test

Opinie o Uniwheels Production Poland - Stalowa Wola

Korzystałeś z usług Uniwheels Production Poland - Stalowa Wola? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): bylypracownik
Data: 2014-04-03 18:29

Wizyt: 17469
Komentarzy: 281
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
03.04.2014 (4 lata temu)
03.04.2014 (4 lata temu)

Uniwheels Production Poland - Stalowa Wola

Omijac z daleka kierownictwo do kitu,byle by poniżyć człowieka!
autor
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Rozumiem Murzynie????????
użytkownik
17.10.2018 (4 miesiące temu)
17.10.2018 (4 miesiące temu)
@Biały Murzyn Rozumiem, a zatem nie należy chyba z tym dyskutować. Chociaż może to się oczywiście wydawać dosyć niezrozumiałe. A jak w Superior Industries Production Poland przedstawia się aspekt dodatków pozapłacowych - macie jakieś tam zapewnione, czy jest to raczej obce temu pracodawcy?
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
Witam.tak czytam te komentarze i opinie i dochodzę do wniosku że pani xxxxxxx jest osobą po prostu zatrudnioną w zakładzie. i to jest całkiem normalne.takie badanie terenu.teź tam pracuje i jak to w pracy raz się narzeka raz jest dobrze.Jest jednak jedna sprawa która mnie potwornie denerwuje w tym zakładzie, mianowicie podejście do nowych pracowników. w większości wypadków wygląda to tak ze jak przyjdzie nowy to ludzie odpowiedzialni za niego,i tu użyję mocnych słów mają go w dupie.wyglada to tak jak by łaskę robili jak się wogole do niego odezwą.niestety młody człowiek w tych czasach nie ma gdzie złapać praktyki. a ci zamiast jakoś go powoli wdrażać to udają wielkich panów. xxxxxxx
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Jeśli dobrze poszukacie, to na jednym z portali internetowych znajdziecie informacje, że Superior Industries Production Poland poszukuje w chwili obecnej nowych pracowników. Chcą wzbogacić swój zespół między innymi o elektryka, automatyka, mechanika czy operatora maszyn CNC. Może ktoś z Was uczestniczył ostatnio w rozmowie kwalifikacyjnej i zechce nam powiedzieć, jak ona przebiegała?
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
Witam a jak ma się sprawa z wypadkami na zakładzie pod dywan czy tak jak pisze książka
użytkownik
31.10.2018 (3 miesiące temu)
31.10.2018 (3 miesiące temu)
@12365 Twój komentarz jest naprawdę bardzo ogólnikowy, a szkoda, bo poruszasz poważną kwestię. Proponuję zatem, abyś rozwinął swoją poprzednią wypowiedź i wyjaśnił nam, o jakie wypadki Ci chodzi. Pracujesz może w Superior Industries Production Poland, czy piszesz jako ktoś w inny sposób powiązany z tą firmą?
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
A jaki jest system pracy?
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
@Monia Jeśli nikt nie zechce Ci tu odpowiedzieć, to z takim pytaniem możesz śmiało zwrócić się już bezpośrednio do Superior Industries Production Poland. Podaję Ci do nic kontakt: [email protected] A interesuje Cię jakieś konkretne stanowisko?
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
4 brygadowy 4 dni 1 zmian , 48 h wolnego 4 dni 2 zmian 48 h wolnego 4 dni 3 zmian 48 h wolnego.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
chyba nie 4 dni 1 zmiana wolne 24 to samo 2 zmiana 24h wolne i po nockach masz 48 ale w sumie i tak musisz odespać czyli jak byś 1 dzień wolny miał
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Super, że zdecydowałeś się pomóc użytkownikowi @Monia. Jak wnioskuję - sam jesteś pracownikiem firmy Superior Industries Production Poland. Jeśli zdradziłbyś Nam coś więcej o tym pracodawcy, to bylibyśmy Ci wdzięczni. Pracownicy mogą tam liczy na pełne ubezpieczenie zdrowotne?
użytkownik
18.11.2018 (3 miesiące temu)
18.11.2018 (3 miesiące temu)
Edyta skończ zadawać irytujące pytania. Od razu widać, że jesteś tam zatrudniona.
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Jestem zmuszona wyprowadzić Cię z błędu - w żadnym razie nie jestem bowiem zatrudniona w firmie Superior Industries Production Poland. Jestem natomiast moderatorem tego wątku i moim zadaniem jest pomoc Wam w zdobyciu wiarygodnych informacji o tym pracodawcy. Na jakim stanowisku tam pracujesz?
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Nawet jeśli tak , to co w tym złego? Chyba Dobrze że "firma " chce znać opinię ? Włącz myślenie
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Weź wyjdź na halę popracuj z tydź i zrozumiesz na czym ta praca polega, za kompa też mogę pieprzyć głupoty bo za to mi płaca...
W ciągu miesiąca miałem 2 uczniów hurwa oni nawet nie nadają się do kręcenia karuzeli w wesołym miasteczku, a ja musze xxxxxxx na ich wynagrodzenie i innych kierowników co jest po 20 na wydziale kierownik, zastępca kierownika, zastępca zastępcy w ciula walą a TY szaraku rób...
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Ale bardzo Cię proszę, żeby ton Twoich wypowiedzi był następnym razem dużo spokojniejszy. Pamiętaj także o kulturze słowa - odsyłam Cię do regulaminu najlepszyfachowiec.pl: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Najlepiej byłoby, jakbyś skupił się tylko na opisywaniu ogólnych warunków pracy w Superior Industries Production Poland. Czy poziom zarobków jest tam już w miarę dobry?
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy można , zjeść np kanapkę przy maszynie ? Czy jest to widziane jako coś złego ??
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy jest szansa dostania roboty w uniwheels?
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Raczej czy jest szansa że porobisz dłużej tam niż miesiąc. Wyślij email z cv a szybko się odezwą.
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Tylko przy maszynie żebyś nie schodził na przerwę
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Witam. Jeśli ktoś wybiera się na obróbkę wykonczeniową na linie 3, kategorycznie odradzam z takieg prostactwa jeszcze w życiu nie widziałem, co niektórzy brygadzisci na tym wydziale to ćpuny i alkoholiki szczególności na br D (Ł. G)(W.J) jak ktoś tam pracuje to wie o kogo chodzi. Dziwię się jeszcze że jeszcze tacy ludzie chodzą po ziemi, pewnie do czasu.
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Zupełnie zapomniałeś o zasadach, spisanych w regulaminie najlepszyfachowiec.pl: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Jasno z nich wynika, że nie wolno tu nikogo obrażać, a więc proszę, żebyś więcej tego nie robił. W żadnym razie nie skupiasz się na głównym temacie obecnego wątku. Ale może chociaż Nam powiesz, na podstawie jakiej umowy zatrudniani są pracownicy w Superior Industries Production Poland?
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy mając kilka lat doświadczenia oraz wyuczony zawód , jest możliwość dalszego rozwoju -kształcenia się . Jaki jest okres próbny? . Jak ma się sprawa z umowami są "śmieciowe"
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Nie ma umów simeciowych to duża firma nie zajmuje się takim kombinatorstwem. Jeśli chodzi o kształcenie możliwości rozwoju to ci powiem tak zależy gdzie trafisz i co będziesz robił, znam osoby które awansowały i robią studia zakład płaci za to. Ale na 95 % raczej Ci się nie uda bo robota jest ale na odlewni, wykończeniówce, slusarni, mechanicznej obróbce tam trzeba siedziec w xxxxxxx a mądrych i wykształconych tam nie potrzebują, trzeba robić i umieć czytac i pisać wystarczy.....
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Wzajemna pomoc jest istotą tego forum. Dobrze więc, że postanowiłeś rozwiać wątpliwości użytkownika @LokoLoki. Sporo wiesz na temat funkcjonowania firmy Superior Industries Production Poland - na pewno pracujesz w niej już jakiś czas. Wiemy już od Ciebie, że każdy z pracowników dostaje tam stabilny rodzaj umowy. A jak przedstawia się kwestia ubezpieczenia? Każdemu ono przysługuje?
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Witam.Ile można zarobić na odlewni?
Pracuje w Ronal Polska i chciałem porównać zarobki,a być może przenieść się do Was.
Dziękuję.
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Przypuszczam, że wiele osób chciałoby spróbować swoich sił w Superior Industries Production Poland. Nic zatem nie stoi na przeszkodzie, ponieważ firma właśnie poszukuje kilku kandydatów na różne stanowiska. Ich ogłoszenia bez większego problemu odnajdziecie w Internecie. A w chwili obecnej poszukują operatorów maszyn CNC oraz Automatyków utrzymania ruchu. Czy ktoś z Was posiada odpowiednie kwalifikacje, by ubiegać się o te posady? Jestem ciekawa Waszego zdania.
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Na dzień dobry 2800 - 3000 zł na rękę
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
A pracuje jeszcze stary fenol I Brz?
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Mógłby ktoś napisać jakie warunki są na pakowni i czy są przyjecia?
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
To już niewątpliwie godne wynagrodzenie - zwłaszcza jak na sam początek. Jak rozumiem - sam jesteś zatrudniony w Superior Industries Production Poland, a więc dobrze byś zrobił, jakbyś napisał coś więcej na temat tego pracodawcy. Czy oprócz pensji, o której nadmieniłeś, macie tam możliwość uzyskania jakichś dodatkowych premii?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Otto Holandia

nijman zeetank

Otto

Super zoo

Psst

metal spaw

grzegorz patyk

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin