test

Opinie o TOP-THIMM Opakowania Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. - Tychy

Korzystałeś z usług TOP-THIMM Opakowania Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. - Tychy? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): sikor
Data: 2016-05-11 12:46

Wizyt: 11276
Komentarzy: 47
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.05.2016 (2 lata temu)
11.05.2016 (2 lata temu)

TOP-THIMM Opakowania Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. - Tychy

Nie polecam tej firmy
użytkownik
03.06.2016 (2 lata temu)
03.06.2016 (2 lata temu)
można stracić zdrowie...
użytkownik
01.04.2017 (rok temu)
01.04.2017 (rok temu)
no i jeszcze pani pytajnik
użytkownik
05.02.2018 (11 miesięcy temu)
05.02.2018 (11 miesięcy temu)
Niech sie wezmą za ludzi w tej kanciapie co zaladunkami rozdzielają bo kierowcow mają gleboko w xxxxxxx Czeka sie po 8godz na zaladunki. A malolaty siedzą sie smieją tylko i kawunie walą jak wszyscy juz do domow pojadą. Aby godz przeciągnąc do fajrantu. Jestem z mazur ale takiego bydla to nawet w hutach nie widzialem. Pudelka na zapalki powinni robic nie kartony. Nie polecam i wszystkim odradzam cokolwiek miec wspolnego z tą niby firmą haa a jaki parking dla duzych aut mają. Zanim zajedziesz to zapas odkrec wczesniej. Dobra rada. Pozdro
użytkownik
17.03.2018 (10 miesięcy temu)
17.03.2018 (10 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
użytkownik
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
Czy ktoś z pracowników chciałby napisać na wątku o TOP-THIMM Opakowania Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.
użytkownik
27.05.2018 (7 miesięcy temu)
27.05.2018 (7 miesięcy temu)
Dobrze, ja to zrobię :-)

Firma produkuje bardzo dobrej jakości produkty. Jak dla mnie najwyższej jakości i to jest fakt. To by było na tyle dobrego. Jest to tylko i wyłącznie zasługa pracowników produkcji, nikt tu nie zaprzeczy. Firma jest bardzo źle zarządzana i do tego bardzo słabe utrzymanie ruchu oraz planing. W firmie obowiązują bardzo surowe wymagania jakościowe oraz wyniki wydajnosciowe które są Mocno po naciagnieciu. Ludzie borykają się z usterkami maszyn które utrudniają utrzymanie wydajności i jakości. Podobno jesteśmy najlepsi w całej grupie. Planing zmieniają jak im wygodnie. Ogólnie na produkcji panuje ogromna frustracja spowodowana postawą administracji, a z uwagi na słabą organizacje ludzie wzajemnie się szyjkanują. Firma nie dzieli się zyskami z plebsem za który nas mają. Na dzień dzisiejszy dla biurowca potrzebny jest dobry psychoterapeuta!!! Nic i nikt inny nie uratuje tej firmy. Aktualnie straszna homofobia. Praca nie jest zła tylko dużo czynników pobocznych sprawia że ta praca to koszmar. A jak ktoś mówi że jest dobrze napewno to pracownik administracji. Łamie się tu prawo pracy oraz bhp. Codziennie ;-) i jak kłamie niech Bóg mnie...
użytkownik
28.05.2018 (7 miesięcy temu)
28.05.2018 (7 miesięcy temu)
Jak chcesz na raka w meczarniach zdychac to tam idz.
użytkownik
14.06.2018 (7 miesięcy temu)
14.06.2018 (7 miesięcy temu)
Witam. jakie stawki oferuje firma dla kogos kto ma pojecie o opakowaniach ?
użytkownik
28.06.2018 (6 miesięcy temu)
28.06.2018 (6 miesięcy temu)
Odradzam pracę każdemu ambitnemu pracownikowi...poprostu zniszczą go. A Pan Jer... Z. Dyrektor generalny i Pani Mon. S. Zastępca czy jakoś tak, powinni bardziej skupić się na osobach którym powierzyli obowiązki zarządzania produkcją. Uważam że do zarządu nie docierają ważne informacje i problemy. A taki szef co ma wyrabane na swoich pracowników to nie szef. Oczywiście obudza się jak będzie za późno narazie kasa się zgadza to problemu nie widzą. A mamy ich tyle że już sobie z nimi nie radzimy ????
użytkownik
28.06.2018 (6 miesięcy temu)
28.06.2018 (6 miesięcy temu)
Praca na magazynie coś więcej na temat pracy na magazynie ? Widziałem ze przyjmują pod agencja pod firma jakaś kasa fajnie jakbyście dali opinie żeby człowiek nie wpadł na minę
użytkownik
29.06.2018 (6 miesięcy temu)
29.06.2018 (6 miesięcy temu)
@Yop, widzę, że interesujesz się pracą w TOP-THIMM Opakowania. Z jakich warunków byłbyś zadowolony?
@Uczciwy pracownik, rozumiem, że możesz mieć negatywną opinię na temat pracy w tym miejscu, ale na forum zabronione jest używanie imion i nazwisk, a także chociażby inicjałów osób trzecich.
@Mateusz, widziałam, że pytałeś o pracę w TOP-THIMM Opakowania. Zdecydowałeś się aplikować?
użytkownik
03.08.2018 (5 miesięcy temu)
03.08.2018 (5 miesięcy temu)
Praca na magzynie jest l. Tam kierownik będzie patrzal w kamery jak się opierdzielasz, podobno wali też konia w domu oglądając pracowników
użytkownik
03.08.2018 (5 miesięcy temu)
03.08.2018 (5 miesięcy temu)
Podobno aktualny kierownik transportu ogląda w domu kamery z kolegami przy piwie. Jakie kamery? Z monitoringu w pracy! gdzie RODO w tej firmie!!!
użytkownik
03.08.2018 (5 miesięcy temu)
03.08.2018 (5 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Jakie zarobki można dostać w firmie? Czy coś więcej się dowiem?
użytkownik
03.08.2018 (5 miesięcy temu)
03.08.2018 (5 miesięcy temu)
@Stefan, nie wiem, czy patrzyłeś na stronę internetową firmy, ale pod tym linkiem: https://www.top-packaging.pl/praca-i-kariera/oferta-pracy/ znajdziesz aktualne oferty pracy w TOP-THIMM Opakowania. Czy zaciekawiło Cię któreś z wolnych stanowisk w tej firmie? Będziesz aplikował do pracy w tym miejscu?
@anonymous, bardzo proszę o merytoryczne i przede wszystkim, kulturalne wypowiedzi na forum. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin . Długo już pracujesz w TOP-THIMM Opakowania w Tychach?
użytkownik
11.08.2018 (5 miesięcy temu)
11.08.2018 (5 miesięcy temu)
Właśnie się zwolnił etat. Pracownik dał wypowiedzenie bo był przesladowany przez własnego kierownika
użytkownik
14.08.2018 (5 miesięcy temu)
14.08.2018 (5 miesięcy temu)
Irena nie kombinuj, normalny człowiek i tak nie podejmie tam pracy! Tego pracą nawet nie można nazwać. Czysty mobing! Ludzie już są tak nakreceni że zamiast wydawać polecenia krzyczą po sobie. W ogóle kto tam kieruje tym wszystkim. Brakuje tam ludzi decyzyjnych, sumie xxxxxxx tylko podkradaja pomysły a później kozaczki.
użytkownik
14.08.2018 (5 miesięcy temu)
14.08.2018 (5 miesięcy temu)
2700 na rękę po 5 latach
użytkownik
15.08.2018 (5 miesięcy temu)
15.08.2018 (5 miesięcy temu)
@:-), rozumiem, że pracujesz w TOP-THIMM Opakowania, skoro znasz aktualne stawki obowiązujące w firmie. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o pracy w tym miejscu? Na podstawie jakiej umowy odbywa się zatrudnienie?

Czy ktoś z Was także pracuje w TOP-THIMM Opakowania i zechciałby podzielić się swoją opinią na temat tego pracodawcy? Zapraszam!
użytkownik
26.09.2018 (3 miesiące temu)
26.09.2018 (3 miesiące temu)
Firma naprawdę daremna. Na pierwszy rzut oka wydaje się ok później jednak wychodzi Szydło z worka. Kasa słaba 2600 do 2800 brutto wszędzie, wózek czy produkcja nie ma znaczenia. Więcej można zarobić za ustawiacza maszyn lub jego pomocnika. Niestety to też słabe pieniądze, nie adekwatne do powierzonych obowiązków. Pani dyrektor D. P. Ma swoich faworytów i oni mają inne stawki co do reszty pracowników. Premia za efekty pracy jest tylko dla ustawiacza maszyny. Wszyscy pracują na jego premie za xxxxxxx Ma to na celu wymuszenie manipulacji załogą. Maszynista goni załogę do roboty a dyrekcja ma ich z.glowy. Proszę nie wierzyć w obietnice i plotki o zarobkach jest naprawdę słabo, do tego pracuje się tam na 4b. i w tedy weekend w pracy robisz za normalna stawkę a w tygodniu 1 dzień wolnego. W lato prawie 40 st w zimę różnie od 11 do 15 max. Panuje tam duże zapalenie i hałas oczywiście szkodliwego nie ma. Jest też mobing i pracownicy go ukrywają z obawy o konsekwencje. Nie ma też podwyżek grupowych np brak inflacji. Trzeba się prosić o każdy grosz a Pani D.P i tak daje wybranym. Zdecydowanie nie polecam
użytkownik
26.09.2018 (3 miesiące temu)
26.09.2018 (3 miesiące temu)
@pracownik, dziękuję za szczegółową opinię o pracy w TOP-THIMM Opakowania. Wspominasz o mobbingu - to bardzo poważne oskarżenie. Przypomnę, że z definicji mobbing oznacza prześladowanie, uporczywe nękanie i zastraszanie, stosowanie przemocy psychicznej wobec podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce w TOP-THIMM Opakowania? Mówisz, że pracownicy to "ukrywają" - dlaczego? Może warto podjąć jakieś rozmowy w tej sprawie?
użytkownik
04.10.2018 (3 miesiące temu)
04.10.2018 (3 miesiące temu)
Irenka jaka ty zainteresowana firmą :-) daj CV to rozwiejesz wątpliwości albo wyjdź z biura na produkcję ????
użytkownik
04.10.2018 (3 miesiące temu)
04.10.2018 (3 miesiące temu)
@anonymous, błędnie zakładasz, że jestem w jakikolwiek sposób związana z firmą TOP-THIMM Opakowania. Jestem moderatorem forum i owszem, jestem zainteresowana tym, co się dzieje w firmie - mam nadzieję, że odpowiedzi uzyskane od jej pracowników będą przydatne innym osobom. Rozumiem, że pracujesz na dziale produkcji w tym miejscu? Podzielisz się swoją opinią?
użytkownik
11.10.2018 (3 miesiące temu)
11.10.2018 (3 miesiące temu)
Bardzo słaba firma, bark inwestycji w pracownika. Bez podwyżek grupowych od ponad 10 lat. Warunki do pracy kiepskie, zimno albo gorąco. Zapalenie hałas i mało miejsca co grozi potrąceniem wózkiem. Wczoraj miał miejsce ciężki wypadek. Z tego co wiadomo wina pracodawcy, a chcą winą obciążyć pracownika!!! Nie pierwszy raz... Piszcie ludzie i oszczegajcie inny lch ludzi. Pamiętajcie zdrowie i rodzina najważniejsze, tu i tak nie zrobicie godnej pensji
użytkownik
11.10.2018 (3 miesiące temu)
11.10.2018 (3 miesiące temu)
Cóż tak intensywnie udzielają się akurat na tym wątku
użytkownik
11.10.2018 (3 miesiące temu)
11.10.2018 (3 miesiące temu)
@Źle się dzieje, piszesz, że w firmie aktualnie ciężko o podwyżki. A czy poziom obecnego wynagrodzenia jest dość zadowalający dla pracownika? Jestem ciekawa też, jak wygląda kwestia awansu lub szkoleń podnoszących kompetencje pracowników firmy TOP-THIMM Opakowania.
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
W firmie co rok zarabiamy mniej, wszystko drożeje a podwyżek inflacyjnyc i grupowych brak???? trzeba się zwalniać i tyle. Aktualne zarobki daremne a wymagania z kosmosu. Premie motywacyjna dostają tylko liderzy maszyn to dopiero absurd. Zapier... Cała brygada na premie brygadzisty. Dyrektorka dzieli jak chce więc dobrze się maja co rok Ci sami ludzie. Z resztą co tu gadać na 4brugadowce zarabiamy tyle co wszędzie na zakładach a xxxxxxx W soboty i niedziele. I jeszcze pretensje jak nadgodzin nie chcesz robić. Tak dzieci same się wychowaja i wyrosna na bezduszne jak nasze kierownictwo.
użytkownik
24.10.2018 (2 miesiące temu)
24.10.2018 (2 miesiące temu)
@Załamany, w wielu firmach wygląda to raczej inaczej - że wynagrodzenia wzrastają, biorąc chociażby pod uwagę właśnie inflację. Czy nadgodziny, o których wspominasz, są obowiązkowe i często zdarzają się w TOP-THIMM Opakowania? W jaki później są później regulowane z pracownikami?
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
Tu nie wzrastają, nadgodziny jak robisz to masz spoko jak nie to patrzą na Ciebie z góry i trudniej o co kolwiek. Podwyżek nie ma i nie będzie. Związki już oznajmiły że zarząd nie przewiduje podwyżek dla wszystkich. Jedyna opcja to podniesienie kwalifikacji. Czyli najlatwiejsza i zarazem żenująca wymówka. Wstyd nie podnieść o 2% inflacji. Podobno to nie taki majątek
użytkownik
25.10.2018 (2 miesiące temu)
25.10.2018 (2 miesiące temu)
jak co roku mniej to ile macie na reke brutto ja w obecnej pracy czekałam 2 lata na podwyzke jak zalozylismy zwiazki to podniesli nam o 300 zl i premie o 100 zl wiecej wiec jak uwas to wyglada
użytkownik
31.10.2018 (2 miesiące temu)
31.10.2018 (2 miesiące temu)
@pracownik automative, a dopytujesz, bo jesteś zainteresowana zmianą pracy i rozważasz pracodawcę TOP-THIMM Opakowania, czy po prostu jesteś ciekawa, jak takie kwestie wyglądają w innych firmach? Daj znać, czy będziesz chciała aplikować do TOP-THIMM Opakowania.
użytkownik
07.11.2018 (2 miesiące temu)
07.11.2018 (2 miesiące temu)
@Porażka, a czy nadgodziny często zdarzają się w firmie? W jaki sposób są później regulowane z pracownikiem - wypłacane jest za nie wynagrodzenie czy też odbierane są w postaci dni wolnych? Myślę, że warto wiedzieć takie rzeczy. Długo już pracujesz w TOP-THIMM Opakowania?
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
Po co tu w ogóle się rozwodzić czy płacą czy dają wolne. Same negatywne opinie świadczą za siebie. Płaca kiepska, brak podwyżek premii brak tzn śmiech na sali. PANI prokuret to robi jakąś kpię mówiąc że podwyżki tylko dla podnoszących kwalifikacji... Za chwilę to tu pracownik z Ukrainy będziesz plul na umowę ????
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
Ja pracuje na dziale gdzie nie mamy przerwy(tekturnica). Nie mamy za to żadnego dodatku i jeszcze Trzeba zmieniać się 30min wcześniej, a wyjść można o równej. Do tego taki absurd że nie można jeść na produkcji i mamy się zmieniać na maszynie żeby iść na przerwę. O tyle to absurd że jest to niemozliwe, jest nas tylu że nie ma opcji zmieścić się w czasie ???? pozdrawiam Panią dyrektor, naszego oprawce. Cykle, metry i słupki to ulubiony zestaw obiadowy.
użytkownik
14.11.2018 (2 miesiące temu)
14.11.2018 (2 miesiące temu)
Może warto poruszyć kwestię przerw i odpowiedniego spożywania posiłków z odpowiednimi osobami w firmie? Czy były już podejmowane takie kroki? Przerwa o odpowiedniej długości powinna być zapewniona pracownikom przez pracodawcę, może więc trzeba spróbować to wyegzekwować.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie można się dodzwonić do firmy, a chciałem zapytać o warunki. Zatrudniają przez agencje? Może tam szybciej pójdzie.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Warto próbować do skutku, skoro chcesz podjąć pracę w TOP-THIMM Opakowania. Mam nadzieję, że osoby pracujące obecnie w tym miejscu udzielą Ci satysfakcjonujących odpowiedzi na zadane pytania. Jakie stanowisko i warunki interesowałyby Cię w TOP-THIMM Opakowania?
użytkownik
1 sty (22 dni temu)
1 sty (22 dni temu)
Same dobre rzeczy same dobroci czekają nas w tym nowym roku co by nie napisać nie powiedzieć zakład się rozwija zwiększa moce przerobowe i dzięki wykształconej kadze przede wszystkim trzeba pochwalić dział HR który czuje dostrzega nas pracowników produkcyjnych widzi ogromne możliwości pozyskania nowych pracowników nie oszukujmy się jesteśmy atrakcyjni na rynku pracy finansowo firma bije o głowę innych pracodawców te dodatki typu multisport ta opieka medyczna pomoc dla nowych pracowników i teraz ta nowa premiera która
motywuje do dalszego rozwoju wraz z firmą progi są całkiem ciekawe jak i te różnice finansowe przy założonych progach to naprawdę pokazuje kunszt ten zmysł osoby tylko się cieszyć że ktoś taki chce tak wiele dobrego dla nas chce byśmy jednak zarabiali więcej przede wszystkim zaangażowanie i nasza wspólna praca daje nowe Możliwości i to widzi kadra aż chce się pracować w tym nowym roku PS. Zrozumiano że premia abscencyjna jest zbędna człowiek nie wielbłąd też potrzebuję czasami l4 jestem dumna że mogę coś od siebie dać i coś z tego będę miała
użytkownik
1 sty (22 dni temu)
1 sty (22 dni temu)
W tym roku otwarta zostanie nowa fabryka Huhtamak w Katowicach branża opakowania
użytkownik
9 sty (14 dni temu)
9 sty (14 dni temu)
Cieszę sie że tak kolorowo jest w kadrach a mam też pytanie co z nami szarymi pracownikami .
Pisanie o tym ze firma bije o głowe konkurncje to przesada i to gróba.
Progi które firma wdrozyła to chec wyciagniecia z ludzi ile tylko moga by po jakims czasie uznac to za standard.
Jak za komuny. Ludzie ogrnicie sie . zamiast isc doprzodu i szukac nowych metod polepszenia pracy a co za tym idzie płacy. Wy . Cofacie sie do czasow kiedy wlasnie takie progi ustanawialy standardy.
Pani zarabia slepo strzelajac 10000 zl . i to tak slabo.
Ja mam 2000 z hakiem . i kto to mowi o pieknych zarobkach.
użytkownik
9 sty (14 dni temu)
9 sty (14 dni temu)
Trzeba było się uczyć moi kochani !!! I znać kogo trzeba
użytkownik
9 sty (14 dni temu)
9 sty (14 dni temu)
Asystentki sekretarki "osobiste" tak zrobiły karierę w ... Ludzie chcecie zmian to piszcie do Niemca albo lepiej do mniejszego ale współwłaściciela Hiszpanii jacy ludzie was dręczą ja już mam zamknięty rozdział z tą firmą ale wiem jak jest Oni są do ruszenia !!! Ale trzeba działać
użytkownik
13 sty (10 dni temu)
13 sty (10 dni temu)
Moim zdaniem piszecie głupoty że tak źle zarabiamy po pierwsze to jest czysty i nowy zakład człowiek się nie brudzi po drugie ja nie robię nic szczególnego a z sobotami mam 2800zl na rękę wiadome ze wszystkimi dodatkami ale je sprawie 3000tys zł nie porównuje się do biurowca tam pewnie mają stawki półtora razy więcej wiadome to umysłowi a jak ktoś doszedł do stanowiska to jego sprawa nie chce mi się wierzyć że tekturnica nie ma przerw śniadaniowych bo to podlega pod pip każdy ma przerwę śniadaniowa nie ważne kto bo to jest określone w kodeksie pracy także niektórzy piszą trochę głupoty a w dzisiejszych czasach prawie 3 tysiace na produkcji z sobotami to dobry zarobek
użytkownik
13 sty (10 dni temu)
Zwarzka na ostro kupsatala mi się chce co wy nawijanie moze jak macie charakter i jajca nie pierdol taki czopek do styii zrecie na produkcji to początek a jak wam każą pierdolić ? Też to zrobiła ?
użytkownik
14 sty (9 dni temu)
14 sty (9 dni temu)
Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie ? Czy są przyjmowani nowi pracownicy, a jeśli tak to na jakie stanowiska? Jaka jest atmosfera w pracy i relacje ze współpracownikami? Czy pracownicy pracują na umowie zleceniu, czy na umowach na czas określony? Jak wygląda sprawa z dodatkami do wynagrodzenia? Obowiązują premie lub pakiet socjalny? Czekam na Wasze opinie.
użytkownik
16 sty (7 dni temu)
16 sty (7 dni temu)
Praca nie jest zła nie jest też trudna nie można powiedzieć by był jakiś szczególny rygor na zakładzie przychodzisz do pracy wykonujesz swoje obowiązki i tyle na dzień dzisiejszy nie warto się wychylać po za szereg ! ludzie też nie są szczególnie żli jako tako funkcjonuje się co do zarobków na zakładzie to różnie jest jedni narzekają drudzy nic nie mówią jednak na kokosy nie licz ale jak szukasz pracy stałej na normalną umowę o pracę i regularny dochód to możesz spróbować krzywdy nikt ci nie zrobi a nuż ci się spodoba

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin