test

Opinie o Totolotek S.A - Warszawa

Korzystałeś z usług Totolotek S.A - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): asdasd
Data: 2013-05-03 23:08

Wizyt: 20085
Komentarzy: 2125
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
03.05.2013 (5 lat temu)
03.05.2013 (5 lat temu)

Totolotek S.A - Warszawa

to

Firma zarabia na majówce kokosy (przez te 3 dni utarg nie całe 1500 zł) zapewne u was nie lepiej, Miejmy nadzieje że po podliczeniu strat nie wpadną na pomysł pracy w następne dni świąteczne.Co roku tak jest i co roku tak otwarte :) To samo Wigilia, przez 3 lata nie było więcej niż 150 zł w Centrum Wawy, ale otwarte :D Cóż, ich liczyć nie uczono...
autor
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
my być tam my być tu, ty nam daj ognista woda pic. my ja pic az do rana nasza woda ukochana my ja pic my ja pic a potem pasc
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Gosiu, proszę. Połączmy się, mamy tylko siebie. wszyscy bądźmy jednością. Przeglądam się z boku i nie widzę radości. musimy ogarnąć razem wszystko i znowu się smiac!!!!!
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
wlasnie akurat ona i kierownictwo powinno się bac
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Robię sobie wolneeee ha
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
W 2016 i 2017 roku 6 stycznia bylo zamknięte. Specjalnie dla Ciebie sprawdziłam w starych saldach punktu.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Chodzilo mi o 6 stycznia boszz pomylic sie nie można.. Szlo sie domyślić
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Ja szaleję w tym Totolotku i nigdy nie zamierzam przestać. Ta praca to dla mnie istna przygoda i ja nawet 1 pójde do pracy. nic mnie nie powtrzyma przed sukcesem w tej pracy
autor
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
niby dlaczego? ona jest ok. kierownik jest ok. niech Niemcy niczego nie ruszają!
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Tak przychodzimy.. Nie ma co się kłócić o jaden dzień w roku.. Grunt że święta mamy wolne.
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Ustawowo sklepy powinny byc czynne do 14 ,ale co tam Ustawa ktora nas nie dotyczy bo my to punkty uslugowe.Nie ma sprawiedliwosci.Tak wiem zaraz bedziecie pisac to sie zwolnij .Tak Ok ale tu chodzi o podejscie do ludzi co maja ludzie zrobic ktozy musza dojechac do rodziny itp.Achh
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Zaraz Ktos napisze zwolnij sie nikt za toba plakaac nie bedzie... Nie wiem po Co takie rzeczy pisac... Ja tez uwazam ze do 14 max 15 bylo by jak najbardziej wporzadku... Wspolczuje tym ktorzy Maja daleko do domu... Wracasz I jeszcze masz pelno roboty czyli wogilie zaczniesz Chyba o 20....
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
To fajnie spędzasz sylwestra chyba bez imprezy, tylko spać o 24 żeby do roboty wstać. Szkoda
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Niekoniecznie. Wybieram sie na imprezę która skonczy sie nad ranem zapewne. I da się wrócić do domu, przespac jeszcze kilka godzin i wstac do pracy. Wystarczy chciec. A jak ktoś chleje na umor i nie potrafi sie doprowadzic do ładu w kilka godzin no to bedzie mial z tym problem.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Cześć wszystkim.To prawda że oprócz tego że zmienią nazwę to zrobią u nas oprócz bukmacherki kasyno jeszcze?ktoś coś wie już na ten temat?
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Nic nie będą zmieniać, jaki jest sens zmieniać logo i nazwę firmy, która ma już swoją renomę i pozycję na rynku
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Nie 4 godz tylko 5 godz....
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Ty się żalisz czy chwalisz ????????????????????
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
To rzeczywiście długo. Uważaj, aby się specjalnie nie przemęczyć :)
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Już nie 6 stycznia pracujemy
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Chwalę się. Nie pasuje? Nie czytaj.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
To się zastanów co piszesz.Żenada ...
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Piszę to co myślę a że dla Ciebie to żenada to już Twój problem, nie mój.
użytkownik
29.12.2018 (25 dni temu)
29.12.2018 (25 dni temu)
15 lat kto tam tak długo pracuje pupilek pani g
użytkownik
30.12.2018 (24 dni temu)
30.12.2018 (24 dni temu)
jak wyliczyc premie?
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Orientuje się ktoś ile razy w ciągu dnia może przebiec jeden pies w Toto-Racing? Bo kłócą mi się klienci i jeden twierdzi, że 2 razy, a drugi, że tylko raz na kilka dni.
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Raz na kilka dni, poszukaj w Google są strony które mają wypisane statystyki danych psów oraz statystyki danych dni i niemożliwe żeby jeden tego samego dnia dwa razy biegł.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin