test

Opinie o Uniwersytecka Szkoła Kształcenia Indywidualnego - Kraków

Korzystałeś z usług Uniwersytecka Szkoła Kształcenia Indywidualnego - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): perła
Data: 2010-05-17 08:15

Wizyt: 6535
Komentarzy: 478
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.05.2010 (8 lat temu)
17.05.2010 (8 lat temu)

Uniwersytecka Szkoła Kształcenia Indywidualnego - Kraków

ostrożnie z nimi
autor
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Zapisawszy dziecko mieliśmy obiekcje obecnie dziecko zaskakuje wynikami w szkole wszystkich.
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Byłem na kulku kursach szybkiego czytania a obecnie realizuję ten USKI. WIększość była krótka i płytka, pokazywała techniki ale nie chciało mi to wejść w krew. Tu po połowie kursu, większość metod już stosuję codziennie. Fajnie, że można w domu ćwiczyć bo przy tamtych kursach były to zajęcia a i tak najważniejsze było ćwiczenie w domu. Bardzo polecam
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Szczerze polecam
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Warto uczyć się, łącząc pracę 2 półkul mózgu, tak jak to oferuje w.w. szkoła. Dlaczego? W sieci neuronowej dzieje się coś niesamowitego. Przyswajania informacja utrwala się na stałe, łącząc poznany fakt z logiką. Pozdrawiam
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Nie rozpisując się zbytnio. Kurs działa k przynosi efekty dziecko moje zadowolone to i ja również.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Zapisaliśmy na kurs syna i córkę. Taki prezent pod choinkę na przyszłość. Mamy nadzieję,że skorzystają jak najwięcej.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Świetna sprawa pomoc w nauce dla dziecka.
użytkownik
25.12.2018 (miesiąc temu)
25.12.2018 (miesiąc temu)
Są Ok.
użytkownik
26.12.2018 (miesiąc temu)
26.12.2018 (miesiąc temu)
Najważniejsze ze dziecka pilnuje nauczyciel a nie że jest musi samo pracować
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Innowacyjne nauczenie zastosowania dla nauki a i efekty zauważalne przy pracy dziecka po miesiącu! Oceny lepsze mniej czasu na naukę a więcej na przyjemności.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Pracuję jako przedstawiciel handlowy. Wczoraj był u nas konsultant z Uski. Jestem pod wrażeniem jego podejścia do syna. Pokazał mu że można chętniej się uczyć. Gratulacje
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Podejście do dziecka, znalezienie odpowiedzi na jego problemy i pokazanie na dzień dobry technik, które uczą jak się uczyć. Zdecydowaliśmy się zapisać dziecko. Taka inwestycja to najlepsze rozwiązanie dla dziecka.
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
No powiem, że fajny ten kurs. Zajrzałam synowi na konto, zrobiłam kilka ćwiczeń i widziałam efekty. Syn robi wszystkie ćwiczenia i poprawa z samodzielna nauka jest bardzo duża. Dziękuję trenerce Kamili za wsparcie Piotrka! Pozdrawiamy
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Nie dodaje często opinii, ale muszę opisać przykład swojego dziecka. Po klasyfikacji semestralnej, okazało się, że Tomek pierwszy raz nie jest zagrożony z żadnego przedmiotu. To nam wystarczy by w pełni polecić kursy firmy.
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Dałem kurs mojej córci na 10 urodziny, czyli już prawie rok temu. Powiem tyle - największym podziękowaniem dla mnie jest to, że widzę, że nie meczy się już tak z nauką i ma wsparcie dydaktyków ze szkoły USKI. Pozdrawiamy Panią Kasię
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Uczę się na USKI już prawie rok, mi to szczerze zbytnio nie pomaga .
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Efekty zadziwiające! Kurs trwający naprawdę krótko a efekty na lata. Skorzystałem z oferty dla dwójki dzieci w pakiecie. Polecam
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Podejście 6/6 efekty 6/6
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Polecam wszystkim, którzy stawiają na rozwój pociechy. U nas kursy robi dwójka dzieci i będziemy zapisywać trzecie ze zniżka, bo efekty są super! Pozdrawiamy. Marek z rodziną
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Właśnie dziwie się skąd aż tyle pozytywnych komentarzy, średnio działa mimo ze tez około roku trenuje .
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Opieka dydaktyczna i zaawansowane kursy, ktore reazlizowane są metodą e-learningową. Polecam
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Pełen profesjonalim. Efekty widoczne bardzo szybko i działa!
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Bardzo lubię ten kurs i pomaga w studiach 10/10. Pozdrawiam Panią Basię, która pomaga w realizacji!
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Oceny 6/6 pokazują wszystko. Polecam
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Jako korzystający rekomenduje. Kurs pomógł dziecku w poprawie ocen i co ważniejsze zaoszczędził czasu, który był poświęcany na naukę.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Polecam firmę.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Patrząc na opinie nic nie muszę dodawać. Kurs odmienił naukę mojego dziecka
. Firma profesjonalna i godna polecenia.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Opieka dydaktyczna wsparcie i motywacja poziom najwyższy.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

pgnig

gss

apator

apator elkomtech

elkomtech

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin