test

Opinie o Tag Systems sp.z.o.o - Warszawa

Korzystałeś z usług Tag Systems sp.z.o.o - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-07-21 14:33

Wizyt: 10182
Komentarzy: 36
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
21.07.2011 (7 lat temu)
21.07.2011 (7 lat temu)

Tag Systems sp.z.o.o - Warszawa

To dość nowa firma i niestety długo nie pobędzie na rynku. Zarząd xxxxxxx przywieziony w teczce , w ogóle nie rozumie specyfiki rynku . Uważa się za nie omylnego , niestety jak to mówił Zorba " to była piękna katastrofa" a szkoda bo szansa była. Uważajcie na nich , obietnice bez pokrycia.
użytkownik
18.10.2011 (6 lat temu)
18.10.2011 (6 lat temu)
Niestety to wszystko prawda . Nie wiem co z nami będzie ( w sensie pracownikami) ale nie wygląda różowo . zarząd nie ma pomysłu ba biznes i przede wszystkim pieniędzy na rozwój . Martwią się tylko o swoje auta.
Lepiej stąd spadać.
użytkownik
26.06.2013 (5 lat temu)
26.06.2013 (5 lat temu)
Niestety to prawda , bałagan, brak konkretnych osób i strategii do pozyskiwania klientów. Osoba(y) odpowiedzialne za Organizację pracy niby jakieś doświadczenie ale nie w tym masakra - (brak zielonego pojęcia).Najlepiej niech wszyscy pracują za darmo ,(przyjezdni ,"na staż" co psują rynek pracy)itd.
użytkownik
23.07.2013 (5 lat temu)
23.07.2013 (5 lat temu)
Był kiedyś Dyrektor z jajami , to go zwolnili i wzięli xxxxxxx który w połączeniu z xxxxxxx równa się wielki bałagan i zamieszanie , nikt nic nie wie , nie wiadomo kto za co odpowiada i zarobki żenujące.
Kilka razy sie zastanów nim wdepniesz w tą firmę.
autor
03.11.2013 (4 lata temu)
03.11.2013 (4 lata temu)
xxxxxxx
użytkownik
03.11.2013 (4 lata temu)
03.11.2013 (4 lata temu)
zgadzam się w 100%.Ta firma to jedna wielka porażka
użytkownik
04.11.2013 (4 lata temu)
04.11.2013 (4 lata temu)
Witam.Jako na szczęście były pracownik Piszę ku przestrodze "kandydatów" na pracowników oraz jako informacja mam nadzieję że opinia pozostanie na forum.W tej firmie było źle,a teraz już jest tragicznie.Zero nowych klientów,starzy odchodzą. Brak odpowiednich, odpowiedzialnych osób do pozyskiwania klientów.
użytkownik
05.11.2013 (4 lata temu)
05.11.2013 (4 lata temu)
Proszę sobie nie robić jaj z nas :):) .My tu prawie na górze znaczy (czołowy pracownik bardzo zżyty z dyrekcją !!!! Dzielnie staramy się podnieść ( nie wiem co ale jestem na stanowisku)np. uczymy się co to znaczy skuteczność:pracy mamy zamiar w końcu wygrać przetarg i zdobyć klienta:):):)Oj Będzie się działo,,,,,,
użytkownik
19.11.2013 (4 lata temu)
19.11.2013 (4 lata temu)
xxxxxxx TAM JEST NAPRAWDĘ ŹLE. TAM MAJĄ TYLKO DOBRZE LIZUSY
użytkownik
20.11.2013 (4 lata temu)
20.11.2013 (4 lata temu)
Potwierdzam w 100% , zero sposobu na biznes i konkurencję.A co do Lizusów , to jeden naprawdę bije rekordy 2W1 Lizus i Wazelina zawsze jest tam gdzie można podsłuchać i donieść Szybciutko.Taka firmowa miernota.
użytkownik
20.11.2013 (4 lata temu)
20.11.2013 (4 lata temu)
No i co Sekut(prezio) jak tam zyski Tagu??? Rozwaliłeś taką dobrą firmę
użytkownik
25.11.2013 (4 lata temu)
25.11.2013 (4 lata temu)
Witam. Nowy tydzień więc biorę wazelinkę i idę do wiecie gdzie znowu kablować.
użytkownik
22.11.2013 (4 lata temu)
22.11.2013 (4 lata temu)
Znajomy dostał u siebie w firmie aplikację jednego z zarządzających naszą firmą , czyżby już szukali spadochronów? Zbliża się koniec roku , pewnie znowu dostaniemy bony na pięć stów, cha , cha, cha.
użytkownik
27.11.2013 (4 lata temu)
27.11.2013 (4 lata temu)
Może to komuś pomoże , chciałem tam aplikować ale z tego co mi powiedział znający mocno temat
to już parę osób od nich odeszło(do konkurencji) ze względu na brak kompetencji przez prezesa i w szczególności jego dyrektora (człowiek masakra 0 decyzyjności).Podobno obniżając koszty ucięli zarobki( ale nie wszystkim!!) tak właśnie rządzi dyr.że są równi i równiejsi.Na początek wymyśla jakieś staże za free a potem jak będziesz dobry to kto wie ....itd.Jedno wielkie nieporozumienie! Nie Polecam wręcz odradzam.
użytkownik
18.12.2013 (4 lata temu)
18.12.2013 (4 lata temu)
kandydat,a nie wiesz jak dużo pobcinali te zarobki,czy wgl to jest zgodne z prawem,że niektórym obcinają pensję a innym nie??
użytkownik
15.07.2014 (4 lata temu)
15.07.2014 (4 lata temu)
Czy ktoś może napisać parę słów co się dzieje w tej firmie , zarobki , atmosfera
i takie tam. Dzięki z góry
użytkownik
28.10.2014 (3 lata temu)
28.10.2014 (3 lata temu)
Tez slyszalem o tym braku decyzyjnosci, mam nadzieje, ze chociaz cos idzie w lepszym kierunku, bo firma potencjal ma, ale nie wiem ile pociagnie przy obecnych mądrych głowach. Zarządzanie to nie jest, siedzenie na fotelu i nudzeni się. To obliczenia, plany, strategia, decyzje i trudne sprawy. Niektorzy się chyba nieodnaleźli na nowych stanowiskach
użytkownik
03.12.2014 (3 lata temu)
03.12.2014 (3 lata temu)
Ja osobiście nic nie słyszałem na tematy o ktorych piszecie, dlatego poprosiłbym o więcej konkretów co do pracy w tej firmie. Chciałbym złożyc CV lecz nie do końca jestem teraz przekonany czy to dobry pomysł... Możliwe jest, aby styl zarządzania uległ zmianie i są osoby zadowolone z pracy w w/w firmie?
użytkownik
10.12.2014 (3 lata temu)
10.12.2014 (3 lata temu)
Rozumiem że kierownika wkurzyły takie opinie , ale właśnie po to istnieje to forum. Jeśli nie zrobicie nic z tym burdelem to padnie na pysk. Może czas się zastanowić bo szkoda firmy i przykro kiedy z nas się śmieją. Czasy FD nigdy nie wrócą , ale coś pewnie można jeszcze zrobić. Późno pan pracuje panie kierowniku.
użytkownik
03.07.2015 (3 lata temu)
03.07.2015 (3 lata temu)
@normalny jak najbardziej popieram twoje zdanie, jak się komuś robota nie podoba to niecjh nie płacze i nie narzeka jak mu źle tylko niech sobie znajdzie inną. poza tym nie każdy może czuć się dobrze przy produkcji kart plastkowych, rozumiem to, ale to nie powód żeby od razu wylewać swoje żale na forum publicznym
użytkownik
09.07.2015 (3 lata temu)
09.07.2015 (3 lata temu)
Właśnie to jest właściwe miejsce, jesteś młoda robisz loda kierownikowi to milcz . My nie produkujemy kart , jeśli nie zauważyłaś , a xxxxxxx był i jest coraz gorszy.
użytkownik
29.08.2015 (3 lata temu)
29.08.2015 (3 lata temu)
słuchajcie, ja jestem programistą i obecnie szukam pracy zastnawiam się nad tą firmą, słyszałem, że nie mają skoplikowanych systemów i że miare dobra kasa z tego też jest, nie wiem czy ktoś z Was mógłby to potwierdzić. No i nie wiem jak aplikować bo u nich na stronie nic nie ma, a też ofert pracy nie widze.
użytkownik
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)
Hej trochę tu pusto :( ale możne znajdzie się ktoś kto wie czy może szukają programistę do działu? Na innych portalach nie widzę ogłoszeń ale ufam, że ktoś tu czasem zagląda i pomoże
użytkownik
07.05.2016 (2 lata temu)
07.05.2016 (2 lata temu)
nie wiem czy tak renomowana na świecie firma z Andory będzie ot tak wrzucała oferty do internetu, ciekawe
użytkownik
04.11.2017 (11 miesięcy temu)
04.11.2017 (11 miesięcy temu)
no właśnie może jak teraz w 2017 to wszystko wygląda w firmie? czy warto aplikować?
użytkownik
8 lut (8 miesięcy temu)
8 lut (8 miesięcy temu)
Mamy nowy rok 2018. Jakie zmiany zaszły przez ostatni rok w Tag Systems sp.z.o.o? Czy warunki pracy oferowane przez pracodawcę są dla Was satysfakcjonujące?
użytkownik
1 mar (7 miesięcy temu)
1 mar (7 miesięcy temu)
Powiem tak , odpuść tylko jeśli musisz to na przetrwanie możesz się załapać nic po za tym .
użytkownik
1 mar (7 miesięcy temu)
1 mar (7 miesięcy temu)
Gdyby było tak jak piszecie to forum by wrzało.
autor
23 mar (6 miesięcy temu)
23 mar (6 miesięcy temu)
@Jerzy, czy Twoja opinia o Tag Systems przedstawia się inaczej? Jeżeli tak, to z perspektywy przeznaczenia tego forum, każde Twoje spostrzeżenie będzie ważne dla osób, które chciałyby zostać pracownikami tej firmy.
użytkownik
13 wrz (miesiąc temu)
13 wrz (miesiąc temu)
Firma idzie w dobrym kierunku. Zarobki i atmosfera w porządku. Jeżeli lubisz pracować to pracodawca dla Ciebie.
autor
13 wrz (miesiąc temu)
13 wrz (miesiąc temu)
xxxxxxx
użytkownik
14 wrz (miesiąc temu)
14 wrz (miesiąc temu)
Jest w porządku, zleceń i pracy coraz więcej.
użytkownik
18 wrz (miesiąc temu)
18 wrz (miesiąc temu)
Witam. Czy wypowie się ktoś kto pracuje w TAG? Jaki system, jak atmosfera w firmie? Czy tylko jazdy nocą czy też dniami? Ogólnie czy warto?
użytkownik
21 wrz (27 dni temu)
21 wrz (27 dni temu)
Witam, jestem pracownikiem TAG, obecnie pracujemy na dwie zmiany, prawdopodobnie od października będą trzy. Soboty, niedziele wolne, bez nocek. Atmosfera w porządku, można dogadać się co do godzin pracy, ludzie ok.
autor
23 wrz (24 dni temu)
23 wrz (24 dni temu)
@pracownik a jaka umowa jest podpisywana z pracownikami przez Tag Systems? Można liczyć o stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę? Czy są wypłacane jakieś premie? Firma oferuje dodatki pozapłacowe? Takie informacje również są istotne dla osób, które zastanawiają się czy ubiegać się o pracę tam.

@Damian zdecydowałeś się wysłać cv do Tag Systems?
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
@pracownik @ala to ta sama osoba , bidula na pół etatu robi nieudolny PR. dajcie spokój to jedna wielka lipa. jak jest tak pięknie , to napisz o średnich zarobkach i formie zatrudnienia.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

kubrak

ispot

sad

Kirchhoff gniezno

Pod gołębiem

SAD POlska

salesmanago

poznań

tsl chełm

zre katowice

euro labora

LACROIX

pronobel

wrocławski park wodny

siemens

metrix

grządka

sena

pneumat system

pneumat

orkla care

green center

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin