idiotki!!!!.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Ciekawe czy Seba transportowy na lakierni ze zm.A wie ze czeka go nowy dział taki jak sortownia 2 .Podobno pani Z już go sobie zaklepała bo dziś jeden się zwolnił.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
A jeszcze jedno słowo co do tej pani Z ze zmA to uważajcie na nią bo słodka w oczy ,a swojej koleżance z sortowni 2, świnie podkłada .
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Sory mała pomyłka swojej koleżance z sortowni 1
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Sortownia 1 jest na lakierni a 2 to stara sortownia. Mam nadzieję że nowa pani kierownik zacznie bronić ludzi na sortowni i inne działy przestańa ich dręczyc i może wkoncu dadzą porządne podwyżki dla transportowych bo chłopaki mają pełno roboty za najniższe stawki w zakładzie
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Życie
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Pelno roboty smiechu warte
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Taki jesteś mądry to przyjdz do transportu ma sortownie zobaczymy jak długo wytrzymasz
użytkownik
15.03.2013 (5 lat temu)
15.03.2013 (5 lat temu)
Pani xxxxxxx nie zna nawet materialu jaki jest. zeby nie ludzie kturymi "kieruje" i liderzy to nic by nie szlo, a tak to wszyscy w jakis sposub prubujo zzeby to siekrecilo. na innych zmianach jest nie lepiej tylko nikt nie patrzy w kamery cona chali sie dzieje i i liderzy stojo jak capy. derektor powinie zobaczyc co sie ciekawego dzieje na zmianach
użytkownik
16.03.2013 (5 lat temu)
16.03.2013 (5 lat temu)
widzę że anonim słownika na oczy nie widział. Jak mówię tak piszę. lol
użytkownik
16.03.2013 (5 lat temu)
16.03.2013 (5 lat temu)
do analfabety

Idz do szkoly baranie i naucz sie chociaz pisac.bo na wiecej cie nie stacCzepiacie się kogoś o błędy a nie rozumiecie co chciał napisać, nie wszyscy muszą pisać bezbłędnie co nie znaczy że nie mają prawa do szacunku. Wypowiadał się o Pani xxxxxxx co o niej myśli i ja mam takie same zdanie, niech najpierw weźmie się za robotę a potem wymaga od innych... niech też zacznie szanować ludzi to ludzie będą szanowali ją ( ale nie wiem czy do tego starczy jej inteligencji )
użytkownik
16.03.2013 (5 lat temu)
16.03.2013 (5 lat temu)
sprawiedliwy

babka z klasą Buhahaha !!!! a gdzie ta klasa ??? chyba w tym jej burczeniu do ludzi.. nie potrafi sie normalnie odezwac ani wytłumaczyć, o co by się jej zapytać to ona nie wie alba ci odpowie bo tak i tyle hahahaTak szczerze mówiąc to cała ta zmiana na FF (chodzi o mistrzów) jest porównywalna..... się dobrali.....
użytkownik
16.03.2013 (5 lat temu)
16.03.2013 (5 lat temu)
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Nie wiem jak na innych działach ale na zmianie B FF na maszynowni mistrz xxxxxxx ma pojęcie o pracy wykonywanej przez siebie. Wzór do naśladowania. Pozdrawiam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

radosna

Amster Global

Amster

OLITEL\

tewex

czarna lista pracy

incom wrocław

incom

POLTEL

streetcom

goldberg
internet plus
Timken

arsen

azet

azet hurtownia

asport

profim

tesco komorniki

exorigo

Fuji Seal

qumak

HCL technologies kraków

mod-personal

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin