test

Opinie o Zakłady Indukta S.A. - Bielsko-Biała

Korzystałeś z usług Zakłady Indukta S.A. - Bielsko-Biała? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): pracownik
Data: 2011-03-09 15:35

Wizyt: 7925
Komentarzy: 196
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Zakłady Indukta S.A. - Bielsko-Biała

ok 2 tys na rękę jak ktoś zapierdala
autor
30.08.2017 (rok temu)
30.08.2017 (rok temu)
@Pracownik na jakim stanowisku pracujesz? Jak długo? Powiesz coś więcej o warunkach pracy w firmie Zakłady Indukta S.A.? Wszystkie informacje są pomocne osobom, które myślą nad zatrudnieniem się w tej firmie.
użytkownik
03.10.2017 (rok temu)
03.10.2017 (rok temu)
Śiwy ten zakład doprowadzi do ruiny niekompetentny człowiek
autor
04.10.2017 (rok temu)
04.10.2017 (rok temu)
@Stary czy powiesz coś o pracy w firmie Zakłady Indukta S.A.? Czy masz jakieś złe doświadczenia związane z pracą w tej firmie? Czy ktoś inny pozostawi swoją opinię na temat pracy w Zakłady Indukta S.A.? Te informacje pomogą osobom aplikującym.
użytkownik
25.10.2017 (rok temu)
25.10.2017 (rok temu)
Zastanawiam się nad pracą w Indukcie ale moje obecne zarobki przy 8 godzinach pracy, w zależności od miesiąca i premii wynoszą między 2200 a 2800 zł netto. A mam jedną z niższych stawek godzinowych, tak więc te 2300- 2500 to normalna stawka dla osób z wiedzą i wykształceniem elektrycznym.
użytkownik
25.10.2017 (rok temu)
25.10.2017 (rok temu)
Jedna z amerykańskich fabryk- na święta 400 zł netto.
użytkownik
21.11.2017 (rok temu)
21.11.2017 (rok temu)
Witam wszystkich pracowników Celma- Indukta ...
Alojzy Bąbel ..znów nadaje
Oj nieciekawie się dzieje ....Wielki wódz wymyśla ,ciągle coś nowego , tym razem ochrona przed skutkami wypadków (okulary )
Niby nic złego bo trzeba dbać o oczy ale tylko wtedy gdy wykonuje się niebezpieczne pracę
A skoro jesteśmy przy oczach to może Wielki wódz zauważy że zarobki stoją w miejscu , czyli realnie siecofiemy bo wszystkie ceny rosną.
Wiele cenionych ludzi odeszło,świetnych fachowców ...pytanie czemu ?
Gdy pytałem ....odpowiedź była jedną ...nie miła atmosfera,brak organizacji pracy ,czasem wredne zachowanie przełożonych...nie ludzkie
Ale rozumiem dlaczego tak jest ....są poprostu jak dzikie zwierzęta w świetle reflektorów...spłoszone
Wymyślanie ,przesuwanie pieniędzy ,zastępowanie premium,premia ...nam to nic nie mówi....zarabiamy mało !!!!
Będzie wynik..będą pieniądze
Ja myślę inaczej.....pokażcie ludziom że szanuje się pracownikow...a wynik będzie.
Pozdrawiam
użytkownik
02.01.2018 (rok temu)
Napiszcie coś o pracy w biurze ? Jaka atmosfera ? Szefowie ? Perspektywy rozwoju ? Z góry zaznaczam o pieniądze nie pytam. Sądząc po waszych opiniach na pewno marnie ☺
użytkownik
10.01.2018 (rok temu)
10.01.2018 (rok temu)
Słyszałem o firmie, że jest super pracodawcą. Podpowiedzcie czy potrzebują pracowników?
użytkownik
20.01.2018 (rok temu)
20.01.2018 (rok temu)
a chwyćcie się roboty. Pozdrawia stary pracownik.
użytkownik
22.01.2018 (rok temu)
22.01.2018 (rok temu)
Tak potrzeba za 16 zł brutto
użytkownik
29.01.2018 (rok temu)
29.01.2018 (rok temu)
Kooperacja jest święta, pracownik na zakładzie może nie mieć pracy, ale koooperant musi ją mieć ( i to nie byle jaką). Dyrekcja patrzy tylko "planu", za każdą cenę. Praca po 12 h , 3 razy w tygodniu i wszystko jest ok. , a wyjdziesz z hali 13:30 to już po "premii" , bo jakim prawem. Jak akordowy nie ma co robić to ch.j, ale jak zakończy pracę przed 13;30 to " dlaczego nic nie robi !!!", " później beczą , że mało zarabiają" . Ogólnie, zakład doprowadzany do ruiny przez szefostwo, związki zawodowe to kpina. Ludzie, którzy coś potrafią i cokolwiek ogarniają, są doprowadzani do samo zwolnienia. Praca w akordzie to kpina, po 40 latach ludzie zarabiają po 2,2 tyś na rękę (przy 21 dniach roboczych). Czyżby kolejny zakład do " odstrzału" (.... Nowy Dyrektor jest i jakie doswiadczenie!! Fiu Fiu. 2004r MONTOSTAL został wykreślony z rubryki Wspólnicy pierwszego działu KRS oraz z rubryki Organ uprawniony do reprezentacji podmiotu drugiego działu KRS. 2006r PONAR REMO został wykreślony z rubryki Zarząd komisaryczny lub powierzenie zarządzania przedsiębiorstwem państwowym szóstego działu KRS. 2008r PONER Spolka został wykreślony z rubryki Organ uprawniony do reprezentacji podmiotu drugiego działu KRS. 2011 PONER MONTAŻ został wykreślony z rubryki Organ uprawniony do reprezentacji podmiotu drugiego działu KRS. 2012r PBG TECHNOLOGIA został wykreślony z rubryki Prokurenci drugiego działu KRS. 2013r PONER SPÓŁKA został wykreślony z rubryki Organ nadzoru drugiego działu KRS. Jak dobrze ze jest z nami!!!) ??, ciekawe czy właściciel zdaje sobie sprawę. Chcemy godnie pracować i zarabiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
30.01.2018 (rok temu)
30.01.2018 (rok temu)
Jeśli jest tak zle to zwolnij się a nie ciągle narzekaj. W Bielsku wszyscy szukają dobrych pracowników. Powodzenia
użytkownik
02.02.2018 (rok temu)
02.02.2018 (rok temu)
Witajcie. Pracuje od ponad 20 lat w tej firmie. Nie bede pomyj na innych wylewal. Ale prawdę napiszę. Montaż z montuje. Mechaniczny wytoczył. Tłocznia wybije. A nawijalnia no właśnie. Kobiety się zwalniają dużo odeszlo na emeryture a przyjmować nie było laska przyjąć. Kiedy te nowe maja się nauczyć jak tylko słyszą akord akord . 2 dyrektorów chodźi po nawijalnia ręce w kieszeni Bogowie. NIC nie umie załatwić zero pomysłu na uzdrowienie tego zajebanego wydziału. TAK. TYLKO PRZEZ WAS ZLIKWIDUJĄ FIRMĘ. DO RUMUNI BĘDZIEMY JEŹDZIĆ PRZEZ WAS DO ROBOTY. PANIE PREZESIE NASTĘPNYM RAZEM PROSIMY NA NARADZIE DAC IM NIE CZYSTE BIAŁE KARTKI TYLKO JUZ WYPEŁNIONE TYLKO DO PODPISU
DYREKTORZY
JAKO PIERWSI POWINNI PODPISAĆ. SIWY NIEMA POJĘCIA O PRACY A MŁODSZY POTRAFI TYLKO DOLKI POD PANEM KOPAĆ. A KONSTRUKTORZY TECHNOLODZY TO NAJWIĘKSZE OBIBOKI W TEJ FIRMIE. A POD KOGO PODLEGAJĄ? MŁODY DYREKTOR. NASTĘPNE ŚWIĘTE KROWY. ZACZNIJ PAN SŁUCHAĆ GŁOSU ROBOLI. TO MY WYPRACOWYJEMY ZYSKI. A CO DO SOLIDARNOŚCI TO TYLKO TYLE POWIEM ŻE DZIĘKI NIM MAMY REGULARNE PODWYŻKI. MARNE ALE TO ZAWSZE COŚ. RATUJ PAN TA FIRMĘ PRZED RUMUNIĄ. MILEGO PRZEMYSLENIA
użytkownik
07.02.2018 (rok temu)
07.02.2018 (rok temu)
Pracownik - jest kiepsko nawet bardzo, zakład zatrzymał się na latach osiemdziesiątych - układziki pociotki prawe raczki kierowników. Wiec jak jesteś po układach to polecam, natomiast jak nie masz układów będziesz kiepsko zarabiał/a wycierając pot z czoła. Ocena minus dostateczny. Myśle ze moja opinia przyda się Wam poszukującym pracy. Powodzenia
użytkownik
18.03.2018 (10 miesięcy temu)
18.03.2018 (10 miesięcy temu)
@Merytoryczny, dziękujemy za Twoją opinię. Dostateczny to jeszcze nie najgorsza opinia, więc jednak dostrzegasz jakieś plusy w pracy w Zakłady Indukta S.A.? Jeśli tak, to jakie?
@Stary robol, rozumiem, że nie podobają Ci się pewne rzeczy mające miejsce w firmie, ale wypowiadając się przestrzegaj proszę naszego regulaminu: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
@Pracownik proszę Ciebie również o kulturalne i merytoryczne wyrażanie się. Poza tym przypominam że premia jest dodatkiem do pensji i nic nie stoi na przeszkodzie żeby była przyznawana na przykład osobom którym nie zdarza się wychodzić wcześniej z pracy.
użytkownik
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
Sklepik jest, fajki kupisz na kreskę w kibelku się schowasz - dniówka leci. Zupę dadzą wiec jusz oszczędzasz. Wypłata jest - na fajki starczy, do emerytury jakoś..... to są składowe na ocenę dostateczą.
użytkownik
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
przepraszam oczywiście już a nie „jusz” ps. pozdro misiek zdrowiej bo wyniki kiepskie.
użytkownik
02.04.2018 (10 miesięcy temu)
02.04.2018 (10 miesięcy temu)
Sype się firma i tak zadługo już jest w agonii na rynku gdzie swiat już dawno ogon maruderom pokazał. Taki Siemens i inni.Będzie kaput.
użytkownik
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
@Nikt ważny ale obiektywny., dlaczego uważasz, że Zakłady Indukta w Bielsku-Białej chylą się ku upadkowi? Czy są jakieś przesłanki na ten temat?

Jak aktualnie wygląda sytuacja w tym miejscu pracy? Czy firma poszukuje aktualnie nowych pracowników? W Internecie nie znalazłam żadnych informacji na ten temat.
użytkownik
19.06.2018 (7 miesięcy temu)
19.06.2018 (7 miesięcy temu)
Sypie sie firma razem z maszynami już nie mówiąc o młotku
użytkownik
19.06.2018 (7 miesięcy temu)
19.06.2018 (7 miesięcy temu)
Skąd takie rewelacje macie o firmie?
autor
22.06.2018 (7 miesięcy temu)
22.06.2018 (7 miesięcy temu)
Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat aktualnej sytuacji w firmie?
@Dawid, czy jesteś pracownikiem firmy? Powiesz nam coś na temat warunków pracy w tym miejscu?
@kokot, mógłbyś doprecyzować swoją odpowiedź? Co dokładnie masz na myśli?
użytkownik
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
27.06.2018 (7 miesięcy temu)
Czy jest prawdą że operator CNC z doświadczeniem może zarobić 4000 tys na rękę
autor
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
@Cnc, jesteś zainteresowany pracą w firmie? Myślę że na forum będzie Ci ciężko potwierdzić ostatecznie stawkę, zarobki są często różne w zależności od doświadczenia i indywidualnych negocjacji, a poza tym większość firm zastrzega je jako tajemnicę handlową. Niemniej jeśli będziesz aplikował to zachęcam Cię do podzielenia się opinią o wrażeniach z procesu rekrutacji, taki komentarz byłby bardzo przydatny dla innych użytkowników!
użytkownik
02.07.2018 (7 miesięcy temu)
02.07.2018 (7 miesięcy temu)
Alicja skąd ty się urwałaś. Jakaś animatorka najlepszyfachowiec.pl jesteś. Twoje wpisy są dość sztuczne popracuj nad tym. Amatorszczyzna.
użytkownik
15.07.2018 (7 miesięcy temu)
15.07.2018 (7 miesięcy temu)
Jak sie pracuje? Czy jakiś socjal macie u siebie?
użytkownik
20.07.2018 (6 miesięcy temu)
20.07.2018 (6 miesięcy temu)
Tak przy 32 godzinach nadliczbowych !!!! Jest to trudne przy systemie 3 zmianowym !!!!
użytkownik
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
Indukta to od lat 80 to był xxxxxxx kolesie, nepotyzm i akordzie na PA-3 nie wspomnę. Ten dział robił na wszystkich montarz. odlewnie , tłocznie. PA-3 ma akord reszta motłochu robiła '' czy się stoi czy się leży 100 dolców się należy a szczególnie na odlewni gdzie pracownicy do 10 rano mają fajrant. I co panie prezesie CHUJNIE MA PAN W SWOJEJ FIRMIE. Jedni xxxxxxx na reszte obszczymórów. i nie robów.
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
I tak jest lepiej w Indukcie od czasu kiedy zwolnili majstra H.K. z PA-3.
Dla ludzi z produkcji był zwykłym xxxxxxx
autor
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
@R.M., proszę Cię, zwracaj uwagę na język wypowiedzi. Forum najlepszyfachowiec.pl nie jest miejscem na obrażanie innych pracowników. Rozumiem, że w tym momencie oceniasz pozytywnie atmosferę w firmie Zakłady Indukta. Czy możesz napisać coś więcej na temat zaplecza socjalnego dla pracowników. Czy każdy ma szafkę i dostęp do stołówki pracowniczej?
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
xxxxxxx piszesz nie ta tema albo inaczej na tr tematy które masz narzucone z ''góry''.
Ale wczytaj się w to co piszą pracownicy.
Jaka szafka jaka stołówka???.
Nie ośmieszaj się.
Nie ucz mnie języka panienko.
Ile masz lat 25-28.
To co ty możesz o pracy na produkcji.
Zanim tata cię spłodził ja już w tej firmie przepracowane 15 lat.
A ty będzie mnie uczyć ''języka'' wypowiedzi.
Nie masz szacunku dla ''dinozaurów'' tej firmy.
Więc znajdż inne zajęcie bo tu kariery nie zrobisz.
A co do tego majstra Henryka K. to było kawał xxxxxxx i alkoholik do tego.
Taka prawda poliszynela. Pozdrawiam.
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Tak odpowiedzi jak z automatu.
Sztuczne i śmierdzi podpuszczaniem przez prezesów.
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
A tak w ogóle xxxxxxx przejdż na dobrą stronę lustra.
Bo z twojej strony to wszystko jest bardzo zakrzywione.
Zadawaj logiczne pytania. O to jak się teraz pracuje w firmie.
Nie o stołówkę szafkę i co jeszcze.
Czystość w sraczach.
Pozdrawiam.
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Alicja a jak tam twoja szafka i stołówka mów tu zaraz bo jestem ciekawy ?. Pisz dużo nie ograniczaj się. Twoje teksty zawszy są ciekawe i czytam je z uwagą.
autor
19.09.2018 (4 miesiące temu)
19.09.2018 (4 miesiące temu)
@Ciekawy, proszę Cię o zapoznanie się z regulaminem forum najlepszyfachowiec.pl i nie odbieganie od głównego tematu wątku. Rozmawiamy tutaj o warunkach pracy w firmie Indukta. Zaplecze socjalne pracowników także wpływa na ocenę warunków pracy. Dla wielu pracowników może być ono ważnym aspektem.

Od mojego ostatniego pytania pojawiły się cztery wpisy, lecz żaden z nich nie mówi nic na temat poziomu zaplecza socjalnego dla pracowników. Może inni pracownicy chcieliby napisać coś więcej na ten temat?
użytkownik
28.09.2018 (4 miesiące temu)
28.09.2018 (4 miesiące temu)
Witajcie. Podzielę sie moimi spostrzeżeniami. Pochwalic trzeba nawijalnie dobra robote robia. Moze wyjda na ludzi. Montaz jak zwykle zmontuje wszystko. Tlocznia haha piąte koło u wozu.a mechaniczny jak zwykle limit godzin nadliczbowych wykorzysta jakoś tą norme zrobi. Ale wiecie co zaobserwowalem maja nowych 2 majstrow. Jeden chodzi w zielonym fartuchu a drugi nosi brazowy kapownik pod pachą. Ten pierwszy goni wszedzie go pelno a ten drugi co robi? Prosze o od powiedz. Moze by tak prezes zainteresuje sie tym panem jakie ma obowiaski ale takie na prawde co robi przez 8 godzin a nie to co kierownik naopowiada bajki jaki on zapracowany. Tak zapracowany ze od za 20 stoi jako pierwszy na portierni juz niewspomne ze dyskietke na wydziale odbija juz w ubraniu wyjsciowym. Tego kierownik niewidzi. Innym juz nagane wlepilby. Ps. Wieli szacun dla prezesa. Tak trzymac a bedzie dobrze.
autor
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
@Stary robol., twój opis sytuacji w poszczególnych działach firmy Zakłady Indukta, może okazać się dla niektórych interesujący. Zachęcam Cię jednak do publikowania opinii związanych z warunkami pracy. Na forum nie oceniamy innych pracowników. Może warto skoncentrować się na swojej pracy i dzięki temu służyć za przykład do naśladowania dla innych pracowników?
użytkownik
06.10.2018 (4 miesiące temu)
06.10.2018 (4 miesiące temu)
Witaj Stary Robol .Po przeczytaniu twojego postu myślę że ty jesteś xxxxxxx pracownikiem jak masz czas chodzić po wydziałach i obserwować jak kto pracuje myślę że zamiast jaj albo czegoś innego między nogami to masz wielkie nic bo zachowujesz się jak przedszkolak .Jak tak cię to boli że ktoś pracuje i nosi zielony fartuch lub brazowy notatniki pod pachą to czemu sam nie pójdziesz do kierownika albo do prezesa i powiesz ofen co ten gość ma za obowiązki w twojej firmie . Myślę że jesteś wielką xxxxxxx i umiesz tylko pisać bzdury bo jesteś zazdrosny i chciwy bo ktoś ma może lepiej niż ty dla mnie jesteś zerem i frajerem w tej firmie????????????????
autor
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
@Prezes????????????, proszę opanuj negatywne emocje. Nie są one potrzebne nikomu z nas i nie wpływają pozytywnie na merytoryczność dyskusji. Forum najlepszyfachowiec.pl nie miejscem na prowadzenie kłótni i wzajemne obrażanie się. Jeżeli nie zgadzasz się z opinią użytkownika @Stary robol. podaj proszę konkretne kontrargumenty zamiast prowadzić wobec niego personalne ataki. Czy możesz napisać jak wygląda organizacja pracy w twoim dziale?
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Zgadzam się.
To nie jest forum plotkarskie.
Chodzi o to jak się pracuje w danej firmie.
To są OPINIE O ZAKŁADZIE nie o tym kto z kim i dlaczego.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
P.Janku na starość głowa siwieje a d...a szaleje.????.
autor
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Oj,Janku,Janku.
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Tylko,ze nie w pracy .
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
P.Janku głowa siwieje a d...a szaleje.???
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Już nie w pracy bo klucze mu zabrali.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Sam tam nie chodzi,pani nie lepsza

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin