test

Opinie o Wawel S.A. - Kraków

Korzystałeś z usług Wawel S.A. - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2009-06-25 11:02

Wizyt: 14234
Komentarzy: 389
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Wawel S.A. - Kraków

Ludzie to lubią przeginać! Wawel jest znaną marka i nie może sobie pozwolić na obniżanie standardów. Ludzie którzy nie lubią się przemęczać zawsze będą narzekać.
autor
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
O zarobkach nie będę się wypowiadał bo na 100% nie wiem ( słychać na rynku, że takie sobie )
Dyrektor ponoć odchodzi bo sprzedaż w nowoczesnym siadła i został rzucony na pożarcie. Pracował w Wawelu wiele lat.
Jak nie jest się w środku firmy to zawsze trzeba brać poprawkę na różne informacje. Najlepiej dostać się do pracy - pracować i później samemu wyciągać wnioski i oceniać całość.
użytkownik
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
06.08.2018 (6 miesięcy temu)
A może napisze ktos jak wyglada to od strony pracy w rynku ? Jakie są zadania do wykonania , co trzeba głownie wprowadzać na rynek , jakie są standardy ?
użytkownik
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
Podstawa 2700 brutto, czyli jakieś 1980 netto . Premii jak się uda to z 1200. W sumie z 3200. Jedno ale plan leży od początku roku więc sam się domyśl. Sam/a szukam coś innego.
użytkownik
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
Na detalu czy sieciach takie zarobki ?
użytkownik
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
07.08.2018 (6 miesięcy temu)
Taka na Sieci
użytkownik
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
Naprawdę ? A jakie auta maja ?
użytkownik
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
hyundai i20
użytkownik
09.08.2018 (6 miesięcy temu)
09.08.2018 (6 miesięcy temu)
Hyundai i 20 z kratka i zarobki marne a pracy jest tyle ze nikt tego nie ogarnia nawet kierownicy . Pracy tyle jakby zarobki były na poziomie 6000 tys. Atmosfera słaba brak zgrania ludzi
użytkownik
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
14.08.2018 (6 miesięcy temu)
Bilety do kina ???????? dobre ...
użytkownik
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
A jak wygląda kwestia auta, tylko do pracy czy można jakieś km poza nią robić?
użytkownik
18.08.2018 (5 miesięcy temu)
18.08.2018 (5 miesięcy temu)
Bardzo źle się czyta takie opinie będąc akcjonariuszem spółki, akcje z fundacjami przeczą zachowaniom menadżerôw ??? Dziwi mnie to, trzeba się bardziej przyjrzeć traktowaniu pracowników. Dlaczego jest taka duża rotacja ?
użytkownik
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
Jasne. Prosze porównać zarobki ludzi a zarobki firmy w ciągu 10 lat . Dlaczego pH ciagle się zmieniają i jakie osoby się zmieniają. Stałe pracują starsi pracownicy a nowi,młodzi przychodzą i odchodzą jak widza co się dzieje
użytkownik
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
20.08.2018 (5 miesięcy temu)
Wszystko pięknie wyglada w reklamach i telewizji. Smutna prawda
użytkownik
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
Jestem ciekawa czy firma dbająca tak o wizerunek i wspomagająca fundacje placi pH za nadgodziny ?
użytkownik
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
Przecież pH nie ma nadgodzin...widocznie źle określa swoje obowiązki skoro się nie wyrabia
użytkownik
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
No tak. Skoro wspomagają fundacje i dbają o wizerunek firmy a ludzi którzy dla nich pracują nie rozliczają zgodnie z prawem ?
użytkownik
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
24.08.2018 (5 miesięcy temu)
Są różne zdania na temat firmy. Wiem, że to dobry pracodawca. Czyżby opinia zależała od tego jak się pracuje!
użytkownik
30.08.2018 (5 miesięcy temu)
30.08.2018 (5 miesięcy temu)
Może tak a może jedni są inaczej traktowani od drugich. Są ludzie którym moze pasuje traktowanie i pracując naście lat nic nie mówią bo tak było jest i będzie .
użytkownik
25.09.2018 (4 miesiące temu)
25.09.2018 (4 miesiące temu)
Może trzeba bardziej zaangażować się w pracy i nie będzie powodu do posądzania innych o nieuczciwe praktyki?
użytkownik
25.09.2018 (4 miesiące temu)
25.09.2018 (4 miesiące temu)
Firma Wawel powinna bardziej zaangażować się w pracę nad traktowaniem pracowników, dbanie o nich, rownouprawnienie, etykę, wtedy nikt nie będzie ich posadzac o nieuczciwe praktyki!!!!! Teraz w tej dziedzinie jest smród
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Onet powinien zainteresować się sprawą traktowania pracowników tak.jak to naglosnili z fundacją , w wawelu można dostać nerwicy .
użytkownik
16.10.2018 (4 miesiące temu)
16.10.2018 (4 miesiące temu)
Co się dzieje na rynku sieci że taka rotacja??
użytkownik
16.10.2018 (4 miesiące temu)
16.10.2018 (4 miesiące temu)
Co się dzieje na rynku sieci że taka rotacja??
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
Kiepska płaca 3000 brutto podstawy, słaby samochód, mały i z kratą. Socjalu nie ma żadnego. Plany nie do realizacji, wymagań tyle co na dwie osoby. Non stop czepianie się o wszystko, zero pochwał. Człowiek w tej firmie nie jest doceniany tylko zdemotywowany zachowaniem przełożonego, ciągle pod presją, szczególnie regionu mazowieckiego..
Wszystko wygląda ładnie tylko w reklamach i fundacjach.
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
Coś w tym niestety jest
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
A szkoda bo chciałem aplikować
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Firma chce coraz więcej zarabiać a coraz mniej płaci a jakby tego było mało coraz więcej wymaga
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
W firmie brak możliwości rozwoju jedynie możliwość nerwicy. Zarobki takie jak już pisali. Wymagania , standardy z najwyższej półki , szkoda ze wypłacie nie można tego powiedzieć
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Zapraszamy do Wedla, wysokie zarobki, bardzo dobra atmosfera, my dbamy o pracowników w Przeciwienstwie do konkurencji, zapewniamy pełen pakiet socjalny i możliwość awansu, u nas poczujesz się jak w rodzinie.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Dawajcie etaty. Wawel przychodzi do Was
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Przeczytaj opinie o Wedel , to Ci się odechce pracy w tym zakładzie, jest gorzej jak w Wawelu
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
ale chociaz zarobki na poziomie
użytkownik
27.10.2018 (3 miesiące temu)
27.10.2018 (3 miesiące temu)
W Wedlu tez lipa nie ma wyniku
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
ludzie ogarnijcie się, kto bardziej świadomy to nie kupuje ani nie spożywa tego niezdrowego jedzenia, skąd ma być wynik? a Ci co najwięcej na wynik cisną to wiecznie na diecie. Równia pochyła, niestety...
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Ja w tej firmie nie pracuje, natomiast pracuje moja chora na umyśle żona. Jakiekolwiek święto narodowe jest to oni idą do roboty, za grosz szacunku dla ojczyzny. Wydaje mi się że to raczej nawet nie Polacy, tylko przebrani popaprańcy. Ja wiem że bez pieniędzy żyć się nie da ale takie święto jak Boże narodzenie, Wielkanoc czy jak teraz 11 listopada odzyskanie niepodległości oni idą robić ciasteczka bo im wciąż mało. Ludzie czy wy nie macie za grosz szacunku dla tych którzy polegli za wolność którą sami sobie odbieracie? Moja baba to prymityw dla którego jej wartość to kasa w portfelu. Ale dzieci cierpią że mamy nie ma w domu. Nie wiem jak tam zarabiają i nie interesuje mnie. Interesuje mnie za to to aby był czas dla pracy i dla rodziny. Apeluje, jeśli nie zaprzestaniecie tego procederu to najpierw poproszę polskie władzę o pomoc aby ludzie uszanowali święta a potem napiszę do Genewy i do Papierza. Polska od 966 roku jest krajem chrześcijańskim i ma takim pozostać a jak motłochowi wiecznie mało to niech jedzie do innego kraju i zabierze moją babę a moje dzieci znajdą mamę która naprawdę ich pokocha i znajdzie czas dla dzieci a nie dla dorabiania grubych biznesmenów dyrektorków niesławnego wawela ze słodyczami. A wy robole tej firmy nie nazywajcie się polakami bo nimi nie jesteście. Moje dzieci są bardziej zżyte ze mną niż z tą nie nażartą na kasę babą ich matką.
użytkownik
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Do pracy 11 szli??
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
w firmie wawel sie nie poprawia za to poprawia sie najlepszyfachowiec.pl . wprowadzając funkcje : Mam dowody potwierdzające moją wypowiedź . Broń cię panie boże , Wymagaja zostawienia danych kontaktowych potem dojdą kto to napisał i cię zwolnią .. Taka oto nowa taktyka ..
użytkownik
15.07.2018 (7 miesięcy temu)
15.07.2018 (7 miesięcy temu)
@Max Czy mógłbyś przybliżyć co w tym wypadku konkretnie "byliśmy dogadani" miałoby znaczyć? Można to interpretować na wiele sposobów, więc będę wdzięczna za rozwinięcie.
@Rutra Czy mógłbyś przybliżyć warunki, które oferowane są przedstawicielowi handlowemu przez firmę Wawel? Nie pytam oczywiście o kwestie finansowe, a pozostałe warunki zatrudnienia. Będę Ci bardzo wdzięczna.
@Ewel Rozumiem, że te słowa opierasz na swoim własnym doświadczeniu? Czy zatem także mogłabyś opisać to, jak wyglądała Twoja współpraca z firmą z rozdzieleniem na te pozytywne, oraz te mniej pozytywne aspekty pracy.
Zachęcam Was wszystkich do wypowiedzi.
użytkownik
10 lut (6 dni temu)
10 lut (6 dni temu)
Tak pięknie w firmie wawel sa to nie jest ludzie się zwalniają nie chcą podnieść pensji od wielu lat nic się nie zmienia nowi jak przychodzą to tylko po to że by mieć świadectwo pracy że pracowali w takiej firmie na samym początku obiecują złote góry lecz z czasem nic wiele się nie zmienia jeśli chodzi o zarobki to podejmują decyzje po co marnować życie na klepanie biedy i marnowanie czasu w tej firmie niczego się nie dorobisz kokosowe nie płacili i nie płacą i płacić nie mają zamiarów

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin