test

Opinie o TRI - Wolbrom

Korzystałeś z usług TRI - Wolbrom? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2009-06-14 19:24

Wizyt: 13393
Komentarzy: 1228
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
14.06.2009 (9 lat temu)
14.06.2009 (9 lat temu)

TRI - Wolbrom

bywało różnie ale zarobki nienajgorsze praca na niektórych działach troche ciezka. załuje ze sie zwolniłem !
autor
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Nie sądzę aby ktoś już się przejmował tym co biuro robi bądź nie. Mało ludzi jest to nakład pracy jeszcze większy bo jak to powiedział jeden z wyższej półki - Ludzi nie ma i nie będzie. Zamiast dbać o ludzi to zmusza się na nadgodziny, a jak odmówisz to głupie hasła, że w takim przypadku nie dostaniesz urlopu, bądź wrzucą Cię na inny dział. Zero podejścia do pracowników, tylko patrzenie na własne korzyści. Nawet dziękuję nie powiedzą jak robisz ponad normę aby zamknąć wysyłki. Oprócz oczywiście liderów, przynajmniej w moim wypadku zawsze dziękowali i dziękują.
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Czy na wszystkich zmianach poinformowali was że 12.11 ustanowione święto państwowe (które na 100 % zostanie wprowadzone) to nie święto i macie się szykować do pracy? TOTALNE BEZPRAWIE W TYM ZAKŁADZIE. Najlepsze jest to że nie wiedzą czy zapłacą to 100% czy to będzie odróbka za któryś dzień z grudnia.
Jeśli zapłacą 100% to na jakiej podstawie mamy przychodzić skoro to jest dla chętnych a ja nie chce.
Jeśli odbiorka za grudzień to jak można odrabiać dzień za dzień kiedy przyjdziemy w ustanowione święto Państwowe .
Dość zakład upada bo nie ma chętnych do pracy to jeszcze w taki sposób postępują z tymi co jeszcze im tam robią .Zobaczycie po Nowym Roku do czego doprowadziliście. Z tego co mówią sami Ukraińcy to nawet ich nie utrzymacie w zakładzie bo od stycznia "Open Germany"
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
czy nadal na produkcji robią osoby z biura bez badań? dalej to się praktykuje?
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Nie tylko on , podobno też asystentka Japończyka który czasem chodzi po produkcji i kilka innych osób.
użytkownik
17.11.2018 (3 miesiące temu)
17.11.2018 (3 miesiące temu)
Ta asystentka japonczykow to ponoc odchodzi. po paru latach nawet nie staraja sie jej zatrzymac
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
xxxxxxx . Ludzie uciekajcie z tad !!! Śmierdzi koncem zakladu
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Nie rozumiem was . Jest teraz taki okres że o robotę nigdy nie było łatwiej a wy i tak ciągle w tri.
Przepracowałem 2 lata a gdy wprowadzili 4 brygady z miejsca złożyłem wypowiedzenie. Prace zmalałem bez problemu a co najlepsze to zmalałem taka że pracuje na dwie zmiany, wolne weekendy i kasa prawie 2 razy taka jak w tri. Za 4 brygady zawsze będę dziękować był to naprawdę dobry motywator :) Nie wiem na co czekaie ? może na te lipne związki zawodowe które tyle robią ze nic nie robią :D Wolbrom to nie jedyne miasto w Polsce bo chyba też nie każdy jeszcze o tym wie. Czasem lepiej poświecić czas i dojechać te 30 km a dostać raz tyle kasy
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
To zdradz przynajmniej nazwę tego miasta gdzie pracujesz mając wolne weekendy zarabiajac 2×tyle co w Tri
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Nooooo i bez ręki i bez nogi... Ale mają badania.
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Klucze :D:D:D
użytkownik
18.11.2018 (3 miesiące temu)
18.11.2018 (3 miesiące temu)
W kluczach 4 brygady ale fakt zarobki wieksze I nikt nikogo nie pilnuje jak w tri :)
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Czy to Velvet Care???
Dwa razy tyle czyli rozumiem że min 4000 na rękę.
Napisz na jakim stanowisku pracowałeś wcześniej a na jakim teraz.
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
xxxxxxx chyba że za dwa miesiące
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
A jakie sa stawki na produkcji i na utrzymaniu ruchu po kilku latach pracy. Ciekawe czy zarobiłbym więcej tu gdzie jestem czy w TRI.
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie wiem ile dla ciebie to kilka lat jednak po 3 latach pracy na produkcji masz 17,53 brutto/h. Stawka może i porównywalna do zakładów obok jednak praca i atmosfera tutaj jest poniżej zera. Bez "pleców "możesz pomarzyć o awansie i większych pieniądzach. Ostatnio przyjęli panią do Kaizen a podobno nawet nie wie jakim klejem jest dana maszyna zalana. Gwarantowane masz za to wygórowane normy. Na PA Meeting pięknie mówią że usprawniają procesy by zwiększyć wydajność ale nie naszym kosztem. Rzeczywistość jest inna . Np taki Degreasing gdzie ostatnio z 7 pozycji/h wymyślono z kosmosu 8,9. Prawie dwie godz masz wiecej do przepuszczenia niż wcześniej.Ich nie interesuje że taki operator przerzuci min 10 ton na zmianę i to praktycznie biegając. Jednym zdaniem chcesz się zatrudnić? Na pewno wydoją z ciebie wszystkie siły jakie masz i do tego wmawiając ci ze wszystko co robią jest po to byś miał lepiej.Najlepszy ostatni twór tych wielkich uczonych to tzw TRANSPORT PALETOWY. Co za ba...n to wymyślił? Najwidoczniej chcą by ludzie nagle zaczęli chorować na kręgosłup
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Mam 1 zł. mniej ale premia jest spora, więc może wyjdzie na jedno albo lepiej.
A tak z ciekawości praca na innych działach Kontrola Jakości, Laboratorium, Magazyny, czy utrzymanie ruchu elektryk lub mechanik. Niektórzy znajomi pracują tam z 10 lat i chyba nie narzekają się nie zwalniają.
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Są działy lepsze i gorsze . Nie liczył bym na to by się bez szerokich pleców dostać np na: kontrole czy laboratorium.Zakład jest klanów rodzinnych a rekrutacje są od picu by było przed prezesem że wybrali najlepszego.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Może nie każdy jest tak dobrym pracownikiem jak o sobie myśli! Dobra firma wysoko trzyma standardy
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Nie mogę przejść obojętnie obok takiego wpisu ,zapewne pana z biura (na pewno nie szaraczka).
Skoro ta firma taka porządna to dlaczego od powstania czterobrygadówki do dzisiaj nie macie chętnych do pracy?
Częściowo się zgodzę bo od dłuższego czasu przyjmujecie tylko tych co wcześniej zwolniliście bo się nie nadawali do niczego i ukrainców którzy wiadomo jak pracują. Kiedy trafi się ktoś nowy i z PL to ciężko by wytrzymał do pierwszej wypłaty.
Wymagania stawiacie wielkie tylko nie chcecie godnie płacić. Ta firma obecnie nie jest w dołku dzięki przyjaciołom ze wschodu. Gdyby nie oni to już od dawna by upadła. Jednak od stycznia dużo się zmieni bo większość jak nie wszyscy pojadą do Niemiec gdzie lepiej płacą( sami to mówią). W TEJ FIRMIE SĄ WYSOKIE STANDARDY ALE ZWIĄZANE Z NORMAMI !!! Kiedy odejdą ukraincy będzie źle bo na ich miejsce nie macie nikogo a jak nie podniesiecie płac to od marca stracicie sporo polaków bo w okolicy otwierają kilka hal produkcyjnych. Nie oszczędzajcie na pracowniku tylko np na inwestycjach niewypałach. Macie maszynę za milion do czyszczenia jigów a czyścicie je w betoniarce za 200 czy 300 zł. Pozdrowienia dla pani od stoperu przy owej betoniarce.:)
Ogłoszenie : SRKP przyjmie operatora betoniarki :)))))
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Mnie uczyli w szkole że przedsiębiorstwo powstaje dla ludzi . Widocznie profesor się mylił :) , ludzie z biura wiedzą lepiej . Nie pozdrawiam .
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Jak tam w tym kołchozie? Na obowiazkowe nadgodziny w święta zapisani?
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Nie ma obowiązkowych nadgodzin i nie mogą za to wpisać bumelki. Zwolnić? A kto będzie robił?
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Piszą niektórzy tu o przełożonych, że sa tacy ale przecież są ludzcy koordynatorzy
Nie podpi...cy i z kulturą. Nie wsadzajmy do jednego wora wszystkich.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Tak , obowiązkowe nadgodziny w pierwszy i drugi dzień świąt , na szczęście w Nowy Rok tylko 90 % potrzebują. ????
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Hahaha. Mają jakiś system wynagrodzeń wprowadzic na produkcji i u specjalistów. Wypalić wypali tyle że równo nikogo się nie doceni. Bo przełożeni to karierowicze i i nie napiszą tego w papier że ich ludzie ogarniają za siebie i nieudolnego nadwładnego. Pewnie będzie walka o jakąś złotówkę czy coś hahaha....
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Nie nie ta betoniarka kosztuje ok 800 zł :) :) :) a tą myjke to można by do mycia słoików wykorzystać jak zacznie się sezon ogórkowy :) bo do tego to się chyba nada :D
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Chyba u nas to nie działa???????
Pracownicy, którzy w 2019 roku będą szukać wyższej pensji, czy awansu mogą liczyć na to, że ich obecny pracodawca zaproponuje im lepsze warunki i spróbuje ich zatrzymać - pisze dziennik.

Jak wynika z udostępnionego "Rz" raportu firmy rekrutacyjnej Hays Poland, obecnie już 82 proc. badanych firm przyznaje, że przynajmniej niektórym pracownikom rozważającym zmianę pracy przedstawiają kontrofertę gwarantującą wzrost wynagrodzenia, dodatkowe benefity, awans lub zmianę stanowiska.

Takich deklaracji jest o 5 proc. więcej niż na przełomie 2017 i 2018 roku. Zdaniem Agnieszki Kolendy, dyrektor w Hays Poland, zarówno w wynikach badania, jak i w działaniach klientów firmy wyraźnie widać, że przedsiębiorstwa zwiększają wysiłki w celu zatrzymania pracowników - czytamy w dzienniku.
użytkownik
20 sty (28 dni temu)
20 sty (28 dni temu)
Tylko dlaczego japoński Prezes na to pozwala?

O atmosferze na samej hali może nie wiedzieć, ale chyba widzi, że ludzie odchodzą, wiec jest jakaś przyczyna. Dużo zamówień i strata? Chyba czas zmienić całą polską Dyrekcję.
Na początku było dobrze, więc co się stało? Może ktoś kumaty powinien porozmawiać z Prezesem z Japonii i mu wszystko powiedzieć.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin