test

Opinie o Targi Mtp - Poznań

Korzystałeś z usług Targi Mtp - Poznań? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Pytający
Data: 2009-06-28 20:39

Wizyt: 1252
Komentarzy: 47
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.06.2009 (9 lat temu)
28.06.2009 (9 lat temu)

Targi Mtp - Poznań

Czy ktoś się orientuje jakie są szanse znalezienia pracy dla osób znających 2 lub 3 języki obce ?
użytkownik
08.01.2013 (5 lat temu)
08.01.2013 (5 lat temu)
czesc, nie mam pojęcia o targach poznańskich i ich rekrutacjach, ale kolego, skoro znasz 2 lub 3 języki obce to nie czekaj na nic tylko wysyłaj im CV i atakuj co miesiąc. Sprawdziłem na ich stronie jest adres mailowy do działu rekrutacji, w zakładce praca czy kariera. Po co marnujesz czas na forum gdzie nikt od lat nic nie pisze? ja wlazłem tu przypadkiem bo szukałem czegoś pokrewnego i mi google wyrzuciło linka, ale Ty nie zastanawiaj sie, na forum pracy nie znajdziesz. Powodzenia
użytkownik
11.07.2013 (5 lat temu)
11.07.2013 (5 lat temu)
No i udało się komuś znaleźc prace na Targach Mtp? Ile oferują na starcie? Na długo idzie sie zakręcić? Umowy sa podpisywane co jaki czas?
użytkownik
18.12.2013 (4 lata temu)
18.12.2013 (4 lata temu)
Płaca i praca zależy po części od tego, do jakiego działu się trafi. Niestety, płaca jest tam bardzo kiepska, a wymagania pozornie wygórowane. Firma oszczędza gdzie się da, co widać nie tylko w zerowym "socjalu", ale także w ilości pracy przypadającej na osobę. Dostać się nie jest bardzo trudno, ale to wynika także z dużej rotacji. Paradoks - firma ma dużą rotację, ale nie ma ani poważnego sytemu wdrożenia pracowników w obowiązki, ani czasu na to - raczej działa się na zasadzie "jeśli czegoś nie wiesz, to znajdź kogoś i zapytaj". Jednym przypadnie do gustu, innym nie. Umowy (poza zleceniami, bo takimi też firma się posiłkuje) są raczej standardowo - 3 miesiące -> 1 rok -> czas nieokreślony.
użytkownik
03.03.2014 (4 lata temu)
03.03.2014 (4 lata temu)
Firma płaci marnie, brak perspektywy rozwoju, brak systemu wdrożenia (jeżeli czegoś nie wiesz, pytaj). Brak podwyżek, chociażby inflacyjnych (chyba, że pracujesz tam od kilku lat. Premie, o których mowa za rozmowie rekrutacyjnej to fikcja! Kadrowa nie liczy się z ludźmi. Nie Ty to ktoś inny - na Twoje miejsce jest kolejka. O samochody należy WALCZYĆ! Szefostwo mówi, że kupują kilka sztuk, ale zapominają dodać, że taką samą ilość sprzedają!
Firma rzetelnie rozlicza godziny pracy i przestrzega kodeksu pracy!
użytkownik
03.03.2014 (4 lata temu)
03.03.2014 (4 lata temu)
pracy full płace marne niby ciągle słyszymy że trzeba ciąć koszty ale na zabawę dla "szlachty" nigdy nie brakuje a o 100 zł podwyżki trzeba się bić
użytkownik
24.05.2014 (4 lata temu)
24.05.2014 (4 lata temu)
Szkoda w takim razie, bo inflacja postepuje, to mogliby czasem chociaz premią w targach mtp sypnąć, życie jest coraz droższe, nie można zarabiać tyle samo.
użytkownik
01.12.2014 (3 lata temu)
01.12.2014 (3 lata temu)
Idealne miejsce dla wazeliniarzy. Za ciezka prace awansu sie nie dostanie, niestety.
użytkownik
27.04.2015 (3 lata temu)
27.04.2015 (3 lata temu)
zero poszanowania, praca po 10 - 12 godz, w weekendy, święta!!! to normalka, brak perspektyw, rozwoju, szkoleń... wszyscy młodzi uciekają po 2 - 3 miesiącach...smutne ale prawdziwe
użytkownik
19.07.2015 (3 lata temu)
19.07.2015 (3 lata temu)
Prawie wszyscy młodzi uciekają po kilku miesiącach. Starzy siedzą bo ich już nikt inny nie zatrudni. Zarobki dla wszystkich poniżej średniej (poza elitą). Wymagania ogromne. O kalendarzu zapomnij. Premii i podwyżek brak (tylko wybrańcy). Jedyny plus - terminowe wypłaty i zus.
użytkownik
21.07.2015 (3 lata temu)
21.07.2015 (3 lata temu)
Jeżeli dzwonią ci w sprawie rozmowę o pracę z ustaleniem terminu spotkania. Pani I.. K.. Z działu HR zaczyna w taki sposób rozmowę to niech nie myśli że połowa ludzkości to matoły bo ja do nich nie należę. Powinni przeczytać ci którzy zamieścili obecne ogłoszenie 05/2015 na projektanta dlaczego jest nie taki i z czy wiąże się kierunek techniczny i jakie są predyspozycje takich osób. Dział w którym znajdują się osoby Z HR to na pewno nie osoby które do końca niewiedzą o co chodzi.Jeżeli będą zainteresowani fachową poradą dotyczącej rekrutacji ( na projektanta) to chętnie takowej udzielę. Pani I...K.. niech pani sobie nie myśli że takie takim traktowaniem daleko nie zajedziecie. Nie polecam nawet rozmowy rekrutacyjnej, jaka rozmowa taka cala reszta a kolejka na to stanowisko się skończyła. Patent.
użytkownik
30.07.2015 (3 lata temu)
30.07.2015 (3 lata temu)
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisku projektanta stanowisk, cała rozmowa trwała prawie 3h i przechodziła dość w miłej atmosferze. Gdy zaproponowali mi etat i doszło do stawiania warunków, rozmowy ze strony MTP zaczęły być dość opryskliwe, dlatego też odmówiłem im współpracy.
Również zaciągnąłem opinii od znajomego, który był u nich projektantem przez 3 miesiące i powiedział, że jest bardzo dużo nadgodzin, a druga sprawa taka, że przy samym montażu stanowisk w 90% zawsze coś się nie zgadza z projektem, a to czegoś brakuje a to źle wykonane itp, a odpowiedzialność spada na ciebie. Powiedział jeszcze tyle, że jak na robotę tymczasową (do max 3 miesięcy) to może być, ale poradził mi, że jak przejdę to żebym zaczął szukać nowego zajęcia...
użytkownik
30.07.2015 (3 lata temu)
30.07.2015 (3 lata temu)
Mam pytanie jakie warunki płacowe im zaproponowałeś, czym tak mocno cię zdenerwowali.
użytkownik
31.07.2015 (3 lata temu)
31.07.2015 (3 lata temu)
Zaproponowałem 2750 zł netto na start, lecz chwile zaraz dowiedziałem się, że przewidywane wynagrodzenie na stanowisku projektanta/handlowca wynosi 2000 zł netto. 2000 zł w Poznaniu to takie życie z miesiąca na miesiąc, chociaż zapewniano mnie, że to tak na początek i że najlepsi projektanci zarabiają max 4500 brutto (3500 zł - kwota już dość ciekawa, chociaż nie wiadomo ile czasu trwa "dojście" do takiego pułapu).
Nie mogliśmy dojść do porozumienia odnośnie daty przejścia do ich firmy. Im zależało na czasie a mnie niestety trzymał kontrakt, który był dla mnie obligatoryjny i nie mogłem z dnia na dzień go zerwać, a wspominałem im cały czas o nim podczas rozmowy kwalifikacyjnej, lecz nie wzięli tego na poważnie i musiałem im odmówi. Ogólnie też muszę wspomnieć, że cały proces rekrutacji przebiegł bardzo szybko, wysłałem CV - 15 minut później otrzymałem telefon a dwa dni potem siedziałem już na rozmowie - gdyby wszystko nie odbyło się tak szybko to pewnie siedziałbym teraz u nich i waliłbym nadgodziny. W sumie nie wiem czy żałuje czy nie, czytałem dużo opinii i niestety żadna nie była pozytywna, ale jednak zawsze lepiej samemu sprawdzić i później oceniać.
a Ty co ile zaproponowałeś?
użytkownik
31.07.2015 (3 lata temu)
31.07.2015 (3 lata temu)
Mi jak dzwonili to na początek nie szanowali mojego czasu pracy, a w cv bezrobotny. Rozmowa z Panią K... bardzo przyjemna ale ja znam większość pytań które zadają takie osoby. Mam na ukończonych kilka kierunków dwa fakultety każdy z innej dziedziny. Ja po bardzo ciekawej rozmowie telefonicznej już wiedziałem czym to pachnie ( warszawa studia śmietanka koledzy z boru którzy nie żyją, ministerstwo różnego gatunku)Jak ktoś mi zdaje takie pytania i uważa że ja to jakiś szmaciarz to się myli. Takie pieniądze jaki im powiedziałeś jak prowadziłem działalność to na cukierki.Mi przejęcie rozmowy zajmowało ostatnio 50 minut ( inna rozmowa)Do mnie dzwonili po kilku dniach a na rozmowę błyskawicznie szybko. Jeżeli wierzysz w garbate aniołki o wynagrodzenie to twoja sprawa mój kolega zna dwie osoby i nie jest tak jak ci mówili chyba że po śmierci.Ja w najlepsze bym im powiedział 4. 300 netto. Jak to co zrobiłem związanego z Patentem wypali to poślę z 80 spółek na samo dno tak jak to zrobiła jedna spółka a tych co myślą że mogą robić co im się podoba to już ich nie będzie. Nie polecam nikomu nawet jeżeli ma nóż na gardle takich firm jak MTP. Pewnie na targi będzę miał zakaz wstępu. Patent
użytkownik
04.09.2015 (3 lata temu)
04.09.2015 (3 lata temu)
Nie do końca rozumiem Twojej wypowiedzi @patent, nie przyjąłeś oferty bo po prostu nie zaproponowali Ci stawki jaką chciałeś i tyle. Moim zdaniem 2750 zł netto na start to nie są małe pieniądze, a poza tym firma oferuje dodatkowe kursy czy szkolenia, gdzie zawsze czegoś nowego sie dowiesz, wiec na tej kasie się nie kończy.
użytkownik
04.09.2015 (3 lata temu)
04.09.2015 (3 lata temu)
Powinieneś przeczytać kilka wypowiedzi mojej i Carlos, jeśli nie czytałeś to po co te gdybanie. 2750 zaproponował poprzednik ale oni tego nie chcieli przyjąć. Obiecanki każdej firmy to trochę poznałem i wiem do czego to prowadzi, przy tym co zrobię to będę mógł ich trochę wspomóc to ,,cukierki''
użytkownik
05.09.2015 (3 lata temu)
05.09.2015 (3 lata temu)
Chciałbym zobaczyć te 2750 na rękę a po tych szkoleniach co ty mówisz całą resztę, mam takie wrażenie że mam do czynienia z kimś z góry z mtp, bo w ostatniej wypowiedzi o tym zapomniałem napisać. ,, Krzysiek''
użytkownik
04.10.2015 (3 lata temu)
04.10.2015 (3 lata temu)
@patent czy każda pozytywna opinia na temat firmy musi iść w twoim mniemaniu od kierownictwa? byłem kiedyś związany z taką firmą wiadomo jak zaczynasz pieniądze może i są marne, ale masz możliwości wyjechania z naszego cebulowo-szarego grajdołu raz na jakiś czas oderwania się, gdyby nie praca na ciepłym etacie jak bym się zastanawiał
użytkownik
25.01.2016 (2 lata temu)
25.01.2016 (2 lata temu)
Jakiś czas temu dopuścili do sytuacji w której kilak zaawansowanych osób przeszło do konkurencji i to w jednym czasie. Nagle wszyscy Ci którzy zostali w firmie dostali podwyżki do maksimum swojego stanowiska. Na miejsce tych co odeszli pozatrudniali osoby totalnie nie mające pojęcia w projektowaniu nie wspominając już o pracy na targach. Można powiedzieć że raptem dwie osoby się nadają. Pracy jest bardzo dużo i tu nie można powiedzieć umiejętności w Cadzie jak ktoś dopiero zaczyna się z tym bawić można podnieść. Często bardzo często jest tak że projekty nie przechodzą do realizacji ze względu na wygórowane Bóg jeden wie skąd marże. Projektant może wykonać zajebisty projekt, handlowiec może nawet tańczyć przed klientem ale jak dochodzi do wysłania oferty, późniejszej rozmowy z klientami to śmiech ogarnia. Klienci nawet nie oddzwaniają bo to absurd jakiś paradoks. Praca Handlowca to swoiste CallCenter dostajesz listę klientów na daną imprezę i po kolei obdzwaniasz próbując wyciągnąć wytyczne. Bez względu na to ilu klientów ściągniesz zawsze będzie źle bo liczy się tylko wyrobienie planu, a co do planu to to kolejna abstrakcja. W przypadku jak już się uda że jest realizowany temat za granicą to zapomnij że pojedziesz handlowcu/projektancie w twoje miejsce pojedzie któryś z kierowników często totalnie nie znający tematu danego projektu, ale dlaczego jedzie no bo dieta zagraniczna to 50euro czyli jakieś 250 zł za dzień a średnio taki wyjazd to 4/5 dni. Premie to jakiś absurd i banał jedynie tzw karpiowe 500 zł BRUTTO ha ha ha żeby było śmieszniej. Co do rozliczeń wypłaty za nadgodziny dni wolne to złego słowa nie można powiedzieć i tu inne firmy mogły by się uczyć. Co do kadry zarządzającej to nie jest najgorzej chodź jeden zajeżdża brakiem szacunku co bardzo zniechęca ludzi z jego sekcji.Jak wspomniałem z kasą nie ma problemu, pakiety socjalne wysokie, dofinansowanie do kin sportu, obiadów może małe ale jest, wczasy pod gruszę, kasa za urodzenie dziecka itp. Ludzie pracujący tam wiem że do tej pory narzekają ale jak to się mówi wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma i po mimo syfu jaki tam jest bardziej stabilnej firmy to ze świeczką szukać na rynku
użytkownik
08.02.2016 (2 lata temu)
08.02.2016 (2 lata temu)
z całej sytuacji wybrnęli jednak dobrze, dając podwyżki tym osobom, które zostały. W tym momencie firma doceniła to, że ludzie są lojalni. Nie widzę błędu firmy Targi Mtp
użytkownik
10.04.2016 (2 lata temu)
10.04.2016 (2 lata temu)
@paweł w zasadzie się z Tobą zgadzam :) No i też mają cenną lekcję na przyszłość. Ciekaw jestem, kiedy będą jakieś nowe oferty zatrudnienia. W tej chwili niestety nic nie widzę, a chciałbym spróbować swoich sił w rekrutacji. Może ktoś coś tam wie? Będę wdzięczny na info :)
użytkownik
13.05.2016 (2 lata temu)
13.05.2016 (2 lata temu)
nie zapowiada się na to, by kogoś szukali.. Może jednak po zwolnieniach została stabilna ekipa
użytkownik
24.06.2016 (2 lata temu)
24.06.2016 (2 lata temu)
We wszystkich komentarzach zapomniano wspomnieć, że dostać się do MTP bez nepotyzmu i znajomości graniczy z cudem.
użytkownik
08.07.2016 (2 lata temu)
08.07.2016 (2 lata temu)
Taki koordynator projektów może liczyć na zatrudnienie na pełen etat, ale ciekawe jakich przeciętnych zarobków można się spodziewać. Wiecie? Dzięki za odpowiedź
użytkownik
11.09.2016 (2 lata temu)
11.09.2016 (2 lata temu)
A jak wygląda sprawa Handlowca na obecną chwile coś ktoś podpowie? Dobre warunki?
użytkownik
12.09.2016 (2 lata temu)
12.09.2016 (2 lata temu)
anto w ogóle szukają kolego obecnie handlowców nowych?
użytkownik
20.09.2016 (2 lata temu)
20.09.2016 (2 lata temu)
no widziałem ofertę jedną :) dlatego pytam ;)
użytkownik
23.09.2016 (2 lata temu)
23.09.2016 (2 lata temu)
No widziałeś ofertę jedną, bo jedna w tamtym momencie była, ale teraz akurat nie ma więcej ofert, trochę to dziwne, bo na jesieni zawsze jest większy przerób, ale no co zrobić, wiadomo przecież nie od dziś że ludzie są potrzebni, no ale widocznie trzeba jeszcze poczekać
użytkownik
02.10.2016 (2 lata temu)
02.10.2016 (2 lata temu)
Bawią mnie nie które opinie, zarówno projektant jak i handlowiec bardzo się zdziwią jak praca handlowca czy projektanta może się różnić od tego do czego przywykli. Projektant myśląc że będzie mógł się rozwijać kreatywnie ha ha ha szybko się zdziwi, projekty na bazie octy jedno i to samo impreza w imprezę. Handlowiec - jaki handlowiec akwizytor przez telefon. Szkolenia jakie a nawet jak by były to kiedy jak impreza goni imprezę jednej nie skończysz a już kręcisz kolejną. Podwyżki ha ha ha to jest najlepsze żebyś nie wiem jaki był dobry to zapomnij, ktoś tam dobrze napisał są ale dla elity. Ktoś powyżej napisał że starzy siedzą bo nikt ich już nie zatrudni a nowi spieprzają jak tylko mogą - tak to 100 % prawdy. Chcecie pracować w MTP to śledzie oferty pracy. Ja uciekłem już jakiś czas temu ale kontakt z ekipą mam jedna osoba z czterech o których wiem (handlowiec) już się zwolniła więdz oferty nie długo się pojawią . Gdyby oni chcieli inwestować w ludzi to nie mieli by konkurencji na rynku a tak konkurencja zabiera im pracowników. Ech szkoda bo ekipa tam jest zajebista.
użytkownik
02.10.2016 (2 lata temu)
02.10.2016 (2 lata temu)
Najważniejsze jest to, że zarobki są adekwatne do zadań.
użytkownik
27.01.2017 (rok temu)
27.01.2017 (rok temu)
Praca na MTP? Żenada... Ludzi traktuję się jak tanią siłę roboczą. Podwyżki otrzymują tylko ludzie, którzy donoszą i wchodzą w tyłek kierownictwu. Zero szansy na rozwój bo nawet jeśli się wykarzesz to nie masz co liczyć na etat bo lepiej trzymać ludzi na śmieciówce, wyszkolić i zwolnić gdyż zakład nie ma pieniędzy na etaty. A przecież zarabiamy tyle milionów. Przestrzeganie zasad BHP to dopiero śmiech na sali.
użytkownik
17.11.2017 (rok temu)
17.11.2017 (rok temu)
czy przez rok coś się zmieniło?
użytkownik
26.12.2017 (10 miesięcy temu)
26.12.2017 (10 miesięcy temu)
Nic sie niezmieni juz chyba że na gorsze niewiesz wgarbte aniołki
użytkownik
2 lut (9 miesięcy temu)
2 lut (9 miesięcy temu)
?????co to ma być....
użytkownik
5 mar (8 miesięcy temu)
5 mar (8 miesięcy temu)
W jaki sposób Targi Mtp dba o swoich pracowników? Czy są organizowane szkolenia podnoszące kwalifikacje?
użytkownik
5 kwi (7 miesięcy temu)
5 kwi (7 miesięcy temu)
@anonymous, wypowiadasz się w temacie dotyczącym pracy w Targi Mtp. Czy to oznacza, że współpracowałeś lub współpracujesz z tą firmą? Możesz coś powiedzieć o tym pracodawcy?

Dzisiaj na Targach w poznaniu rozpoczyna się Poznań Motor Show oraz Targi Techniki Motoryzacyjnej, a cały kwiecień będzie bardzo aktywny. Na pewno wszyscy pracownicy MTP nie będą się nudzić - co obecnie zatrudnieni sądzą o takiej aktywności? Czy kwiecień jest okresem wzmożonej pracy, czy raczej przywykliście do takiego tempa?

Na stronie internetowej firmy znalazłam kilka aktualnych ogłoszeń o pracę: https://www.mtp.pl/pl/o-nas/aktualne-oferty-pracy/?_ga=2.176362149.1633386311.1522919496-264369321.1522919496
Co sądzicie o tych ofertach?
użytkownik
27 sie (2 miesiące temu)
27 sie (2 miesiące temu)
Pracowałem na MTP prawie 20 lat jak dla mnie na początku było ok ale później zrobili sobie z pracownika niewolnika, praca po 12 h swiątek piatek i niedziele, stojący nad toba kierownik albo przechadzajacy sie dyrektorek tylko wytykajacy błędy jak szef chce zmienic Tobie grafik z 8 na 12 godzin pracy to Ty musisz o taką zmiane wystąpic nie wazne czy chces zostac dłuzej, przerwy śniadaniowe masakra zanim zejdziesz an stołówkę zagrzejesz wodę na herbatę mija prawie 10 min po 5 min jest już kierownik i kontroluje jak długo jesz posiłek jezeli chodzi o pieniążki to miałem bodajże 2150zł na rękę, premia półroczna około max 350zł, trzynastka podobnie, za przepracowane nadgodziny masz wolne w innym terminie, co na plus socjal wczasy pod gruszą latem i karpiowe zimą(3oozł)
dla mnie porażka po przepracowaniu kilku lat w innej firmie wiem że za nic w swiecie tam bym nie wrócił, z reguły trzymają ludzi którzy albo nie mają innego wyjscia lub ludzi którzy nie są święci
użytkownik
27 sie (2 miesiące temu)
27 sie (2 miesiące temu)
xxxxxxx
użytkownik
29 sie (2 miesiące temu)
29 sie (2 miesiące temu)
obawiam sie ze to sie nie zmienilo po przejsciu na stałą pensje czyli 3500 brutto tak było robione zebys jednego miesiaca mial nawet 300godzin przepracowanych a w nastepnym mogłes miec 50 wazne zeby w kwartalnym okresie rozliczeniowym się zgadzało , niestety za nadgodziny nie placili no chyba ze było naprawde zagrożenie wiec raczej nie narzekam zeby narzekac tylko napisałem jak było
użytkownik
13 wrz (2 miesiące temu)
13 wrz (2 miesiące temu)
Bardzo dużo nadgodzin, za które nie dostaje się zwykle pieniędzy tylko wolne. Praca 12 godzin w czasie trwania imprez, łącznie z niedziela, jedzenie przy komputerze, bo pójście na stołówkę skutkuje odrabianiem czasu na posiłek. Minimum za maximum, BHP nie obowiązuje. Nad Tobą kierownik sekcji, kierownik kierowników sekcji, zastępca kierownika kierowników (ktoremu płacą tylko za weszenie, okropny typ), dyrektor o aparycji wieprza. po drodze znajdą się donosiciele i podkladacze kłód pod nogi. Ale dopóki sam nie posmakujesz to nie poznasz. Co kto lubi.
użytkownik
18 wrz (2 miesiące temu)
18 wrz (2 miesiące temu)
@Pracownik każdy ma prawo wypowiedzieć się i podzielić swoją opinią o pracodawcy, ale należy przy tym pamiętać, aby nikogo nie obrażać, na przykład komentując jego aparycję. Pisząc tu na forum należy pamiętać o szacunku, jaki należy się innym osobom. Komentarze, które są pomocne, powinny zawierać merytoryczne argumenty i informacje, które będą pomocne dla osób podejmujących decyzję o wyborze miejsca zatrudnienia.
użytkownik
1 paź (miesiąc temu)
1 paź (miesiąc temu)
P Izo a szacunek dla pracowników się nie należy? nie pracuje już na MTP ale to co napisał PRACOWNIK 13 .09 to jest dokładnie to co było jak ja pracowałem więc zmian na lepsze nie widać
użytkownik
5 paź (miesiąc temu)
5 paź (miesiąc temu)
Na stronie internetowej Targi Mtp znalazłam informację, że firma obecnie poszukuje pracowników na kilka stanowisk:
Specjalista ds. Sprzedaży Telefonicznej
Montażysta stoisk targowych
Stolarz – montażysta stoisk targowych
Młodszy specjalista HR
Projektant Przestrzeni Wystawienniczej
Specjalista ds. sprzedaży i relacji z klientami

Szczegóły poszczególnych ofert znajdziecie pod linkiem: https://www.mtp.pl/pl/o-nas/aktualne-oferty-pracy/

Czy ktoś z Was jest zainteresowany Targi Mtp jako pracodawcą? Zamierzacie złożyć cv na którąś z powyższych posad?
A może zaglądają tu osoby, które pracują bądź pracowały w tym charakterze i podpowiedziałyby czy warto?

@Pawel oczywiście, że pracownikom należy się szacunek. To na nich opiera się każda firma. Dziękuję Ci za podzielenie się swoją opinią. Czy mógłbyś jeszcze zdradzić na jakim stanowisku pracowałeś?
użytkownik
5 paź (miesiąc temu)
5 paź (miesiąc temu)
oczywiście że mogę pracowałem jako stolarz montażysta
użytkownik
22 paź (30 dni temu)
22 paź (30 dni temu)
Czy ktoś ma informacje na temat stanowiska Koordynator ds. wydawnictw branżowych?
użytkownik
9 lis (11 dni temu)
9 lis (11 dni temu)
Hej, właśnie zaproponowali mi pracę na stanowisku projektanta. Nie mogę podjąć decyzji, kiedy czytam wszystkie te opinie, to aż się boję co to będzie. Już na początku odmowili mi urlopu.
Zastanawia mnie, czy kierownik rozpisuje plan pracy i te nadgodziny za wczasu, czy przychodzi i mowi: dzisiaj zostajesz dłużej.
Jak ze zwolnieniami lekarskimi, opieką na dzieci?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin