test

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. - Kraków

Korzystałeś z usług Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): realista
Data: 2012-06-05 09:14

Wizyt: 8569
Komentarzy: 1970
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. - Kraków

Znowu na wdzialach pracownicy spoufalaja sie z majstrami albo odwrotnie. A mialy nastepowac zmiany co pewien okres i co. Odnosi sie to do zakladu w Bydgoszczy
autor
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Na Bieżanów poprosimy pare podrzucić bo chłopaki niewyrzyte
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Jeśli to prawda z tymi ukrainkami to ja się pisze
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
To na której zmianie się tak ruchają. ????
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Na każdej miedzy 2 a 5 nad ranem
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Poznien pisze sie o z kreska kretynie...ale jedyna kreske jaka znasz to chyba tylko ta ktora karta mozesz rozdzielic...ale idiota i prymitiw z Ciebie..
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Jakieś opinie o nowym dyrektorze? Czego można sie po nim spodziewać?
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Ja bym puknął Ine z. Brygady A tylko slyszalem ze zielarz sie po niej ślizga więc odpada noe chce dziada złapać ::(((
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
A chcesz znowu dostać w mazak pajacu ??? Malolat cie osmieszyl gnoju honoru ci brak.
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Je....ć. Ukrainki w damskim kiblu aż się deska sedesowa roz.....erdoli wtajemniczeni wiedzą o czym piszę
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy już wszyscy widzieli zdjęcia tej kurewki suki Ludmiły na Fejsie ?
Jak nie to warto zobaczyć
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
A ta mała z wielką xxxxxxx jak ma naimię ja bym wolał ją puknąć albo zginąć w czeluściach wielkiej pipy
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Daj namiary
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Daj namiary która to, chętnie bym coś zamoczył
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
a tak w ogóle to dawaj znaka które się dobrze prują
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Szybki dałbyś namiary na ludmile
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
wy z tpg takie głupoty piszecie ze szkoda gadać...... a najwięcej to piszą pupilki zeby odreagowac
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
A oczym mamy pisać? Że jest super zarobki świetne ha ha a kierownik chodzi z całą świtą za pięć druga i opie,....la o porządki
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
A jak tam cieplutko na tpg? Czy może jajka zamarzają bo nie wiem czy iść do tego syfu
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Zimno szukaj roboty gdzie indziej.
użytkownik
01.10.2018 (4 miesiące temu)
01.10.2018 (4 miesiące temu)
ziomie jakich obrażeń tam można sie doigrać napisz mi bo nie wiem czy sie zatrudnić
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Urazu kregoslupa dloni xxxxxxx w pucach urazu rak nóg itd niebezpieczna robota jak polowy krabow.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

apator elkomtech

elkomtech

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin