test

Opinie o Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o. - Kraków

Korzystałeś z usług Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o. - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): PF
Data: 2013-07-10 20:33

Wizyt: 14879
Komentarzy: 308
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.07.2013 (5 lat temu)
10.07.2013 (5 lat temu)

Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o. - Kraków

Zarobki przedstawiciela farmaceutycznego to 2300 netto. Na premię nie ma co liczyć. Plany nierealne, zawyżone o jakieś 40 %. Mile widziani ,,studenci za 1800 zł".
autor
26.11.2018 (miesiąc temu)
26.11.2018 (miesiąc temu)
Tajemniczo piszą, wbijają kij w mrowisko. Liczą może na to, że ktoś będzie miał dość i zwolni miejsce lub reformator na białym rumaku przybywszy go wyczyści. Po pierwsze, trzeba wiedzieć że tlenione blond pasemka na śląsku już nie powrócą. Teraz kadry Tworzy się z ludzi którzy mają nosek brąz w chudziutkim tyłeczku umoczony, włącznie z tym, że ponoć chore stawki przestały być na niektórych stanowiskach chore (bo się zmienił punkt widzenia na sprawę :P ). Ale reasumując, jeżeli ktoś wie dużo, to lepiej doprowadzić do tego żeby sam odszedł. Jeżeli się nie uda to wtedy ewentualnie go bez mydła - ot taka strategia od lat w tym folwarku. Tyle, że liczba wywalonych bez mydła jest na tyle duża już, że ciężko będzie się zaraz schować, szczególnie że grzeszków jest dużoooo.. "Rivanol stabilny", NFZ już tu poruszany, etc...
użytkownik
26.11.2018 (miesiąc temu)
26.11.2018 (miesiąc temu)
i po co to usuwać ....... to tylko cząstkowe dane były.... za chwile kolejne a potem kolejne...... na razie cyfry ....potem....

Do tych co nie czytali i do tych co sprawdzili i się zagotowali że to nie blef... raz jeszcze

Idą święta Mikołaju za te twoje opowieści dziwnej treści dla przeciwwagi fakty

„Mikołaj” z Sącza zawsze „pobierał” regularnie a że apetyt rósł w miarę jedzenia……i potrzeby też……Ale, ale, co ciekawe „Dziadek Mróz przymykał na to oko przez lata …. „Śnieżynka” liczyła nie sprawdzając czy worek z prezentami nie jest za bardzo wypchany …….. bo po co ktoś miał sprawdzać ? po pierwsze Dziad Mróz ufa bardzo ufa Mikołajowi , po drugie „elfy” rozsiane po kraju i tak odrobiły te prezenty…..po trzecie wszystkim jest ciepło przy kominku na Stacyjnej to po co nos wychylać na zimę….. No ale po kolei zaczynamy jazdę saniami z reniferami : rok do roku na początek wybrane miesiące . Neu wrzesień 2017 - 62500 Neu maj 2017 - 58440 Neu luty 2017- 53480 jeszcze kilka wybranych ? może jakaś weryfikacja ? proszę bardzo Neu wrzesień 2016 – 41710 Neu maj - 30130 Neu luty 2016 – 20780 Neu wrzesień 2015 - 9530+7510 Neu maj 2015 – 12150 Neu luty 2015 – 7890+3340 mało ? no to może jeszcze…. Farm-Rzepak październik 2017 – 48340 Farm- Rzepak maj 2017 – 52480 Farma-Rzepak luty 2017 - 49940 Farma-Rzepak październik 2016 - 42660 Farma-Rzepak czerwiec 2016 – 32940 Farma-Rzepak luty 2016 – 23110 Farm-Rzepak październik 2015 – 22070 Farma-Rzepak maj 2015 - 29770 Farma-Rzepak luty 2015 - 25930 Po co go było bronić przez ten ostatni rok ? Mikołaj „położy” całą fabrykę prezentów i wszystkich elfów pociągnie za sobą czy warto…..na to pytanie musimy sobie wszyscy odpowiedzieć …
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
czytam te wpisy nie wiem czy śmiać się czy współczuć ....

Słuchaj gościu od frytek na mój nos to Twój wpis bo to jak pamiętam Ty miałeś dostęp do poufnych danych no i ludzie z Stacyjnej ale nie sądzę żeby od nich wypływały takie informacje tam nikt samobójcą nie jest to raz , a dwa chyba niezła fantazja Cię ponosi albo z matematyką nie jest (było) dobrze u Ciebie ? I znowu z tego co pamiętam to takie budżety o których tu piszesz tylko dla dwóch klientów ja miałem problem przeforsować u Prezesa kwartalnie i to na całe południe Polski ! ( pamiętasz? )więc albo piszesz bzdury albo (bo może być i taki scenariusz) jeden klepał wydruki a drugi bez sprawdzania akceptował to co pierwszy mu podrzucał . Realnie na pewno nie miałeś takich sprzedaży u tych dwóch klientów żeby za tym szły takie budżety , tego akurat jestem pewien i na to nawet lata po moim odejściu czy jak wolisz odpaleniu mnie mam realne sprzedaże w ręku . Nie ma takich wartości jak by nie liczyć żeby z tego szły takie procenty - ktoś kręcił a ktoś się dał wykręcić, tylko kto ? Szczerze to wątpię bo jak pamiętam Prezesów to zawsze chcieli mieć wgląd we wszystko i wątpię by aż takim zaufaniem Ciebie obdarzyli .PrzeZ te wszystkie lata niczego nie sprawdzając I akceptować taki wartości o których tu piszesz - osobiście nie wierzę. Zastanawiam się dlaczego teraz po roku dopiero taki przypływ szczerości Ciebie naszedł ? Czyżby w Procefar nie szło tak dobrze ? a może coś się kończy ? Kiedyś kilku ludziom z firmy powiedziałem że z Tobą to kiedyś będą problemy i chyba się nie myliłem -prorok ;-) P.S ja już jestem od dawna poza branżą ale Ty ? masz odwagę pisząc to i owo kiedyś koledzy a teraz tak o nich piszesz ? ja to przynajmniej odwagę miałem mówić prosto w oczy a ty nawet Nick zmienisz co chwila - może i tu przydała by się odwaga KP ?
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
no nie wie, teraz do tych tabelek mają dostęp tacy mecenasi, że nic mnie nie zdziwiłoby :) :) Wiesz, jak się dorywasz do źródła po latach, do tego masz koło siebie młode wilki z rodzina w gif, to może się komuś wydawać że wszystko jest już "nasze" łącznie z tym portalem. :P :P
użytkownik
30.11.2018 (miesiąc temu)
30.11.2018 (miesiąc temu)
odpuść niech się miedzy sobą kopią może dojdą do tego że :
blondyna którą wywalili z Rzepako a teraz są na Szopie dzięki DZ /a w zasadzie dzięki amara/ wystawiła dom dla siebie i córki / zobacz te wartości które tu są zamieszczone, miesiące razy lata , daje do myślenia co ? głowa boli ! przecież on po tobie ani raz do dziewczyn na Rzepako nie wjechał , nikt go tam nie zna i nigdy nie widział on tylko się z blondyna układał ona wystawiła nowy dom, a on klub i dom / na wszelki wypadek na kredyt/ proste ? proste ! tak się w amara pracuje od kilku lat, za VM jeszcze była jakaś kontrola za JW już wcale, ale jak dyrkiem byli młody bb i kp to czego tu oczekiwać - rób ta co chce ta a efekty ich pięcio latki widać............ i ta cała sp bezpośrednia odbija się czkawką wszystkim nam
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
NIE WAŻNE CO ROBILI , ROBIĄ I KOMU DAJĄ WAŻNE ŻE DZIAŁA INNI TEŻ NADAL TAK DZIAŁAJĄ I CO ? każdy orze jak może !!
co ci przeszkadza ? ty chciałbyś dać ? a nie wiesz komu ? nie wiesz jak ? I TO CIE BOLI ....... żal....
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Wszyscy chorzy .... chory i ja.
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie trzeba się było głośno chwalić jaki to z Ciebie giga Regionalny na jaką to wielką skalę działasz jak to urosles..... Takie rzeczy zawsze wychodzą a po czasie ze zdwojoną siłą! Inną sprawą jest to że jeszcze dziś u źródeł sprawdzę czy rzeczywiście taki mikołaj Davidku byłeś. Linki z tego wpisu już zainteresowanym wysłałem bo żeby aż taka skala ? to mam wątpliwości... Choć mogę się mylić.
użytkownik
03.12.2018 (miesiąc temu)
03.12.2018 (miesiąc temu)
spoko ,,nowy" o ile ma kontakty szybko na polecenie starego zweryfikuje czy koleś Dawid wspierał bezpośrednio telemarketingi bonami czy przytulał do siebie - to powinna być szybka weryfikacja i szybka decyzja i żadne umizgi nie pomogą .... p.s poza tym nikt tu nie pisze o Łodzi ........ czy tam jest wszystko ok ? skupiacie się na śląsku bo tu wyszło wszystko na jaw ale może warto przyjrzeć się Łodzi......

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin