test

Opinie o Swedwood Poland - Wielbark

Korzystałeś z usług Swedwood Poland - Wielbark? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ***
Data: 2013-03-15 16:52

Wizyt: 23540
Komentarzy: 4037
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Swedwood Poland - Wielbark

To żeś przymistrzował !!!
autor
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Może nie to że nie mają czasu tylko poprostu niewiedza jak sobie z tym problemem poradzic????
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Jest ostatnio trochę obcokrajowców zatrudnionych na produkcji, ale idzie się dogadać, więc tragedii nie ma, wszyscy równo pracują.
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Jaki lekarz ginekolog jest dostępny jeżeli chodzi o ten Lux med ? I gdzie ?
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Super. Niedługo będą nas zwalniac i ich sciagac będą coraz więcej.
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Endriu"Siwy" z Lejkowa.Najlepszy.....
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
ja to mam xxxxxxx juz na ta firme
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ciężko mi było znaleźć pracę, więc jak otworzyli ten zakład to szczerze mówiąc poczułem ulgę, udało mi się tam dostać i szanuję tę pracę, kolorowo może zawsze nie jest, ale wiem jak ciężko było mi coś znaleźć
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
12 godzin dziennie 6 dni w tygodniu. Oto praca Ukraińca w IKEA Industry Wielbark. Czy to w ogóle zgodne jest z kodeksem pracy?
Kilku Ukraińców już powiedziałem że nie będą harować w takich warunkach przez tyle godzin.

Bracia Ukraińcy, nie dawajcie się wykorzystywać.
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
niektórzy sobie chwalą , więc nie wiem w czym problem ;)
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
A NA JAKI DZIAŁ POLECACIE SIĘ PRZYJĄĆ ?
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
na lakierni zawsze są braki, polecam
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Do Siwego to nie! Pójdziesz na przegląd podwozia , a wyjdziesz w ciąży :O
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Na lakiernie memlonów nie przyjmuja a jak już przyjmuja to 3 mies i out jak ktoś chce pracować to i na lakierni się odnajdzie a jak ktoś jest cwaniaczek i leń to zaraz zostanie rozpoznany tylko płaczecie lakiernia najgorsza lakiernia ujowa ja tam nie ide itp przyjdzcie zobacznie dacie rade pozdro lelony
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
W Szczytnie, dr Lejmanowicz i Nowowiejski.
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
zaczęła szefowanie od 100 nagan, kto da więcej?
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Zwiazki zawodowe w tym zakladzie nie istnieja
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Śmieszny jesteś! My polacy jak jedziemy do roboty za granice to nie pracujemy po 8 godz tylko ile się da i to jest zgodne z prawem? Uczepiliscie się ich a oni przyjechali tu żeby pracować jak każdy z nas bara.....nie jeden z drugim! To też są ludzie normalni jak każdy z nas. Normalnie wstyd jak się czyta te głupoty. Nikt ich do niczego Nie zmuszał chcieli pracować to przyjechali a wy się ogarnijcie nieroby bo jedyne co wam wychodzi to pieprz..nie głupot na tym forum
P.s. Jak nie pasuje praca na produkcji to słyszałem że wolne etaty mają w firmie sprzątającej może więcej tam zarobisz i się nie narobisz :-)
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Endriu to spoko chłop :-)
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Wiśniewski, a nie Waldemar
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
16 na godzine , dopłaty itd , po 3 miesiącach se wróci na ukraine i ma forsy jak lodu , a my dalej w biedzie, ale jeb.... Zarząd w xxxxxxx ma polaków bo są cholernymi lewakami i zrobią wszystko aby polaczkowi trochę nie dołożyć , w końcu wszystkich nas wymienią na nich
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
A brak znajomiści języka polskiego u takiego ukraińca to prosty sposób do wypadku , jak na to BHP się może godzić skoro dla BHP nawet symbol mojej ,naszej wiary im przeszkadza ? Jak?!!!!!!
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Dopasają sie na nas i za nasze.
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Zna to rzemiosło jak mało ktòry.....????
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Pracownicy z wieloletnim stażem z doświadczeniem w pracy na wielu stanowiskach mają mniejsze stawki niż ukr.
16 zł. na godzinę plus dodatek 300,uśredniając 18 zł na godzinę,bez znajomości języka Polskiego bez doświadzczenia.
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Popieram????On jest ok!
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Siwy jest w porządku.
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Co to za polożnik-ginekolog? Muszę się wybrać koniecznie :-) :-)
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
weźta sie za robote nieroby polske
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ty sie weź baranie.
użytkownik
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
Do zarządu , czemu ukraińcy mogą poruszać się w ubraniach roboczych po za terenem zakładu ? Pamiętam że bardzo dużym to problemem było dla ikei , czyżby ukraińcy tu na specjalnych zasadach byli ?
użytkownik
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
HAhahahahaahahhaahhahahah dobrze wam wszystkim ze Ukraincy dostali wiecej niz wy. Jescie takimi ciemniakami to macie hahahaha. Pracujcie dalej w tym chlewie
użytkownik
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
proszę nie obrażać barana
użytkownik
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
Do czego sa zwiaki czy wogole oni jeszcze zyja? Zrobmy w koncu straj i walczmy o swoje !!!!!!
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
Mi ta praca odpowiada, cenię sobie stabilne warunki i opiekę medyczną.
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
Czemu niektórzy ukraińcy stoją przy czytniku już przebrani , i czemu zarząd nie robi nic w celu uczenia ich polskiego języka .?
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ale was polaczki Ci Ukraińcy kolą w oczy. jakie pały z was !
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
Czy ktoś tej firmie kontroluje administracje ??? Dział jakości czy usprawnień jak tam go zwą lean to jest dopiero porażka przecież oni nic nie wiedza o produkcji śmiech na sali!! Kto tym zarządza??? Dawać ich do nas niech się naucza a dopiero później rządzą! Pierwszy dział do zmiany a odrazu wyniki będą i zadowolenie nas ludzi którzy odwalają czarna robotę!
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
zróbmy z inteligencji murzynów
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
My murzynki poradzimy sobie w każdej sytuacji .A pseudo inteligencja ,no nie wiem jak poradzi sobie bez murzyna.Oby Ikea w Wielbarku istniała jak najdłużej ,pozdrawiam Wacek.
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
Łażo jak krowy cielne i kasę bioro za nic.
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
Witam! Czy ktoś wiec czy może trwa nabór, chciała bym się przyjąć.
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
Pracownik z Ukrainy zarabia netto 11 zl.
Co daje brutto okolo 15.5, agencja ich zatrudniajaca zarabia 6 zl brutto na pracowniku, czyli firma na jedna osobę zatrudniona, z która jest problem z porozumieniem przez bariere językowa, placi okolo 21.5 zl brutto.
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
WSPÓŁCZUJĘ TYM LUDZIOM ILE BY TO NIE BYŁO,12 GODZ PRACY .
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
Odzdiał w Wielbarku nie jest taki zły, praca idzie sprawnie, ostatnio pracuje sporo obcokrajowców, ale idzie sie jakoś dogadać, nie ma tragedii, przesadzacie..
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
Przestańcie oczerniać i nagadywac na ludzi z Ukrainy nie my im płacimy oni przyjechali tu pracować tak jak Polacy wyjeżdżają za granicę wstyd mi że jestem Polakiem jak słucham niektóre komentarze ci ludzie pracują po 12 godzin mają rodziny dzieci im też jest ciężko
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
Zgadzam się,przestańcie oczerniać tych ludzi.
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
Dalej wchodzcie im w cztery litery. Jak będą wracać zabierajcie sie z nimi.
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ludzie narzekają, ale kurde, nikt nie zaprzeczy, że mimo wszystko warunki mamy dobre, nie ma pracy,. gdzie sie chodzi od rana do nocy zadowolonym i zawsze jest super. Zakład w Wielbarku to miejsce pracy ogromnej liczby osób, więc jego otwarcie to było duże wydarzenie, niesie ze sobą wiele korzyści dla lokalnej społeczności. Pracodawca jest stabilny, nie ma obaw o nieterminowe wypłacanie wynagrodzenia, zawsze uczciwie jest wszystko płacone, a na podwyżki również można liczyć, trzeba się tylko trochę postarać
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
Nimek
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
Rąk do pracy niema dzięki 500 + tę pomoc powinni mieć ludzie co pracują a nie ci co siedzą w domu i pierdzą w kanapę , pisiory rozbudowują bezrobotną patologie w tym kraju żeby mieć swoich lijalnych wyborców , Nie bądźmy leniami na zasiłkach to i ukrainy tu nie będzię!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Otto Holandia

nijman zeetank

Otto

Super zoo

Psst

metal spaw

grzegorz patyk

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin