test

Opinie o Tecweld Barbara Polak - Bytom

Korzystałeś z usług Tecweld Barbara Polak - Bytom? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): olgierd12
Data: 2011-12-17 14:00

Wizyt: 13724
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
17.12.2011 (6 lat temu)
17.12.2011 (6 lat temu)

Tecweld Barbara Polak - Bytom

no wreszcie ktos zacza po malu pisac prawde o tej firmie , sam tam pracuje i widze j xxxxxxx Warto sie tak reklamowac .Bezstresowa praca smiechu warte..a rzeczywistosc calkiem inna...
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
firma tecweld a raczej serwis tecweld bo to z nimi miałem do czynienia! kilkakrotnie odsyłałem do nich spawarkę i po każdej ich naprawie było tylko gorzej aż w końcu całkiem ją popsuli!!! bez urazy ale ktoś powinien na moje oko zmienić branżę np. na handel pietruszką na targu a nie dobierać się do tak odpowiedzialnej pracy!!!
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Zarobki w przypadku spawaczy @ropi są wysokie, ale nie w każdym przypadku, jeśli nie posiadasz doświadczenia to wiele raczej nie zarobisz, z czasem dobrze jest też jak zrobisz sobie odpowiednie uprawnienia, wtedy zarobki rosną
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Tecweld firma zajmująca się między innymi sprzedażą sprzętu spawalniczego. W swojej ofercie posiadają spawarki z linii DIGITEC z pełnym cyfrowym sterowaniem są to spawarki choć chińskie aczkolwiek wysokiej jakości dla profesjonalistów.Wszystko dobrze jak jest dobrze a jeśli nie no to mamy gwarancję! I tu pojawia się problem bo oddajemy sprzęt do serwisu a serwis tecweld nie jest w stanie usunąć prostej usterki dlaczego? a no dlatego że nie mają ani żadnego sprzętu diagnostycznego ani programu ani też personelu odpowiednio przeszkolonego do napraw spawarek z lini digitec. Ich naprawa polega na wymianie płyty na płytę i często próbując naprawić jedno uszkadzają drugie! I ja się pytam po co mi ta gwarancja!!! Poprostu porażka!!!
użytkownik
19.12.2011 (6 lat temu)
19.12.2011 (6 lat temu)
Jestem pracownikiem w firmie Tecweld. Nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Niech pracownicy zastanowią się, czy ich stanowisko jest uczciwe xxxxxxx wypłaty są zawsze w terminie, że o premiach nie wspomnę. Niezadowolonemu proponuję zmienić pracę. Znajdzie się dziesięciu innych na wasze stanowisko, uczciwie wykorzystujących swoje godziny pracy. I jeszcze jedno, szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego.
użytkownik
20.12.2011 (6 lat temu)
20.12.2011 (6 lat temu)
....chcialam dodac wieloletnia byla pracownica...
użytkownik
21.12.2011 (6 lat temu)
21.12.2011 (6 lat temu)
CHCIALAM ZA TO WSZYSTKO TO ZNACZY ZA TE OPINIE KTORE BYLY NAPISANE SZCZERZE PRZEPROSIC WIEM ZE TAK NIE POWINNAMBYLA PISAC ORAZ WIEM ZE OSOBY KTORE SA O TO POSADZANE SA NIEWINNE .... NAPRAWDE TEGO ZALUJE ...I PROSZE NIE WYCIAGAC POCHOPNYCH WNIOSKOW CO DO TYCH OSOB..... JESTEM OSOBA KTORA TEZ TAM PRACOWALA... SAMA BEDE DO WAS DZWONILA .
użytkownik
21.12.2011 (6 lat temu)
21.12.2011 (6 lat temu)
Pierwszy raz sie spotykam z czyms takim zeby osoba przepraszala za wystawienie zlej opini o pracodawcy ...Podziwiam i gratuluje odwagi..
użytkownik
01.01.2014 (4 lata temu)
01.01.2014 (4 lata temu)
jesteś włąścicielką i oceniasz to ze swojej pozycji czyli jak zwykle we wszystkim masz rację xxxxxxx
użytkownik
25.07.2014 (4 lata temu)
25.07.2014 (4 lata temu)
Jestem pracownikiem w firmie Tecweld. Nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Niech pracownicy zastanowią się, czy ich stanowisko jest uczciwe xxxxxxx wypłaty są zawsze w terminie, że o premiach nie wspomnę. Niezadowolonemu proponuję zmienić pracę. Znajdzie się dziesięciu innych na wasze stanowisko, uczciwie wykorzystujących swoje godziny pracy. I jeszcze jedno, szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego.


nieprawde wypisujesz
użytkownik
25.07.2014 (4 lata temu)
25.07.2014 (4 lata temu)
tą firmą powinna zając sie telewizja i pokazac wszystkim w jakich warunkach szkodliwych dla zycia i zdrowia sie tam pracuje.. Moze to by ich nauczylo szacunku dla pracownikow...
użytkownik
01.10.2015 (3 lata temu)
01.10.2015 (3 lata temu)
skoda że tylko ty się tym kolego detektywie zająłeś.natomiast proszę napisz jakie według ciebie tam warunki szkodliwe moga występowac na zakładzie. przecież to tylko import maszyn spawalniczych z Azji i krajów europejskich, chociaż też zależy na jakim stanowisku jesteś, więc napisz proszę, pozdrawiam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin