test

Opinie o Tube City IMS Poland sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza

Korzystałeś z usług Tube City IMS Poland sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): pracownik
Data: 2016-11-06 09:51

Wizyt: 2480
Komentarzy: 76
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
06.11.2016 (2 lata temu)
06.11.2016 (2 lata temu)

Tube City IMS Poland sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza

jakie opinie na temat firmy i ludzi pracujacych tam?
autor
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Daj sobie spokój z pracą w tej firmie. Opinie są prawdziwe - lepiej w markecie na kasie.
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Realne wynagrodzenie dla operatora wozidła, ładowarki, koparki to 2700 zł na rękę jest do tego premia 500zl ale ona jest bardzo często zabierana! Przykłady :np jak zapomnisz zapiąć paska od kasku na głowie, jak schodząc z szatni nie będziesz się trzymać poręczy, jak na sekundę zapomnisz zapiąć pasa w maszynie wysyłany jest sygnał do kierownika i już po premi, jak nie będziesz się trzymać wszystkimi rękami poręczy schodząc z maszyny też po premi, ogólnie praca w ciągłym stresie w zapyleniu ogromnym czasami po 16h. Ludzi przez firmę przewija się bardzo dużo a to wszystko dzięki kierownikowi jego nazwisko jest na M. Ogólnie nie polecam
użytkownik
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
08.09.2018 (5 miesięcy temu)
To tam jest jeszcze administracja?
użytkownik
20.09.2018 (4 miesiące temu)
20.09.2018 (4 miesiące temu)
Czy coś się poprawiło? Widzę, że wiele opinii krytycznych.
Dlaczego ludzie z biura odeszli?? Ktoś o tym wspominał. Proszę napiszcie prawdę.
użytkownik
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
Po 16 robią niewolnicy :-Dznam paru golilibsie w pracy :-D panie Woś :-D kasa kasa ale bezdomny w pracy?
użytkownik
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
Biuro? Jak by nie chłopy na gorącym to nie ma biura... Jazda na 1 Kresa bo oszczędności... Mazur chłopie ogarnij się polonisto:-D masz kilku niewolników ok ;-) ktoś się cieszy bo zrobił nadgodziny :-) Darek hehe a potem ujjj premi brak i po co było być po 16 w pracy..
użytkownik
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
Wielu ludzi jest spoko ale kierownik i jeden z majtrow ;-) Pampers to patologia taka że szkoda się tam zlać :-D
użytkownik
23.09.2018 (4 miesiące temu)
23.09.2018 (4 miesiące temu)
Jeśli jest tak źle to może trzeba zmienić firmę? Jak człowiek jest w pracy sumienny i zaangażowany to będzie mu dobrze w każdej firmie.
użytkownik
24.09.2018 (4 miesiące temu)
24.09.2018 (4 miesiące temu)
Tutaj nie ;-) zrobisz im dobrze i zostaniesz jak trzeba na drugą zmianę bo ktoś nie przyszedł :-)a potem zabiorą ci premie bez informacji za co i dlaczego:-) faktycznie jest tu dobrze:-)
użytkownik
26.09.2018 (4 miesiące temu)
26.09.2018 (4 miesiące temu)
Powiem tak nie polecam kapusie na każdym kroku a szczególnie Pan. W z kafaru
użytkownik
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
Ktoś by powiedział że skoro szukacie pracy tzn że z wami coś nie tak ;-) ale ludzie którzy chcą pracy po 8h i pełnej umowy kuszą się tutaj :-D to akurat fakt ,:-D potem się zaczyna:-P niewolnictwo ;-)itd
nam gościć ze złomu... Jeździł na brygadę.. wracał po 8h do domu nas odwoził :-) potem dalej 16 bo nadgodziny;-) itd ;-) rozumiem że kasa fajna itd :-P ale jak nie chce w domu z baba siedzieć to niech do Niemca jedzie za 2x tyle :-D jak szoszony w kabinie :-D
użytkownik
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
Z kataru? Pewnie ten misio co pracuje tylko od poniedziałku do piątku:-D? Co panu m. Kawę chował w zaspę żeby się ten nie poparzył hahaha ;-)
użytkownik
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
Dziękuję ale po ostatniej rozmowie kwalifikacyjnej zdecydowanie powiem nie!
użytkownik
03.10.2018 (4 miesiące temu)
03.10.2018 (4 miesiące temu)
a na jakies stanowisko aplikowales?
użytkownik
06.10.2018 (4 miesiące temu)
06.10.2018 (4 miesiące temu)
Na jakie by był wyszło źle ;-)
użytkownik
10.10.2018 (4 miesiące temu)
10.10.2018 (4 miesiące temu)
Dramat!!! Za żadne pieniądze nigdy więcej. Atmosfera napięta jak w obozie koncentracyjnym, pieniądze marne, nadzór niespełna rozumu. Brygada mistrza „K” wyrazy współczucia wyżej wymieniony trzęsie się na widok kierownika M. Chore zasady bhp przestrzegane na potęgę, za mały bla żegnaj się z premia wtedy dostaniesz 2700 netto odliczając koszty dojazdu bo na ten koniec świata blisko nie ma nikt, w moim przypadku 1000zl na paliwo zostaje 1700, płace 1500 za wynajem mieszkania. Ludzie dramat! Nie zatrudniać się w tym kołchozie!
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Tak...jest chyba ponad 180 osób w firmie a tu elita znawców!!!! Powiem tak...kto chce pracować to pracuje. Ciekawe ile i jak to jest strasznie mało jak koledzy z brygady X płakali bo większy podatek im wyszedł. Hahahah to mało musi być hahahah. Rotacja jest ale wszędzie jest!!!! Ja robiłem wcześniej na AM - tam spróbujcie cwaniaki!!!! To się przekonacie co znaczy xxxxxxx Dają więcej i ludzie fajniejsi. Kłamiecie jak z nut..... mam 3300 podstawy+dodatki= ok 4800 to widzę niezły poziom z matmy macie. Do tego od niedawana bony- 300 do rączki wpada. Tak wyglądaja zarobki dla zainteresowanych !!! Z bhp da się żyć - leje na to to nie jest dla mnie najważniejsze żeby tu pracować. A jak nie to wyp...do Niemiec jak tam taki raj! Trzymajcie się cwaniaki !
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Jaki Pan taki Kram
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
xxxxxxx
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Podawanie danych osobowych innych osób, a także inicjałów, po których można ich rozpoznać jest na forum najlepszyfachowiec.pl zabronione. Odsyłam Cię do regulaminu, żebyś się z nim zapoznał https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Rozumiem, że nie jesteś zadowolony z relacji z przełożonym, ale może inicjatywa całego zespołu pomogłaby we wdrożeniu lepszych według Ciebie pomysłów. Napisz kilka słów o warunkach wynagrodzenia i rodzaju umów zawieranych przez pracodawcę.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
W ogłoszeniu o pracę zapewniają pakiet socjalny a na święta nie chcą dać nic! śpiewka że nie mam pieniędzy! a człowiek w święta będzie dla nich tyrał .
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Wiecie jak wygląda program staży i praktyk wakacyjnych w firmie ? Chętnie zatrudniają młode osoby zaraz po studiach, albo studiujących na ostatnim roku? Czy staże są płatne i można później dostać pracę?
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Napiszę jak wygląda prysznic po pracy w Tms kabiny prysznicowe są pozatykane i ludze muszą się myć w brudach poprzednich pracowników a co za tym idzie w fekaliach!!! bo jak facet myje osraną xxxxxxx i jaja to inaczej tego nie można nazwać! Brawo Amerykańska firma pogratulować

Moje sugestie dla Tube City IMS Poland sp. z o.o.:
Zacząć słuchać ludzi robić zebrania i rozmawiać z pracownikami.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Najlepsi to są te znawce z handlowego. Jak maila wyślą to płakać albo śmiać się.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Operator o która osobę Ci chodzi? Ta sekretarke tego w okularach?
użytkownik
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
Wracam do pracy a na pewnej brygadzie w ciągu tygodnia zwolniło się 2 operatorów:-D a kierownik M zawsze powtarzał że nie trzyma nikogo na siłę i chłopy dostali paragraf:-D
użytkownik
17.09.2018 (5 miesięcy temu)
17.09.2018 (5 miesięcy temu)
No i chłopakom zmienili świadectwa na rozwiązane za porozumieniem stron :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin