test

Opinie o Wook Restauracja, Al. Jerozolimskie 65 /79, Warszawa

Korzystałeś z usług Wook Restauracja, Al. Jerozolimskie 65 /79, Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): bazyl
Data: 2012-02-29 01:21

Wizyt: 12785
Komentarzy: 6
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.02.2012 (6 lat temu)
29.02.2012 (6 lat temu)

Wook Restauracja, Al. Jerozolimskie 65 /79, Warszawa

Ja dostałem umowę na 1zl / h ;] jako swiezak musiałem sprzątać miski itd wiadomo ze na początku kasy nie ma dobre ale za 10h pracy dostałem 10 zl za ktore kupilem \"pracowniczy\" posilek ... podziękowałem.
użytkownik
05.05.2012 (6 lat temu)
05.05.2012 (6 lat temu)
A ja sie wypowiem o tej restauracji z punktu widzenia gosci. Duzo stresu i biegania dla kelnerow, barman jakis arogancki, pracownicy nie wygladaja na najbardziej zadowolonych. Widac, ze za kulisami sa problemy. W dodatku zarcie maja paskudne, a smia sie nazywac oryginalna chinska kuchnia. Gong bao ji ding nie smakuje jak powinien, a wieprzowine podano mi do stolu po 20 minutach i do tego surowa. Restauracja ma powazne problemy zarzadcze i niech kierownictwo nie uzasadnia to tym, ze jest za duzo klientow na sali i nie moga odpowiednio wszystkich gosci obsluzyc. W Chinach bajzel jest trzy razy gorszy, a jedzenie zawsze podaja w ciagu 5 minut, gorace, pachnace i swieze! A ja dostaje w Wooku surowa wieprzowine! Po swoich przezyciach z Wookiem, w pierwszej kolejnosci zdyskwalifikowalbym ich na potencjonalnego pracodawcy, czy kontrahenta biznesowego.
użytkownik
29.04.2013 (5 lat temu)
29.04.2013 (5 lat temu)
szczerze mówiąc można tam zarobić w miarę dobre pieniądze, ale atmosfera w pracy jest straszna. Kelnerzy, którzy tam dłużej pracują traktują cię jak śmiecia, a początki są bardzo ciężkie, bo każdy cie olewa i nawet gdy poprosisz kogos o pomoc to wszyscy maja cie w xxxxxxx
użytkownik
16.06.2014 (4 lata temu)
16.06.2014 (4 lata temu)
Szczerze nie polecam,mało zarobicie a dużo się narobicie,szef ma wszystko gdzieś poza kasą tylko myśli tak uciąć wam godziny pracy xxxxxxx
użytkownik
27.01.2015 (3 lata temu)
27.01.2015 (3 lata temu)
nie polecam
użytkownik
02.09.2015 (3 lata temu)
02.09.2015 (3 lata temu)
nie polecam totalny syf,stare jedzenie zimne i braki w bufecie.Podobno właściciel to homoseksualista

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sad

Kirchhoff gniezno

Pod gołębiem

ispot

SAD POlska

salesmanago

poznań

tsl chełm

zre katowice

euro labora

kubrak

LACROIX

pronobel

wrocławski park wodny

siemens

metrix

grządka

sena

pneumat system

pneumat

orkla care

green center

polsuper

pol super

Toyota bielany

Instytut Morski

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin