test

Opinie o Unimet Zakład Produkcyjno-Montażowy - Tychy

Korzystałeś z usług Unimet Zakład Produkcyjno-Montażowy - Tychy? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2009-12-19 20:16

Wizyt: 8950
Komentarzy: 218
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.12.2009 (8 lat temu)
19.12.2009 (8 lat temu)

Unimet Zakład Produkcyjno-Montażowy - Tychy

Chcesz pracować to płać,Unimet na takich naiwnych czeka.I jeszcze podpisz listę za pranie z korzyścią dla łaskodawcy :)
autor
13.05.2016 (2 lata temu)
13.05.2016 (2 lata temu)
Cześć wszystkim. Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa, na to aby podjąć walkę na rynku, obecnie jest już lepiej i śmiało stawiają czoła innym większym firmom. Co do sytemu zmianowego @hoki to jak najbardziej możesz się go spodziewać
użytkownik
29.03.2017 (rok temu)
29.03.2017 (rok temu)
Mam pytanie. Czy Witek dalej pije czy już jest na odwyku?
użytkownik
23.04.2017 (rok temu)
23.04.2017 (rok temu)
Na wyrach bez zmian. Witek dalej pije i kradnie.
użytkownik
20.06.2017 (rok temu)
20.06.2017 (rok temu)
Gwoli ścisłości na Wyrach od kilku miesięcy nastąpiły istotne zmiany odkąd przyszedł nowy brygadzista. Okazał się facetem z jajami w przeciwieństwie do swoich poprzedników. Miał swoje zdanie i potrafił się go trzymać. Nie był przydupasem mistrza tylko twardo mówił o tym, że na Wyrach panuje bałagan. W końcu mistrz poległ i uciekł na Tychy. Od tej pory na Wyrach pracuje się bardzo przyjemnie bez stresów, alkoholu, wyzwisk i przede wszystkim wszystko jest poukładane pod względem organizacyjnym. Da się? Wystarczylo tylko pozbyć się nieudaczników i na stanowisku kierowniczym zatrudnić inteligentną osobę. Lepiej późno niż wcale.
użytkownik
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
@Stary nowy czyli z tego co piszesz w firmie zaszły zmiany bardzo pozytywne dla pracowników firmy. Taka informacja będzie ważna dla osób, które myślały nad pracą właśnie w Wyrach. Chętnie dowiemy się też więcej na temat tego jak wygląda praca w Unimet. Na jakie benefity możecie obecnie liczyć?
użytkownik
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
Na Wyrach praca głównie na piłach i na prasach. System wynagradzania oficjalnie stawka godzinowa, ale w rzeczywistości akord. Ile zrobisz tyle zarobisz. Praca nie dla leserów. Zarobki 2000-3500 zł miesięcznie.
użytkownik
02.09.2017 (rok temu)
02.09.2017 (rok temu)
szpetne zachowanie broń cie panie boże od tej firmy , a wy kur,, chodzicie do kościoła biercie więcej ukrainców na 12 h co za gówniana robota,,, jak robot i jeszcze im mało , a w koło sporo podpierdalaczy ,, bo co godzine idziesz na fajkę , skóra na dłoniach zjebana a nawet nie mam mdła w kiblu o kremie zapomnij ... tam pip powinien się wziąć za robotę ,,,
użytkownik
02.09.2017 (rok temu)
02.09.2017 (rok temu)
gówno strasznie śmierdzi ,, szkoda życia na tą firmę ,,,
użytkownik
02.09.2017 (rok temu)
02.09.2017 (rok temu)
nawet nie ma mydła po wyjściu z wc , dłonie rozmoknięte z chłodziwa a rękawice dają z du,,, i tak sie nie da w tym robić ,,, krem zapomnij nasrać w te maszyny niech sami robią normy ! 900 ,1000 pojebawszy ich po całości ,,,,
użytkownik
11.09.2017 (rok temu)
11.09.2017 (rok temu)
@jojo79 dlaczego tak uważasz? Czemu nie jesteś zadowolony z pracy w firmie Unimet Zakład Produkcyjno-Montażowy? @Stary nowy czy jesteś zadowolony z pracy? Co najbardziej podoba Ci się pracując w tej firmie? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami.
użytkownik
20.09.2017 (rok temu)
20.09.2017 (rok temu)
Witam mam zamiar sie przyjąć do firmy Unimet proszę o jakies informacje jak wygląda tam praca i ile na początek proponują za godzinę no i jaki socjal Proszę o odpowiedz Pozdrawiam Mateusz
użytkownik
26.09.2017 (rok temu)
26.09.2017 (rok temu)
@Mateusz czy aplikowałeś może do firmy Unimet Zakład Produkcyjno-Montażowy? Czy ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie? Każda informacja przekazana na forum jest ważna.
użytkownik
4 sty (11 miesięcy temu)
4 sty (11 miesięcy temu)
Czy tak dobrze się w firmie pracuje, że nie ma chętnych do pisania?
użytkownik
7 lut (10 miesięcy temu)
7 lut (10 miesięcy temu)
Wiesz jak wyglądają zarobki w Unimet Zakład Produkcyjno-Montażowy? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się ważne!
użytkownik
17 lut (9 miesięcy temu)
17 lut (9 miesięcy temu)
Od 2014 roku firma nazywa się UNIMET AUTOMOTIVE, montażu nie ma tam już od lat... Nie wiem czemu wszyscy ciągle piszą o Wyrach, tam pracuje tylko kilka osób przy cięciu prętów/ rur, podczas gdy 99% pracowników, produkcji znajduje się w Wilkowyjach. Zarobki chyba są w miarę konkurencyjne bo chętnych do pracy nie brakuje. Myślę, że warto odwiedzić stronę firmy i poczytać czym się zajmuje. unimet.com.pl
użytkownik
17 mar (8 miesięcy temu)
17 mar (8 miesięcy temu)
W Internecie nie znalazłam informacji o nowych ofertach pracy w tej firmie - czy ktoś może wie coś na temat aktualnie toczących się rekrutacji lub nowych, nieopublikowanych jeszcze ofert?
@xyz:), a czy Ty pracujesz w tym miejscu? Jak długo? Czy jesteś zadowolony?
użytkownik
26 wrz (2 miesiące temu)
26 wrz (2 miesiące temu)
Czy ktos moze powiedziec cos wiecej jak aktualnie wyglada praca w Unimecie?
Jakie warunki mniej wiecej proponuja na poczatek?
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Trudno jest się dowiedzieć od pracowników cokolwiek o pracy w firmie. Czy to obawa przed nowymi ludźmi?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

danone polska

warsaw media house

Konstal

Sowa trans

carlsberg

Fabres

green factory zdunowo

green factory

Jan-Trans

geostandard

Pół foods
Pol foods

Credit Agricole

kłodzko

thoni alutec

toyota bank

pilkington skierniewice

pilkington

prewenta

mister minit

Jerozolimskie

minit

wody polskie

Harter

dom bud zachód
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin