test

Opinie o T.C sp.zo.o - Bytom

Korzystałeś z usług T.C sp.zo.o - Bytom? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): pyta
Data: 2010-11-17 10:00

Wizyt: 12627
Komentarzy: 76
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.11.2010 (8 lat temu)
17.11.2010 (8 lat temu)

T.C sp.zo.o - Bytom

TC Bytom- oddzial angielskiej firmy TC, produkcja czujnikow temperatury, zarobki marne-wymagania duze. atmosfera w pracy- wazeliniarstwo,donosicielstwo, male kompetencje "kierownikow" Ogolnie- nie polecam.
autor
11.09.2016 (2 lata temu)
11.09.2016 (2 lata temu)
Słyszałem że obecnie szukają automatyków na handlowców bo uruchamiają sprzedaż w Polsce. Wie ktoś co oferują? zastanawiam się nad złożeniem CV. Pracuję w handlu w podobnej branży i zastanawiam się czy warto?
użytkownik
11.09.2016 (2 lata temu)
11.09.2016 (2 lata temu)
xxxxxxx
autor
12.09.2016 (2 lata temu)
12.09.2016 (2 lata temu)
Umowa o pracę jak Cię zatrudniają to musi być ... rozumiem na początku okres próbny a później to choćby terminowa ale umowa. Chyba że oczekują własnej działalności. Noem a zarobki jakie dla handlowców? Jakiś program ich wynagradzania?
użytkownik
13.09.2016 (2 lata temu)
13.09.2016 (2 lata temu)
xxxxxxx
autor
14.09.2016 (2 lata temu)
14.09.2016 (2 lata temu)
@Mieczyk możesz coś bardziej konkretnego napisać? Przyzwoite zarobki to dla każdego coś innego. Jakieś szczegóły? Wiesz dla jednego 1500zł na rękę to szczyt marzeń a dla drugiego 2500zł na rękę to śmiech na sali. To że firma jest dobra i gwarantuje przyzwoite zarobki ma się nijak do powyższych komentarzy obecnych i byłych pracowników firmy. Szczerze jest tyle ofert na rynku, że pakować się w jakieś ewentualne niejasne układy w firmie to nie moje marzenie. Wiem że ludzie różnie piszą ale zawsze w każdej krytyce prawda jest gdzieś po środku. Decyzja będzie należała do mnie ale przed rozmową kwalifikacyjną warto się przygotować ;) choć wiem że pewnie kierownictwo tej firmy też czyta te komentarze ;)
użytkownik
15.09.2016 (2 lata temu)
15.09.2016 (2 lata temu)
Przyzwoitych zarobków tutaj nie znajdziesz. na początek żałosna najniższa krajowa, po 8 latach może 1900 netto zarobisz. To raczej jest śmieszna firemka nastawiona na wyzysk, nie warto sobie w ogóle zawracać tym tworem głowy, no chyba że chcesz stracić czas i nerwy.
użytkownik
15.09.2016 (2 lata temu)
15.09.2016 (2 lata temu)
@ mistrz - szkoda, bo miałam cicha nadzieje, ze uda sie tutaj choć troche lepiejn zarobić. Szukam dalej
użytkownik
04.12.2016 (2 lata temu)
04.12.2016 (2 lata temu)
Nie warto sobie zawracać głowy TC, naprawdę znajdziesz lepsze prace, w TC stracisz nerwy i zdrowie i dostaniesz za to stypendium (tak się tam nazywa pensja). NIE WARTO.
użytkownik
04.01.2017 (rok temu)
04.01.2017 (rok temu)
T.c...
1. Pracownicy- w większości głupie stare baby których nikt nie chce nawet patykiem dotykać, iq około 60
2. Kierownictwo-
A.J- tępy buc bez wykształcenia któremu babcia pozyczyla pieniazki na autko, kawał gnoja, karierowicz, falszywiec, nieuk, dwie lewe ręce.

M.B- prawa ręka szefowej, wszystko psuje i zwala na innych by tylko nie podpasc Pani madzi, nastawiony na przejęcie stołka

Kierowniczka magazynu-ksywa fuhrer... Coś więcej dodać?

Szefowa- kawał wiadomo czego, i wiadomo dlaczego...

Zarobki jak za 2/4 etatu, premia 200zl . Wyzysk, kolesiostwo, szmaciarstwo, kure****wo i nic więcej.
użytkownik
09.01.2017 (rok temu)
09.01.2017 (rok temu)
1. Kim ty jesteś aby obrażać osoby uczciwie pracujące ?
2. Jeśli coś ci się nie podoba to nikt nie karze ci tam pracować .
użytkownik
12.01.2017 (rok temu)
12.01.2017 (rok temu)
Kierownicy i kierowniczka i szefa jest super dzięki jej mam pracę dziękuję jej że mnie przyjęła i koledzy i koleżanki są super nie wam Bóg i Jezus błogosławi nasza firma jest super ja szefej i kierownikuw warto oddać CV ja jest zadowolony z pracy super fajnie Marcin zawsze rosmiesza i mówi fajne kawały kierownikuw i szefej czeba słuchać nasza firma to jest spolnota i nie pozwolę tak muwic na kierownikuw i szefej i na ludzi będę bronił ich jesteście super kierownikami Marcin i Adrian i Kasia a szefa super dziękuję wam
użytkownik
12.01.2017 (rok temu)
12.01.2017 (rok temu)
Marcin od wtyczek lubię was Marcinie i adianie jesteście super kiewnicy i szefowa jest super życzę wam dużo zdrowia uśmiechu radości i ciepła i pokoju i miłości i odpoczynku z Jezusem i Bogiem nasza firma tc Bytom jest spolnota i czeba się spierać i pomagać i miłe muwic słowa cieszę się że jestem z zwami bardzo dziękuję szefej i kierownika za takie miłe przyjęcie do pracy jeszcze raz dziekuje
użytkownik
14.01.2017 (rok temu)
14.01.2017 (rok temu)
Co to za strona z opiniami skoro usuwa się moja opinię?.
A więc tak.
Prawo do opinii ma każdy, ta firma to po prostu dno. Ludzie tam pracujący nie potrzebują wiele. Jak już pisałem, kierownicy to karierowicze, zwłaszcza A.J. który od lat uczy sie angielskiego i wciąż pisze w translatorze, nie umie nic, nie rozumie niczego, ma więcej wrogów niż przyjaciół bo ogolnie jest bardzo tępy. W dzień jego urodzin jest kolejka głupich bab z bombonierkami. Szefowa to komendant obozu w Auschwitz , nawet teraz po tej opinii zablokowała podwyżki. Zrozumcie to że ta opinia będzie się wciąż pojawiać, bo jeśli ludzie tam trafią to po nich.
użytkownik
20.01.2017 (rok temu)
20.01.2017 (rok temu)
Widzę że znów zabolała tylna część ciała pewną osobę i mocne komentarze na temat firmy zostały usunięte. Widać jak prawda boli i widać też jak można zmanipulować w prosty sposób plebs :) Ten komentarz też usuńcie, najlepiej jeszcze zaprzęgnijcie kierowników, aby napisali pochlebne opinie (ze słownikiem w ręku oczywiście) i zróbcie z tego miejsca cudowny zakład :)
użytkownik
14.02.2017 (rok temu)
14.02.2017 (rok temu)
Byłem kilka dni temu na rozmowie o pracę. Test psychologiczny-24 pytania, później na hali masz obrobić kable, lutować .... Ogólnie duże wymagania za niskie pieniądze, dałem sobie spokój.
użytkownik
06.03.2017 (rok temu)
06.03.2017 (rok temu)
Widzę, że kolejny raz z rzędu usuwana jest opinia na temat zakładu. Oj jak prawda was tam boli oj jak boli. Jesteście tacy wspaniali? Dlaczego nie obronicie się retoryką tutaj? To jest ta cała demokracja i wolność słowa, portal opiniotwórczy, usuwający negatywne (prawdziwe) opinie o zakładzie. Korupcja? Tak jak z pipem? Wolne żarty.
użytkownik
05.04.2017 (rok temu)
05.04.2017 (rok temu)
Komentarze absolutnie nie naruszały zasad obowiązującego tutaj regulaminu ani nie obrażały nikogo. Proszę zapoznać się z paragrafami prawnymi na tematy wypowiedzi bo obnaża Pani swoją niewiedzę. Można bardzo prosto sprawdzić czy wypowiedzi były zgodne z regulaminem, ale po co, prawda? Nie zapomnijcie tego komentarza też usunąć.
użytkownik
22.06.2017 (rok temu)
22.06.2017 (rok temu)
Niestety całą Pani wypowiedź jest błędna z założenia. Nie ma Pani dostępu do komentarzy, ale jest Pani Pewna, że naruszają regulamin. Ja używam podobnego argumentu, jestem pewien że nie naruszały w żaden sposób obowiązującego regulaminu. Wpisy są usuwane z innych powodów i dobrze Pani wie o czym piszę, a jeżeli nie, to współczuję niewiedzy.
użytkownik
09.08.2017 (rok temu)
09.08.2017 (rok temu)
jak tam zarobki wyglądają? jako monter? i na czym dokładniej to polega? lutowanie i takie pierdółki?
użytkownik
25.08.2017 (rok temu)
25.08.2017 (rok temu)
Byłem ostatnio na rozmowie tam i szału zarobkowego nie ma ... na początek najniższa krajowa po okresie próbnym 10% premia raz na 3 miesiace.
użytkownik
11.09.2017 (rok temu)
11.09.2017 (rok temu)
@endrju czy próbowałeś może aplikować do firmy T.C sp.zo.o? Jeśli tak to podzieliłbyś się informacjami na temat procesu rekrutacji? Jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie? Czy trzeba mieć duże doświadczenie, aby zostać przyjętym do firmy?
użytkownik
07.10.2017 (rok temu)
07.10.2017 (rok temu)
Wiecie co. Ja kiedyś pracowałem w TC. Bardzo miło wspominam tą firmę. Super atmosfera. Pozdrawiam serdecznie Panią Magdalene (wtedy szefową- nie wiem jak teraz) i Pana kierownika. Siema Bartek K. i Krzysztof M.-Was wspominam najmilej( pracowaliśmy razem na magazynie). Acha. I jeszcze Kasie pozdrawiam. Ach. Tyle wspomnień. Chciałbym wrócić.
użytkownik
14 sty (10 miesięcy temu)
14 sty (10 miesięcy temu)
Czy dobra praca jest powodem tak długiej ciszy na forum?
użytkownik
14 lut (9 miesięcy temu)
14 lut (9 miesięcy temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w T.C sp.zo.o?
użytkownik
26 wrz (2 miesiące temu)
26 wrz (2 miesiące temu)
Jeżeli tam jest taki poziom, jak ta tutaj ortografia i cała retoryka to ja dziękuję.
Mam z goła inne informacje o tej firmie, to tutaj to czyste lizodupstwo jakiegoś debila, bez jakichkolwiek aspiracji.
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Dobrze by było żeby pisać konkretne informacje o pracy w firmie a nie wzajemnie się obrażać. Może wiecie czy firma potrzebuje ludzi?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pronet

targi poznanskie

besthillwork

lucbel

Art-bud

almus

komandor gdansk

Aberit rzeszów

węglostal

efes-pol

pfw

sushi

sushi factory

andpol

Mondelez płońsk

leader

Citronex pruszcz gdański

paweł kaźmierczak

trw gliwice

kasa stefczyka

alten

stefczyk finanse

wody polskie

Colian bydgoszcz

Wody
Alpla

Wiking Graf

Stocznia marynarki wojennej

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin