test

Opinie o Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24 - Otwock

Korzystałeś z usług Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24 - Otwock? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Callicarpa
Data: 2014-03-21 20:22

Wizyt: 12291
Komentarzy: 107
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Wierzejki Sp.j. Zakład Mięsny J. M. Z. Zdanowscy Sklep Firmowy nr 24 - Otwock

Placa ale brutto. Przerwy na sniadanie nie ma to jest straszne w 21-wszym wieku i ludzie tam ida?
autor
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
Sklep Wierzejki w Radzyminie.
Tu kierowniczka jest pod ochroną przełożonych. Siedzi większość czasu pracy na zapleczu bo ma świetne zajęcie. Zdrapuje zdrapki i rozmawia przez telefon. Dopisuje sobie bezczelne godziny płatne 50% a nawet całe dnie. Jest fałszywa, podstępna i zakłamana.
Niszczy ten sklep. Ludzie chcą tu pracować, ale gdy wszystko robisz źle to się nie da. Regionalny jest informowany o jej przekretach ale nic z tym nie robi, woli zeby ludzie odchodzili. Ona ciągle jednak pracuje. Widać stawiają na nią uczciwość. Odradzam każdemu pracy w tym sklepie omijajcie go szerokim łukiem. Gdzie indziej was poszanują.
Zgadzam się z opiniami innych osob na temat naliczania pensji, wedlug kierownictwa pracownik nie zasługuje na premie od utargu. "Przeciez on tak naprawdę z zastepca ten utarg wypracowuje". Dziwnie to tłumaczyl regionalny gdy była rozmowa na ten temat.
Listy obecności sa dwie: dla inspekcji pracy oficjalna i nieoficjalna.
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Bardzo polecam sklepy wierzejki w Lublinie. Robię często zakupy w sklepach na Kubickiego albo na Maja bo mam po drodze z pracy i mają bardzo dobre mięso pieczone i świeże codziennie a co do obsługi to tak ooo z musu chyba pracuj. Zato bardzo moja mama chwaliła sklep na Lwowskiej ze obsługa taka miła i zawsze wszystko swierze i Panie doradzają, będąc tam z mamą obrazu ktoś krzyczy dzień dobry wszyscy stoją uśmiechnięci zadowoleni przeciwieństwo innych sklepów. Stojąc w kolejce z mamą przeglądałam się na te panie jak one obsługują jak doradzają a starsza Pani taka czarna od razu doradza co robić na obiad. Kolejnym zdziwieniem było jak one pokazują plasterek czy cieniem czy grube w żadnym sklepie tak nie robią jak one. A taka młoda dziewczyna jak szybko obsługuje i z jaką kulturą bo wśród młodzieży to zadkosc .obsługując mnie z mamą w tej małej ladzie to wszystko na ścisk było ona wyciągnęła wszystko i zaczęła pokazywać każdy schab nam po czym poszła jeszcze do chłodni po następne kawałki ( a na Kubickiego to pakują to co im się podoba nie klientowi ) kiedy zapytałam o kawalek mięsa w którym była jakaś przecena ona wytłumaczył o co chodzi że to nie jest jakieś śmierdzące mięso. Doradzi przy wedlinie co kupić . Prosząc o reklamowej płatna ona spakuje wszystko do niej a mielone czy drób pakuje w dodatkowe. Polecam ten sklep a inni mogą się uczyć obsługi od nich.
użytkownik
15.11.2018 (3 miesiące temu)
15.11.2018 (3 miesiące temu)
Czytam. czasem te opinie wiem że kierownicy nie , mają wpływu na listy obecności
Pracownicy Wierzejek to kobiety ,pracują jak mrówki nic z tego nie mają czy zarobią 300 tysięcy w swiom sklepie czy 30 ,uważam że trzeba je szanować za ciężką pracę czasem ponad siły kobiety, klient w obecnych czasach rozdrażniony ,a one zawsze miłe .
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Sklep firmowy nr 176 w Łomiankach.Po prostu kozak!!Panie tam pracujące są takie wspaniałe i bardzo miłe.Służą radami ,zawsze wszystko świeże i smaczne.Tylko mam jedno pytanie:ciekawe czy pensje tych przemiłych pań są adekwatne do ich ciężkiej i niewdzięcznej pracy?Pozdrawiam panie z SF176 w Łomiankach.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Witam
Byłem dziś w sklepie Wierzejki przy ulicy Mazurskiej zostałem bardzo nie miło obsłużony przez jedną z Pań a chodziło między innymi o to że bez podania przyczyny nie chciała mi schabowych ubić powiedziała Pani "że dziś nie ubijają" i była bardzo nieuprzejma , powiedziałbym że dziwią mnie tacy ludzie bo byłem bardzo miły i nikt tej Pani nie karze tam pracować na siłę.
Z wyrazami szacunku
Łukasz J.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Dodając dokładny adres 08-110 SIEDLCE UL MAZURSKA
Łukasz j.
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Ludzie którzy tam pracują charują jak wół, a ich pensja jest byle jaka.Nawet teraz kiedy idą święta ten ich wspaniały szef nie może dać pracownikom podwyżki albo bonów.W niektórych fimach są nawet paczki świąteczne a tu nic.Ten cały prezes przypodobał by się tylko ludziom z otoczenia i ze swojej miejscowości.Czego by to on nie ufundował ale swoich pracowników docenić to już nie. To ma być szef

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin