test

Opinie o Vitrum Invest Sp. z o.o. - Zabrze

Korzystałeś z usług Vitrum Invest Sp. z o.o. - Zabrze? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): pracownik
Data: 2015-11-16 19:36

Wizyt: 2021
Komentarzy: 57
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
16.11.2015 (3 lata temu)
16.11.2015 (3 lata temu)

Vitrum Invest Sp. z o.o. - Zabrze

Oszuści !! nie płacą zalegają mi za prawie miesiąc ! Na początku oferują zaliczki a gdy przychodzi do wypłaty to nie mają uważajcie ! Tam każdego dnia nowi naiwniacy przychodzą a Ci co popracowali odchodzą bez pieniędzy !
użytkownik
09.03.2017 (rok temu)
09.03.2017 (rok temu)
Rajmund i mirek, list gończy wydany, wszędzie znajdę,ją was kurwa dojade a baby przepierdole, SIC SEMPER VIDELIS !!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!LL
użytkownik
09.03.2017 (rok temu)
09.03.2017 (rok temu)
Rajmund i mirek, list gończy wydany, wszędzie znajdę,ją was kurwa dojade a baby przepierdole, SIC SEMPER VIDELIS !!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!LL
użytkownik
08.09.2017 (rok temu)
08.09.2017 (rok temu)
@cha, warto zapytać o to obecnych pracowników. Czytając poprzednie wpisy odnoszę wrażenie, że są podzielone, co prawda na nie też nikt udzielił żadnych odpowiedzi. Uda się by ktoś z aktualnych pracowników firmy, napisał jak obecnie wygląda sytuacja? Jaka panuje atmosfera?
autor
10.06.2016 (2 lata temu)
10.06.2016 (2 lata temu)
UWAGA NA MEGA OSZUSTOW I ZLODZIEJI - Rajmund Dąbrowski wraz z jego dupa Barbarą Dąbrowską oraz Arkadiusz Seemann. Te złodzieje maja firmy pod nazwami: Nord Impact Construction Sp. z o.o., Nord Construction Sp.z o.o. w Zielonej Górze na ul. Sulechowskiej 39B ale już stamtąd spierniczyli, Nord Construction Sp.z o o to dawny Vitrum Invest Sp. z o.o a teraz posiadaja zarejestrowana firme w Berlinie pod nazawa PBB Projekt-Bau Berlin GmbH, Berlin, Richardstraße 104, 12043 Berlin. Mogą się poslugiwac tez nazwa RB Development Group Sp. z o.o. lub innymi nazwami. Kochani zarzuca im się: 1. przyjmowanie pracowników budowlanych i nie wypłacania wynagrodzen pod byle pretekstem 2. Zatrudniania podwykowawców i nie wypłacania wynagrodzeń 3. Nieprawdziwe zarzucanie pracownikom i powykonawcom kradzieży narzedzi celem uniknecia zapłaty wynagrodzen oraz wytlumeczenie dlaczego nie oddali złodzieje do wypożyczalni sprzętu który pokątnie sprzedają! 4. Okradaja wynajmowane kwatery dla pracowników (sprawa i sciganie już zgloszona policji mienie było ukryte w Zielonej Gorze a cześć mienia już z dziupli zaczeli wywozić do innego miejsca, mienie zostało namierzone i odzyskane choć nie w całości) 5. Biora pieniądze od potencjalnych pracowników i podwykonawcow za kawetry po czym wyrzucaja i pieniedzy nie oddaja. 6. Kradna maszyny i sprzet budowlany swoich wspolnikow 7. Podrabiaja podpisy wspolnikow 8. Nie placa za kwatery pracownicze 9. Nie placa za magazyny 10. Nie placa za biura 11. nie placa za wynajmowane przez nich mieszkania jak w Polsce tak i w Niemczech . LISTA ICH PRZESTEPSTW JEST DLUGA!!! PROSZONE SA WSZYSTKIE OSOBY Z TERENU NIEMEC ORAZ POLSKI (Zielona Góra, Warszawa, Zabrze itd.)o pilny kontakt celem zbiorowego zawiadomienia o przestępstwie(pouczenie od policji zielonogórskiej) Wiadomo nam ze stosuja metody terroru i zastaraszania ale nie musicie się ich bac. Wyzej wymienieni sa już karani i po odbytych wyrokach wiezienia
autor
19.09.2016 (2 lata temu)
19.09.2016 (2 lata temu)
witam ja prowadze postepowanie przeciwko firmie makk-bau która współpracowała z firma for sale budowałem biedronke w Markach i kasy do dzisiaj nie zobaczyłem ponad 500.000,00
użytkownik
05.10.2016 (2 lata temu)
05.10.2016 (2 lata temu)
Witam,

Proszę o kontakt bo tez zostaliśmy oszukani przez makk bau.
Dariusz Kujawa
Podnosimy.pl
użytkownik
05.10.2016 (2 lata temu)
05.10.2016 (2 lata temu)
prosze o nr telefonu badz wiadomosc na maila [email protected]

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin