test

Opinie o Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24 - Otwock

Korzystałeś z usług Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24 - Otwock? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Callicarpa
Data: 2014-03-21 20:22

Wizyt: 11752
Komentarzy: 94
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24 - Otwock

Placa ale brutto. Przerwy na sniadanie nie ma to jest straszne w 21-wszym wieku i ludzie tam ida?
autor
28.06.2017 (rok temu)
28.06.2017 (rok temu)
Rotacja co 2 tygodnie ciekawe czemu ?:) Panie obsługują z łaską, są przemęczone, ale nie ma się co dziwić, za taką kasę to nikomu by się nie chciało pracować. Nie polecam tego pracodawcy!
użytkownik
03.07.2017 (rok temu)
03.07.2017 (rok temu)
Cześć. Wierzejki w W-w oferują 2300 netto,czy to prawda?
użytkownik
20.07.2017 (rok temu)
20.07.2017 (rok temu)
tak,jestem pracownikiem od pol roku i potwierdzam.plus jesli masz nadgodziny to nawet wiecej,ale podstawa to 2300netto.
użytkownik
04.08.2017 (rok temu)
04.08.2017 (rok temu)
Witam
Pracuje w wierzejkach i w większości co tu pisza jest prawdą. Sniadanie pod ladą między klientami kierowniczka jak posadzi 4-litery przy kompie tak siedzi do oporu o my pojedynczo stoimy na sklepie pracując na jej pensje
nie miła i opryskliwa do klientów oszukuje ich nie zamawiając danego towaru
Wszelkie promocje leżą na zapleczu nie widzą tego klienci np. W .sierpniu są promocje których nikt nie widzi
Zgłaszane problemy są ignorowane wręcz szyderczo obsmiewane przez p Ewę O. I dalej nic
Za miesiąc pracy netto 1700ok bez obiecanych premii od targu
Kierownik ma bo oszukuje na godzinach dopisuję sobie bezczelnie godziny.
Nie udostępniają również dni na prośbę załatwienia pryw spraw wolne wtedy jak im się ustoi w d ...... masakra
użytkownik
11.08.2017 (rok temu)
11.08.2017 (rok temu)
@Fijolek, to praca z klientem, więc należy nastawić i przygotować się na różne sytuacje, jedni są mili drudzy niecierpliwi itp, co do kwestii przerw o których piszesz, pracownice między sobą nie mogą porozumieć się i zamiennie chodzić na przerwy? Czy to nie jest kwestia umowy i dogadania się? Często poszukują pracowników do sklepów?
użytkownik
01.09.2017 (rok temu)
01.09.2017 (rok temu)
Z współpracownikami nie ma problemu dogadania się co do przerwy śniadaniowej
Kierownik to swinia jak ma się chwilę co można zjeść to nie można iść bo ona musi zrobić np.zamówienie i trzeba warować na sklepie
Ogólnie nie chodzi o np. Przerwę to po zgłoszeniu problemu jest się jeszcze bardziej mobingowanym i obwinianym aby problem ne wyszedł na światło dzienne
użytkownik
22.11.2017 (10 miesięcy temu)
22.11.2017 (10 miesięcy temu)
WIERZEJKI DUŻO TRACĄ FINANSO ,FIRMĘ WYNISZCZAJĄ REGIONALNI BIORĄ PIENIĄDZE ZA TO ŻE NISZCZĄ SWOJE SKLEPY CIĄGŁA NAGONKA NA PERSONEL ,KOMU BY TU ZABRAĆ PIENIĄDZE NIE WSPÓŁPRACUJĄ Z KIEROWNIKAMI .FIRMA NISZCZY SIĘ OD ŚRODKA.
użytkownik
22.11.2017 (10 miesięcy temu)
22.11.2017 (10 miesięcy temu)
@998898989 co masz na myśli, pisząc, że Twoim zdaniem firma niszczy się od środka? Jak na ten moment, oprócz opisanej przez Ciebie sytuacji, wygląda aktualne położenie Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24?
użytkownik
01.12.2017 (10 miesięcy temu)
01.12.2017 (10 miesięcy temu)
Kto obecnie pracuje w wierzejkach i może napisać jakie aktualne opinie?
użytkownik
14 sty (9 miesięcy temu)
14 sty (9 miesięcy temu)
Praca w Wierzejkach porazka ,ludzie tam pracujacy sa chyba skazani na te pracę bo boja sie otworzyc buzie i postawic skonczyly sie czasy wyzysku,ale w nie w Wierzejkach .Umowa na 40 godzin tygodniowo a robi sie wszystkie soboty jak niema obsady sklepu ,regionalna obiecuje dzien wolny za sobote ,ktorego nie dostaniesz jak niema obsady sklepu i kolo sie zamyka .Nadgodzin nie potrafia policzyc ,bo nie dodaja 50 do stawki godzinowej dodatkowo tylko ujmuja i wychodzi mniej niz za godzine normalna i mniej niz jest ustawowa stawka godzinowa .
użytkownik
18 sty (9 miesięcy temu)
18 sty (9 miesięcy temu)
wędlina obrzydliwa , pasztetowa rzadka, kaszanka śmierdzi z daleka od nie wyczyszczonych flaków, szynka mokra nie wiem( jak napompowana wodą) i to ta lepsza gatunkowo bo myślałam że będzie lepsza, nigdy więcej nie kupię ani wędliny ani mięsa w Wierzejkach a kupiłam w Mińsku Maz , przy ul. Mireckiego u Pajdy bo tam właśnie jest stoisko, Nie polecam , nie zjadalne :(
użytkownik
21 sty (9 miesięcy temu)
21 sty (9 miesięcy temu)
@vader, czy potrzeba, abyś więcej pracował, wynika z braku odpowiedniej liczby personelu? W oparciu o jaką formę zatrudnienia współpracujesz z Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24?
użytkownik
25 sty (8 miesięcy temu)
25 sty (8 miesięcy temu)
Z tego co wiem, bo da sie zauwazyc, nadgodzin to pracownice maja tam chyba po kilkadziesiat miesięcznie, niestety...
użytkownik
5 lut (8 miesięcy temu)
5 lut (8 miesięcy temu)
Nie polecam pracy w firmie Wierzejki ponieważ co innego obiecują a co innego jest. Zostałem zatrudniony na okres próbny 2m-ce i ostatniego dnia dopiero powiedziano mi, że umowy ze mną nie przedłużą bo drastycznie spadły obroty i firma nie ma pieniędzy dla pracowników. Poza tym umowę dostałem po tygodniu pracy na kwotę 2000,-zł brutto. Co prawda pensja za przepracowany miesiąc była wyższa ale zastanawiam się jakim cudem ponieważ to nie były nadgodziny. Poza tym pracownicy powinni się zainteresować wysokością potrącanych kwot z wynagrodzenia np. źle naliczona zaliczka na podatek (PIT) zawyżony dwukrotnie. Dziwię się że nie zainteresowała się tym jeszcze np. kontrola skarbowa. Dlatego ja ostrzegam przed pracą w tej firmie.
użytkownik
9 lut (8 miesięcy temu)
9 lut (8 miesięcy temu)
Firma jak większość innych. Praca jako sprzątacz hal 6 dni w tygodniu, ustawowy odbiór za soboty- pfff, nie ta bajka. Kierownik Marcin, który z resztą jest po rodzinie z majstrem, nie zezwalał na odbiory. Urlop- o niego także trzeba było się kłócić. Mobbing był tam na porządku dziennym, p. Mariusz ps Zioło stosował mobbing bez przerwy wobec nielubianych pracowników. Jak już ktoś pisał wyżej, kary za byle co, zapomnisz zostawić telefon w szafce-200, przyłapany na paleniu-200. Ład i porządek na zakładzie występował tylko i wyłącznie przed zapowiadanymi inspekcjami. Za godziny nocne płacą jak za godziny dzienne, za nadgodziny płacą tylko swoim pupilkom. Premie przyznawane są przez kierowników i majstra i także tylko ich ulubionym pracownikom. Praca dla ludzi odpornych psychicznie.
użytkownik
22 lut (7 miesięcy temu)
22 lut (7 miesięcy temu)
Przestrzegam
Kiełbasa Węgierska bez smaku i zapachu po przekrojeniu widać mieszaninę skórek, ścięgien, oraz pieprz i paprykę. Po zjedzeniu około 4 cm wymiotuję przez pięć godzin. Kupiłem 25 dkg w sklepie NETTO w Babicach. Zjadłem około 4 cm resztę wyrzuciłem. jutro kupię 15 dkg i zaniosę do Sanepidu
użytkownik
24 lut (7 miesięcy temu)
24 lut (7 miesięcy temu)
Firma Dno
użytkownik
24 lut (7 miesięcy temu)
24 lut (7 miesięcy temu)
Znam tą firmę od wielu lat i uważam że źle się dzieje w otwockich sklepach duża rotacja pracowników zwolnienia pomówienia bezpodstawne może czas zacząć dobra zmianę ale na stanowiskach otwockich kierowników regionalnych które nie potrafią zbudować w żadnym że sklepów stałej i dobrej grupy pracowników a to wpływa na niekorzyść dla firmy nowi nie polepszą utargów ciągle zmiany wręcz pogarszają wszystko atmosferę opinię i utargu też kto będzie z zaangazowaniem podchodził do pracy jak widzi co się dzieje pracuje tylko tyle co musi a może też przestać osiem godzin i to też praca ale chyba nie oto chodzi może właściciele powinni się zastanowić.....????

.
użytkownik
25 mar (6 miesięcy temu)
25 mar (6 miesięcy temu)
@Jacel, czy jesteś wieloletnim pracownikiem Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24? Jeżeli tak, to jaką funkcję pełnisz w tym miejscu pracy i w oparciu o jakie warunki? Jaka atmosfera panuje między najbliższymi pracownikami?
użytkownik
4 kwi (6 miesięcy temu)
4 kwi (6 miesięcy temu)
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie, mogę wypowiedzieć się tylko i wyłącznie o pracy w sklepie firmowym w Otwocku. Firmę wyniszczają od środka kierownicy regionalni co jeden przyjdzie to ma gorsze pomysły i beznadziejne podejście do pracowników. Nie ma obsady praktycznie na żadnym ze sklepów głównie przez to jak są traktowani ludzie. Rotacja jest bardzo duża częste przerzucanie na inne sklepy brak szacunku do pracy. Obowiązkowe soboty pracujące podobno mają być oddawane za jeden dzień w tygodniu, żeby było 40h, ale w praktyce tak to nie wygląda , z racji tego , że nie ma ludzi do pracy to się pracuje bez przerwy 6 dni w tygodniu. Więc jak ktoś chce się zatrudnić do pracy w sklepie firmowym na terenie Otwocka to szczerze odradzam- z tego co się orientuje tam gdzie są inni kierownicy regionalni jest troszkę lepiej.
użytkownik
13 kwi (6 miesięcy temu)
13 kwi (6 miesięcy temu)
Jestem pracownikiem wierzejek wszystko co tu napisane jest prawda pracuje w jednym z siedleckich sklepów kierowniczka rżnie nas jak może dopisuje sobie godziny i cala premie nic nie robi kaze zostawac po godzinach nie oddaje ich w soboty dybie się 10 godz ku chwale wierzejkom a to wszystko za 1600 zł jest tragedia i góra ma to w d....
użytkownik
13 kwi (6 miesięcy temu)
13 kwi (6 miesięcy temu)
Ja też pracuje w Siedlcach jest źle bardzo źle przydało by się żeby wzięli się za kierowników którzy oszukują i kombinują a my szarą strefą robimy na nich a góra się tym nie interesuje regionalną ma wiele spraw w ....i nie interesuje się niczym my robimy po 200 godz na miesiąc i za 1600 zł urlop to marzenie a na zwolnieniu można zapomnieć o wypłacie sobota 10 godz bez oddania wolnego tragedia
użytkownik
21 kwi (6 miesięcy temu)
21 kwi (6 miesięcy temu)
Zgadzam się wszyscy o tym piszą i mówią, że trzeba przyjrzeć się co robią regionalni kierownicy w otwockich sklepach. Rynek pracy zmienia się wreszcie pracodawcy będą musieli dbać o dobrych pracowników bo jest coraz więcej miejsc pracy,ale w Otwocku jak podchodzą pracownicy panie kierowniczki regionalne staną za lada i zobaczą jak wygląda praca z drugiej strony.
użytkownik
25 kwi (5 miesięcy temu)
25 kwi (5 miesięcy temu)
Widzę, że macie sporo zastrzeżeń do swojego zatrudnienia w Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24. Co Waszym zdaniem powinno się zmienić w tej firmie, żeby stało się w Waszych oczach atrakcyjniejszym miejscem pracy?
użytkownik
29 kwi (5 miesięcy temu)
29 kwi (5 miesięcy temu)
Pracuję w sklepie nr 134 prawie rok... Nie narzekam. Kierowniczka jest super, zawsze pomocna i wgl. Życzę Wam takiej kierowniczki.
użytkownik
17 maj (5 miesięcy temu)
17 maj (5 miesięcy temu)
@Ania, napisałaś, że jesteś zadowolona ze swojej przełożonej w Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24. To bardzo ważne, że tak uważasz, ponieważ kierownictwo powinno zarówno wymagać od pracowników, ale również być dla nich wsparciem nie tylko merytorycznym. Czy korzystając z okazji mogłabyś napisać coś więcej o pozostałych warunkach zatrudnienia, w oparciu o które współpracujesz z tym pracodawcą?
użytkownik
18 maj (5 miesięcy temu)
18 maj (5 miesięcy temu)
Za miesiąc pracy jako zastępca kierownika bo w trakcie miesiąca została przeniesiona na inny sklep otrzymałam 1720 złoty mając jedną wolną sobotę i jeden dzień wolny w tygodniu a za przepracowany cały marzec bez dnia wolnego otrzymałam 2400.
użytkownik
18 maj (5 miesięcy temu)
18 maj (5 miesięcy temu)
Totalne bzdury 2300 na rękę pracujesz sześć dni w tygodniu od 5 do 14 lub 11-19 ale po zamknięciu trzeba jeszcze wynieść mięso do chłodni posprzątać zrobić raporty według Ciebie ile to zajmuje czasu.Kończysz pracę około 20 powrót do domu a następnego dnia rozpoczynasz pracę o 5 rano.Gdzie kodeks pracy. Owszem podpisujemy lewe karty pracy a jakie mamy wyście?
użytkownik
21 maj (5 miesięcy temu)
21 maj (5 miesięcy temu)
Sobota, sklep w Warszawie na Niedźwiadku wymalowana Pani ekspedientka stroiła sobie żarty z Pani, której pomylił się asortyment. Jeśli owa Pani ekspedientka ma takie poczucie humoru to może niech zatrudni się w kabarecie?
użytkownik
23 maj (4 miesiące temu)
23 maj (4 miesiące temu)
@anonymous, nie możesz tej sytuacji zgłosić przełożonym i wspólnie z nimi zmienić grafik, w taki sposób, żebyś miała wystarczająco dużo czasu na odpoczynek w domu? W oparciu o jaką formę zatrudnienia współpracujesz z Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24? Proszę Cię o wypowiedź na ten temat.
użytkownik
10 cze (4 miesiące temu)
10 cze (4 miesiące temu)
Napisałam że jestem zadowolona ze swojej przełożonej w Wierzejki Sp.j Zakład Mięsny J.M Zdanowscy Sklep Firmowy nr 134
użytkownik
18 cze (4 miesiące temu)
18 cze (4 miesiące temu)
@Ania, rozumiem. Dziękuję, że uściśliłaś informacje dotyczące tego o jaki sklep chodzi. Korzystając z okazji chcę Cię poinformować o tym, że ten wątek dedykowany jest Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24 i to właśnie o tym miejscu użytkownicy powinni prowadzić dyskusje.
użytkownik
11 lip (3 miesiące temu)
11 lip (3 miesiące temu)
Mam pytanie jak przyjmują do pracy to na okres próbny ilu dni ?
użytkownik
11 lip (3 miesiące temu)
11 lip (3 miesiące temu)
Podpowiedzcie jaka umowę dostaje się na początek?
użytkownik
27 lip (2 miesiące temu)
27 lip (2 miesiące temu)
W Kotuniu , od niedawna funkcjonuje firmowy punkt sprzedaży , ale już dwa razy udało mi się kupić nie świeże wyroby. U W A Ż A J C I E !!!
użytkownik
22 sie (miesiąc temu)
22 sie (miesiąc temu)
Umowa dadzą ci ma długo 1 rok sama uciekniesz po pierwszej wypłacie bo regionalną co innego mówi a co innego jest w rzeczywistości a na koniec powiedzą ci że był mały utarg
użytkownik
2 wrz (miesiąc temu)
2 wrz (miesiąc temu)
Nie polecam pracy w wierzejkach atmosfera okropna pani kierowniczki siedzę na zapleczu z towarzystwem wymagania traktowanie daje wiele do życzenia jestem wprost oburzony że na rozmowie 1:00 pani kierownik i powiedziała że wszystkie soboty się pracuje że pracuje się od 5:00 rano Gdzie jest kodeks pracy nie daje wolny za sobotę
użytkownik
4 wrz (miesiąc temu)
4 wrz (miesiąc temu)
A ekspedientka nie może być wymalowana? Musi być zaniedbanym kopciuchem? Aż mi pani szkoda .
użytkownik
10 wrz (miesiąc temu)
10 wrz (miesiąc temu)
W życiu lepszych wędlin nie jadłam
użytkownik
10 wrz (miesiąc temu)
10 wrz (miesiąc temu)
Tylko Sokołów
użytkownik
10 wrz (miesiąc temu)
10 wrz (miesiąc temu)
Sokołów to kupa
użytkownik
17 wrz (miesiąc temu)
17 wrz (miesiąc temu)
Kurde...w Piasecznie na stoisku w Netto to jakaś porażka! Paniusia Sandra strajk "włoski"robi bo gdy ona na "zmianie" to kolejka 30 min. 5iu klientów? Żeby dodać smaczku drugi miesiąc tam pracuje...Co jest?
użytkownik
23 wrz (28 dni temu)
23 wrz (28 dni temu)
Legionowo sklep Netto sobota pani ekspedientka miła.W domu niemiła niespodzianka .Wszystkie wędliny przewożone o 30 -40%,mięso wołowe prega nie świeża.Zastanowię się czy tu jeszcze kupować,ale napewno nie od tej milej ekspedientki,pozory mylą.
użytkownik
27 wrz (24 dni temu)
Powinna Pani przynieść mięso do sklepu znam ten sklep personel zawsze w każej sytuacji za klientem żeby wszędzie było tak czysto i świeżo jest codziennie świeża wołowina i zawsze świeże mięso dostawy są codziennie obsługa cudowna , bardzo jestem ciekawa gdzie Pani pracuję i jak Pani jest dla drugiego człowieka.
Piszą takie rzeczy trzeba zadać sobie pytanie CO JA ROBIĘ ? POLECAM SKLEP NA ZAKUPY NA ZAMÓWIENIA POD POTRZEBY NA RÓŻNE UROCZYSTOŚCI.
zadowolona klientka

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pabo

polbau tera group

Energozam

Huhtamaki

Huhtamaki czeladz

inspector

hartbex

wojdyla nieruchomosci

utal urząd warszawa urząd

symphony barnsley

flame employment

mondi polska
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin