test

Opinie o Swedwood Poland - Wielbark

Korzystałeś z usług Swedwood Poland - Wielbark? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ***
Data: 2013-03-15 16:52

Wizyt: 22984
Komentarzy: 3978
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.03.2013 (5 lat temu)
15.03.2013 (5 lat temu)

Swedwood Poland - Wielbark

A pamiętacie jak pani xxxxxxx została mistrzem. Bez żadnego castingu, bez doświadczenia i w ogóle bez niczego. Teraz też wybierają mistrzów - kompetencje nie wymagane.
autor
16.03.2013 (5 lat temu)
16.03.2013 (5 lat temu)
popieram, Grzesiek daje sobie rade i jak dla mnie jest spoko ziomkiem, nie wynosi sie z tym ze jest mistrzem i jak narazie nie obrosl w piorka. jaki byl, taki jest i jesli taki bedzie nadal to nie chcial bym przejsc na inna zmiane jak zmiana B.
użytkownik
17.03.2013 (5 lat temu)
17.03.2013 (5 lat temu)
wchodze tu czasem poczytac wpisy na tym forum i zauwazyłem ze ludzie bardzo nazekajo na ten zaklad jak tu zle i nie dobrze. Potrafio to robic tu lub na chali mniedzy sobo, ale jak jest zebranie z kierownikiem lub derektorem to nikt sie nie odezwie kazdy glowe spusci w krok i cisza gdy pytajo (macie jakies pytania). Ja jestem zadowolony z pracy w tym zakladzie bo mam za co sie utrzymac, a tak to siedzieli byscie w domach albo zapierdzielali za te same pieniodze u prywaciaza na budowie itp. Wiec po co tu nazekac i oczerniac sie na wzajem, lepiej napiszcie co zrobic zeby bylo lepiej. zapewne derekcja czyta te wpisy. Pozdrawiam
użytkownik
17.03.2013 (5 lat temu)
17.03.2013 (5 lat temu)
czesc chciałbym sie spytac kiedy beda przyjmowac na produkcje
jestem bezrobotny przyjme kazda prace prosze o odpowiedz
użytkownik
17.03.2013 (5 lat temu)
17.03.2013 (5 lat temu)
trzeba by było wymienić wszystkich mistrzów bez żadnego wykształcenia. Moim zdaniem taki mistrz powinien mieć wyższe wykształcenie
użytkownik
17.03.2013 (5 lat temu)
17.03.2013 (5 lat temu)
Piszecie o szacunku ,a wypisujecie bzdury i niestworzone rzeczy na przelozonych kazdego szczebla.To forum jest po to aby wymienic opinie na temat pracy ,a nie szkalowac ludzi.Niektorym internautom wydaje sie,ze siec jest wstanie zapewnic im calkowita anonimowosc i bezkarnosc.Przeswiadczenie to jest zludne w polskiej legislacji podlega pod art.190aUporczywe nekanie-Stalking.Podlega kaze 3lat pozbawienia wolnosci i grzywnie.
użytkownik
17.03.2013 (5 lat temu)
17.03.2013 (5 lat temu)
no właśnie nie wypisujcie już dłużej tych głupot, dyrekcja dobrze wie jak traktowani są ludzie przez przełożonych i daje na to przyzwolenie więc nic nie wskuracie na tym forum.
użytkownik
18.03.2013 (5 lat temu)
18.03.2013 (5 lat temu)
Właśnie odbywa się rekrutacja na stanowisko mistrz montażu z tego co słyszałem z dużej ilości podań wybrano 9 osób na rozmowe kwalifikacyjną, w tym osoby bez technicznego wykształcenia, a przecież w ofercie było napisane wykształcenie techniczne, doświadczenie, znajomość programu Microsoft Office itp.,Nie wiem czym się kierują osoby rekrutujące, skoro nie respektują swoich warunków. Napewno są osoby, które spełniają wszystkie warunki. Może warto wezwać je na rozmowę, końcu chodzi nam wszystkim o to samo DOBRO NASZEGO ZAKŁADU
użytkownik
19.03.2013 (5 lat temu)
19.03.2013 (5 lat temu)
Zgadzam sie z tą opinią. Jak osoby które nie posiadają wykształcenia chcą zarządzać ludźmi którzy je posiadają taka sytuacja stwarza wiele konfliktów i obniża poziom firmy.
użytkownik
19.03.2013 (5 lat temu)
19.03.2013 (5 lat temu)
to trzeba było sie uczyc a nie rzucac kamieniami w szkołe albo udawac młodą matkę wychowujacą dzieci
użytkownik
19.03.2013 (5 lat temu)
19.03.2013 (5 lat temu)
chyba pracujesz na tartaku albo w ochronie , przenies sie do Niej to zobaczysz jaka ona jest . i naucz sie pisać xxxxxxx bedziesz u Niej poszanowany i doceniony z pewnoscia a premie dostaniesz najwieksza.
użytkownik
20.03.2013 (5 lat temu)
20.03.2013 (5 lat temu)
anonim 2

Właśnie odbywa się rekrutacja na stanowisko mistrz montażu z tego co słyszałem z dużej ilości podań wybrano 9 osób na rozmowe kwalifikacyjną, w tym osoby bez technicznego wykształcenia, a przecież w ofercie było napisane wykształcenie techniczne, doświadczenie, znajomość programu Microsoft Office itp.,Nie wiem czym się kierują osoby rekrutujące, skoro nie respektują swoich warunków. Napewno są osoby, które spełniają wszystkie warunki. Może warto wezwać je na rozmowę, końcu chodzi nam wszystkim o to samo DOBRO NASZEGO ZAKŁADUJak chcesz je wezwać ? Na rozkaz, czy może chcesz je wytypować i zmusić ?
Ochłoń, pisz o faktach jeśli takowe poznasz.
użytkownik
21.03.2013 (5 lat temu)
21.03.2013 (5 lat temu)
Bardzo Mądry Pan ;}
użytkownik
26.03.2013 (5 lat temu)
26.03.2013 (5 lat temu)
imię i pierwsza litera nazwiska to nie są dane osobowe więc można pisać aczkolwiek bez nazwisk
użytkownik
29.03.2013 (5 lat temu)
29.03.2013 (5 lat temu)
x

imię i pierwsza litera nazwiska to nie są dane osobowe więc można pisać aczkolwiek bez nazwiskJasne, napisz więc swoje, wydział i stanowisko.

Dowiesz się wtedy coś o sobie, od tych wszystkich gosi którzy mniemają iż są w necie anonimowi.

xxxxxxx
użytkownik
02.04.2013 (5 lat temu)
02.04.2013 (5 lat temu)
świąt pisze się z dużej litery xxxxxxx
użytkownik
02.04.2013 (5 lat temu)
02.04.2013 (5 lat temu)
jack

świąt pisze się z dużej litery xxxxxxx div>A sam napisałeś z małej :)
użytkownik
06.04.2013 (5 lat temu)
06.04.2013 (5 lat temu)
Pani xxxxxxx , oni tak piszą, bo po prostu zazdroszczą. Każdy z nich chciał by mieć pracę na której nie musi się znać. Nie mieć żadnego pojęcia o tym co się robi, a wszystkie wpadki by przechodziły, co tam koszty i nakład pracy. Być w tak dobrych STOSUNKACH z kierownikiem jak pani. A niech się śmieją że u pani stancje wynajmuję i ciągle w nocy pani drzwi nie zamyka, by pukać nie musiał. Każdy kto po pani jedzie chciał by móc spać w pracy jak pani, śmigać po hali w swoich jakże dobranych kreacjach, a co tam BHP, przecież nie wszystkich musi ono dotyczyć. Na pytania pracowników też by odpowiadali „nie wiem”, „nie rozumiem” i odwracali się plecami, bo nie potrafi się rozmawiać z pracownikiem który więcej wie i lepiej się na robocie zna. Jednych by wywyższali, bo ich lubią, a innym by życie utrudniali bez powodu, a tak żeby ciężej było. Niech sobie płaczą z niemocy, to pani przecież nie musi obchodzić. Pani się tak wysoko wybiła, jest przecież pani aż mistrzem, że nie musi mieć pani poszanowania dla szeregowych pracowników, którzy ciężko pracują żeby wyrobić normę. To dzięki pani siedzeniu na górze wyrabia się norma na premię, a nie ich ciężkiej pracy na dole, niech się cieszą że za harówkę woglę coś dostali. Jak pani wprowadzili by strategię zastraszania, wyciągania konsekwencji i łamania praw pracowniczych. Ma pani rację że chorobę trzeba zaplanować i najpierw z panią uzgodnić, czy można iść na zwolnienie. Udowodniła pani że to mit że choroba bierze znienacka, bo u pani się ją planuje.

Dla tych co zazdroszczą to przepis na taki sukces jest prosty. Trzeba tylko pozbyć się szacunku do siebie i innych, wchodzić do łóżka tym co siedzą stołek wyżej i chyba najtrudniejsze – całkowicie wyłączyć myślenie. Każdy kto się zastosuję do przepisu ma awans zapewniony, powodzenia przy tym życzę.

Pozdro dla pani xxxxxxx
użytkownik
06.04.2013 (5 lat temu)
06.04.2013 (5 lat temu)
Skad tak dobrze znasz pania .Niezle
użytkownik
07.04.2013 (5 lat temu)
07.04.2013 (5 lat temu)
bbbbb

Skad tak dobrze znasz pania .NiezleBa, gosiu sądzi według siebie to wie, ha ha.


A tak na poważne to kolejny biedaczek który nie myśli, bo jest przecież jest "pracownikiem".
Za naruszanie dóbr osobistych ponosi się konsekwencje i odpowiedzialność karną.

Spokojnie to tylko kwestia czasu "anonimowy" fafowcu.
użytkownik
07.04.2013 (5 lat temu)
07.04.2013 (5 lat temu)
Dobrze piszesz,nikt by tego lepiej nie ujął,a kierownictwo niech lepiej dobiera współpracowników,to nie trzeba będzie sądem straszyć na forum.Tym bardziej że buble z Wielbarka wychodzą że hej,a Jarek w końcu sie zapyta dlaczego i napewno nie będzie rozmawiał z pakowaczem czy operatorem.Czym wyższy stołek,tym bardziej tyłek boli przy upadku...
użytkownik
07.04.2013 (5 lat temu)
07.04.2013 (5 lat temu)
No spierniczyłeś się i wiesz czy tylko tak sobie wizje z siebie wydalasz?

Gratuluję tez poza tym dobrego samopoczucia w temacie produkowania bubli. Nie wspomnę o znajomości przez Ciebie procesu produkcyjnego i tego kto i za co odpowiada.

Za to co znajdzie w opakowaniu dla klienta odpowiada tylko i wyłącznie ten kto zawartość w nim umieszcza.

Im wcześniej to zrozumiesz tym później znajdziesz się z podobnie myślącymi w pośredniaku.
użytkownik
08.04.2013 (5 lat temu)
08.04.2013 (5 lat temu)
a gdzie można znaleźć oferty pracy do tej firmy?
użytkownik
08.04.2013 (5 lat temu)
08.04.2013 (5 lat temu)
Czytam te komentarze i wnioskuję ze cała FF to jakaś dziwna fabryka. Operatorzy nic nie robią tylko jedzą słonecznik, mistrzowie się na niczym nie znają, Liderzy to lizusy,a reszta pracowników to potrafi tylko narzekać ale problem w tym ze "nieumiejo" tego napisać. Ani słowa o Tartaku czy GBF znaczy tam pracują normalni ludzie i nie mają żadnych problemów. Jak wam tak niedobrze to przenieście się na inne fabryki po co siedzieć na FF-ce albo się zwolnijcie przecież nikt was tam na siłę nie trzyma.
LUDZISKA ZWOLNIJTA SIE A NIE PIERDOLY NA FORUMIE PISAC
użytkownik
08.04.2013 (5 lat temu)
08.04.2013 (5 lat temu)
bezrobotny

a gdzie można znaleźć oferty pracy do tej firmy?jeśli chodzi Tobie o jakieś stanowisko to rekrutacja tylko wewnętrzna rzadko wychodzi coś za bramę. najprościej wrzucać CV do skrzyneczki przed bramą nr.2 :) był jeszcze jakiś adres mail ale niestety go nie posiadam pozdrawiam
użytkownik
09.04.2013 (5 lat temu)
09.04.2013 (5 lat temu)
a teraz są jakieś rekrutację? Bo CV złożyłem do tej skrzynki już kilka razy ale cisza no i się zastanawiam czy wogóle kogoś tam przyjmują.
użytkownik
10.04.2013 (5 lat temu)
10.04.2013 (5 lat temu)
ja

xxxxxxx W końcu na zmianie C wszystko doszło do ładu i składu
Ktoś jeszcze powinien wprowadzić dyscyplinę.
Jak mówią co dobre to szybko się kończy.
Pozdrawiam piękne Panie : }
użytkownik
11.04.2013 (5 lat temu)
11.04.2013 (5 lat temu)
Zna ktos telefon na pakownie w Lubawie?
użytkownik
15.04.2013 (5 lat temu)
15.04.2013 (5 lat temu)
ale z was xxxxxxx w tym swedwoodzie niech mnie. śmiech na hali. nic tylko usiąść i płakać nad wami.
użytkownik
16.04.2013 (5 lat temu)
16.04.2013 (5 lat temu)
hej a co sadzicie o nowym mistrzu xxxxxxx z montazu
użytkownik
17.04.2013 (5 lat temu)
17.04.2013 (5 lat temu)
Wcisnąć pedał to i idiota potrafi,dobry nie znaczy szybki lecz to co potrafi technicznie-to jest zamknąć pudełko zapałek nie zgniatając go oczywiście spalinowym-potrafi bo ja tak :)
użytkownik
17.04.2013 (5 lat temu)
17.04.2013 (5 lat temu)
Chyba nie do końca znasz realia ? Pleciesz coś o czym nie wiesz ,a tylko słyszałeś/aś od kogoś kto się żalił.A co powiesz na lakiernię miejsce vanjakobv gdzie przez 47 minut zeszło 23 szt elementów i odbierały dwie panie na zmianę ???????????
użytkownik
18.04.2013 (5 lat temu)
18.04.2013 (5 lat temu)
xxxxxxx to ma wszystko w D
użytkownik
20.04.2013 (5 lat temu)
20.04.2013 (5 lat temu)
witojcie. ja mam takie pytanko. jakie są zarobki na montażu bądź pakowaniu czy produkcji w swedwood wielbark? Pracuję na montażu i pakowaniu w innej fabryce mebli ale kasa jest śmieszna więc planuję zmienić robotę.trochę szkoda bo ludzie tak są zajebiści włącznie z majstrem a po tym co tu czytam to u was atmosfera jadowita troche :) jeśli ktoś posiada jakieś rzetelne dane na temat płac niech pisze. pozdrawiam
użytkownik
21.04.2013 (5 lat temu)
21.04.2013 (5 lat temu)
na początek dostaniesz 10,5zł brutto po roku 12zł
użytkownik
21.04.2013 (5 lat temu)
21.04.2013 (5 lat temu)
aaaaaaaaaaaaaaaa

na początek dostaniesz 10,5zł brutto po roku 12złdostaniesz 12zł. jak będziesz trzepał z ucha i o nic się nie upominał.
użytkownik
21.04.2013 (5 lat temu)
21.04.2013 (5 lat temu)
aaaaaaaaaaa dzięk za odpowiedź. to w sumie nienajgorzej. Ale tyle to i tu wyciągne.
użytkownik
25.04.2013 (5 lat temu)
25.04.2013 (5 lat temu)
Czemu wszyscy piszecie tylko o ff, a nikt ani słowem nie wspomni np o GB (NAPRAWY) czy tam jest wszystko idealne? Jacy są tam mistrzowie i liderzy? doskonali i dobrzy dla ludzi?
użytkownik
26.04.2013 (5 lat temu)
26.04.2013 (5 lat temu)
Misrztowie to szlachta pracownicy to chołota do czarnej roboty
użytkownik
26.04.2013 (5 lat temu)
26.04.2013 (5 lat temu)
zostan mistrzem kto ci broni castingi sa co chwila.A kultury osobistej to za grosz nie masz i jeszcze obrazasz ludzi ktorzy sumiennie pracuja ............okresl siebie czlowieku i zastanow sie nad psychiatra
użytkownik
27.04.2013 (5 lat temu)
27.04.2013 (5 lat temu)
Na GB z tego co wiem najlepszym mistrzem jest xxxxxxx a pozostali to xxxxxxx wołowe. Olek myśli że wszystkie rozumy pozjadał i pozwala liderce gnębić ludzi psychicznie a zaś xxxxxxx pozwala na wszystko ludziom szczególnie kobietom śmieją mu się w twarz a on nie potrafi im upomnienia postawić za opuszczanie stanowiska pracy kiedy się chce, pisanie sms-ów przez całe 8 godz ,pyskowanie i oczywiście nie wykonywanie pracy A czemu tak się dzieje ?Bo okazuje się że to koleżanka ze wsi obok.Tylko nie jedna osoba zastanawia się czy to tylko koleżanka bo Pani xxxxxxx potrafi w tyłek klepnąć mistrza, zapyta czy jak jej koleżanka da mu to przedłuży jej umowe długo by pisać a xxxxxxx potulnie przez 2 lata straszy ją upomnieniem i nic LITOŚCIWY
użytkownik
28.04.2013 (5 lat temu)
28.04.2013 (5 lat temu)
Czy xxxxxxx i to jeszcze pracuje w Wielbarku ?
użytkownik
28.04.2013 (5 lat temu)
28.04.2013 (5 lat temu)
gb

Na GB z tego co wiem najlepszym mistrzem jest xxxxxxx . a pozostali to xxxxxxx wołowe. xxxxxxx myśli że wszystkie rozumy pozjadał i pozwala xxxxxxx gnębić ludzi psychicznie a zaś xxxxxxx . pozwala na wszystko ludziom szczególnie kobietom śmieją mu się w twarz a on nie potrafi im upomnienia postawić za opuszczanie stanowiska pracy kiedy się chce, pisanie sms-ów przez całe 8 godz ,pyskowanie i oczywiście nie wykonywanie pracy A czemu tak się dzieje ?Bo okazuje się że to koleżanka ze wsi obok.Tylko nie jedna osoba zastanawia się czy to tylko koleżanka bo Pani xxxxxxx potrafi w tyłek klepnąć mistrza, zapyta czy jak jej koleżanka da mu to przedłuży jej umowe długo by pisać a xxxxxxx potulnie przez 2 lata straszy ją upomnieniem i nic LITOŚCIWYNajlepszy ciekawe w czym może nie będę lepiej pisała buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahazika
użytkownik
03.05.2013 (5 lat temu)
03.05.2013 (5 lat temu)
niestety pracuje
użytkownik
05.05.2013 (5 lat temu)
05.05.2013 (5 lat temu)
chciałam-em przeprosić mistrzów gb za powyższą opinię na ich temat szczególnie xxxxxxx . i xxxxxxx gdyż moja opinia o nich jest wyssana z palca i w pewnym stopniu zmyślona także Przepraszam i mam nadzieję że przeprosiny które naprawdę są szczere zostaną przyjęte.
użytkownik
05.05.2013 (5 lat temu)
05.05.2013 (5 lat temu)
szacun chyba pierwsze przeprosiny na tym forum,,,pracowalem na lameli prawie 2 lata i nie mam co nazekac rozkrecalismy ten biznes od podstaw nawet maszyny nie byly jeszcze ustawione ni nic nie gralo jak brak i jakos szlo a teraz tyle to ludzi nazeka na prace itd..co z wami ludzie jak nie pasuje praca to znajdzcie inne zajecieproste...
użytkownik
06.05.2013 (5 lat temu)
06.05.2013 (5 lat temu)
gb

chciałam-em przeprosić mistrzów gb za powyższą opinię na ich temat szczególnie xxxxxxx i xxxxxxx gdyż moja opinia o nich jest wyssana z palca i w pewnym stopniu zmyślona także Przepraszam i mam nadzieję że przeprosiny które naprawdę są szczere zostaną przyjęte.
użytkownik
06.05.2013 (5 lat temu)
06.05.2013 (5 lat temu)
Za niektóre rzeczy się nie przeprasza! Ponieważ nie powinno się ich robić.
użytkownik
06.05.2013 (5 lat temu)
06.05.2013 (5 lat temu)
Musicie wszyscy pamiętać ze pracujecie w Fabryce a nie w Microsoft do tego na 3 zmiany wiec nie spodziewajcie się cudów. Jeżeli komuś jest źle to niech pracuję nad sobą, niech stara się podwyższać swoje kwalifikacje. Może ewentualnie trzeba podwyższyć swoje wykształcenie. Nic nie pomoże wylewanie żalu na publicznym forum. Nie oczekujcie od życia stabilizacji bo jej w życiu nie ma. Kierujcie się sercem, rozumem do tego realizujcie marzenia! Ktoś kiedyś powiedział: " Też kiedyś nie mogłem, nic nie miałem stary..." Róbcie tak byście Mogli i Mieli. Pamiętajcie że jeżeli w Sweedwood pracuję ok. 2000 tyś. osób to nie znaczy ze jesteście anonimowi. Zmieńcie swoje podejście a zmienicie swoje życie. Kiedy skończy się wasza droga zostawcie coś po sobie nie tylko na pokaz. Do Dzieła Pozdrawiam Master
użytkownik
09.05.2013 (5 lat temu)
09.05.2013 (5 lat temu)
w tym zakładzie panują układy i układziki, stanowiska są z góry obsadzone a dla picu wywieszane są ogłoszenia o rekrutacji żenujące
użytkownik
09.05.2013 (5 lat temu)
09.05.2013 (5 lat temu)
A na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

wirtualna

remy

siemens

wirtualna polska

spigiel

poczta polska zabrze

poczta polska

wyborowa

grupa podlasie

Zeitkraft

van group

podlasie łódź

podlasie łomża

podlasie warszawa

podlasie van

podlesie

podlasie

van cargo

vancargo

rafał baranowski

kucia

columna medica

baranowski

soligrano

organika

kolumna park

asseco

unitem

time security

sda

polon-alfa

fujitsu

metrix

Millenium

astaldi

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin